CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 12:28 PM | Show all posts
jahatnye mulut laki bini.. mental 2=2
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:29 PM | Show all posts
otak izazaim nie hanyut bersama air bah ke ? oh lupa dia mana ada otak. patut lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla kena putus tunang. Mawi dah nampak kebodohan tu dari awal
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:39 PM | Show all posts
arffa replied at 20-12-2021 09:15 AM
dia ingat dia wali ke yg banjir tu sebab kutuk dia, moroon la laki bini ni.

katanya wali sebb dapat mimpi kiamat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar laki bini bangang. Selayaknyalah dikecam nurtizen sebab korang dua memang mak ayah tak berjenis. Kalau tak sebab kantoi mintak sedekah Sabah Care guna anak, entah2 masih lagi duduk tadah tangan kat pasar malam. Asal berduit sikit makan secret recipe sorang2 kalau bawak anak bini kena catu makan. Anak nak rasa kek di marahnya budak tu beria. Elok melingkup jelah kau laki bini!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahla busuk.. bodoh pulak ko nak kaut habis
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
leenali replied at 19-12-2021 07:46 AM
Selama ni dia ada otak ke?

Hahahahah

Ada… kat lutut
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan miskim harta je..rupanya miskin akhlak juga....klu kita ni x mampu sedekah harta at least sedekah dgn doa dan kata2 yg baik..takkan itu pun x mampu buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:19 PM | Show all posts

org tegur dia, dia p twist pulak kata beringat dlm berkata..sapa yg post sapa pulak yg kena beringat, bingai
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:43 PM | Show all posts
orang tak berpelajaran, mcm ni la ayatnya. Siapa la kita manusia ni nak cakap banjir ni kifarah. Allah je tau benda yg Dia turunkan tu kifarah atau tak. Acah ayat world revolve around them laki bini pulak tu. Siapa ada basic ilmu perancangan bandar dan sains tau la kenapa banjir ni jadi dekat tengah2 bandar tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rasa betul tak perlu delete
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 20-12-2021 02:19 PM
org tegur dia, dia p twist pulak kata beringat dlm berkata..sapa yg post sapa pulak yg kena bering ...

Laki dia kutuk ulama tuduh org lain syirik tu takpe pulak kan.
Sejenis laki bini perasan hati suci bersih. Ahli syurga.
Dia kan anggap sohai tu wali

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:02 PM | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 02:59 PM
Laki dia kutuk ulama tuduh org lain syirik tu takpe pulak kan.
Sejenis laki bini perasan hati suci ...

bongok nya..konon kesilapan terbesar tp dlm hati bangga naw naw kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:16 PM | Show all posts

sesedap ko je nak cakap Allah yang bagi rasa hati tu sampai nak mengata orang kena musibah.
bukan setan ke yg bisik kat telinga ko sampai tergamak cakap camtu.

dasar betina bodoh. memang Allah tu sebaik-baik perancang. sekufu sungguh laki bini ni.
sekurangnya orang yg dilanda banjir ni ada harta dan insyaAllah macam2 bantuan akan dapat.
kejap je dah boleh beli perabot baru.

depa laki bini ni? rice cooker pun takde gamaknya.
masak kuah laksa pun dalam periuk kukus.

sebab tu sakit hati sangat dengan orang berharta.

SAPA SURUH JADI PEMALASSSSSSSSS
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:18 PM | Show all posts
LipasComel replied at 20-12-2021 02:43 PM
orang tak berpelajaran, mcm ni la ayatnya. Siapa la kita manusia ni nak cakap banjir ni kifarah. All ...

depa laki bini perasan sungguh. dia ingat 1 Malaysia ni kenal depa amik tahu hal depa.
orang lain busy kerja nak cukupkan keperluan anak bini.
dia ingat laki orang lain serupa laki dia melekat kat socmed 24jam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:19 PM | Show all posts
jas7512 replied at 20-12-2021 01:17 PM
Igtkan miskim harta je..rupanya miskin akhlak juga....klu kita ni x mampu sedekah harta at least sed ...

sejak awal berita kejadian banjir ni mana ada laki bini ni doa yang baik2
yg dia tahu burukkan kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:21 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 19-12-2021 08:03 PM
tapi bang rasa musibah banjir ini lebih pada ......

wow bang mat...gambo mahal nie
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Oii cik kak ina naim..Makkah pon pnh banjir tau. Ko nk ckp ape?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazsemput replied at 19-12-2021 10:53 PM
Terus g tgk. Ahahahaha

Hahaha..sama la, aku pun terus g tengok..jenis tak penah pakai bra ada wire tu kot, gelebeh je
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:46 PM | Show all posts
moga anak2 dorng terselamat dari kebodohan ini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 11:08 AM GMT+8 , Processed in 0.083757 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list