CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 19-12-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Betina bebal..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:53 PM | Show all posts
Iza Zaim dah buat kajianDemografik pengecaman sama mcm amaran cuaca.




Iza Zaim bukan nak doakan yg baik2 tuk mangsa.
Moga Iza Zaim pengecut delete post sendiri dapat bahagian dia nanti.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 19-12-2021 02:49 PM
die dah delete.. dasar mental laki bini

Tau takut ... Masa tulis tu otak letak kt kaki kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentalnya, gigih lak tu cakap kedah padahal kau jawa je pun.

Geli geleman, koma ayat pun tarak space sama mcm laki dia. Ehhhh ntah2 tu sohai yg tulis tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:08 PM | Show all posts
tu mesti laki dia up status
guna akaun bini
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mmg betul korang dua useless parents..nak sentap buat apa  
Anak2 dari kecik dah suruh pi kerja menyanyi kat pasar, sekolah tak pergi semua.
Sblm nk blame org lain, tgk dulu apa laki kau selalu up on social media dok provoke psl vaccine lah, psl bumi lah apalah.. mmg sesuai lah loser kahwin dgn loser. A match made in heaven
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko sapa wei!
Buat mcm korang tu famous, semua kenal korang
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina yg fefeeling cakap Kedah - kami kami ampa ampa - atau memang Sohai yg tulis?


Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena kat org kata bala
Kena kat diri sendiri kat ujian allah sayang
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dikata makan laksa tak tulis pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila la kapel ni… itula kje malas kn dh hdup tertekan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Punyalah ramai orang yg kena banjir tu kenal ko pun tidakk
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:12 PM | Show all posts
bodoh forever..sujud syukur mawi tak pilih ko jadi bini
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyangak dua ekor ni hidup lagi?
Tak de pulak cepat pergi.
Sape la yang kesian dia dapat sohai. Dua ekor ni memang match made in hell sangatttt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Insyallah..mangsa2 banjir tu ada la rezeki depa nnti utk dpt (beli) balik brg2 rumah petiais,perabut apa semua tu depa yg musnah dek banjir
nko tu kena banjir ke tidak tetap papa kedana yach..tetap tak mampu beli petiais,kereta baru..
makan laksa aje la yg nko mampu sampai Sohai mampos kojol.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:38 PM | Show all posts
I kdg2 rasa kesian kat dia, then bila dia tulis mcm ni.. hmmm memang layak bersuamikan sohai
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalo kena ape2 kt dorg..sakan kna sorak..kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:42 PM | Show all posts
tunggu bala pula kena dekat dedua laki bini ni... tup tup terus di katanya ujian... yihhh sangat...

dua2 laki bini otak bawah paras beku... even sejuk sekarang ni pun masih ada 2 digit yach nombor... dua2 eko tu bawah pada 2 digit iq mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya terang lagi bersuluh kan akhlak yang seorang ini.
Janganlah ada lagi yang bersuara, "Kesian Iza.."
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda tak pasti, dah tulis begitu. Puas hati kan. Entah-entah dalam ramai-ramai mangsa banjir, ada yang pernah bantu keluarga dia suatu masa dahulu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 01:11 PM GMT+8 , Processed in 3.283436 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list