CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 20-12-2021 02:49 AM
Si lembam ni memang bodoh kan. Pastu gigih nak membiak. Kenapa la orang bodoh macam ni dibenarkan me ...

Hahahahaha ini lawak. Harap lah dia tak mengandung lagi. Tudung pun kepam kot. Bila make up mcm takde seri. Muka mcm tak mandi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah j(b)odoh tak ke mana.. betul la orang cakap jodoh kita tu cermin kita. sesuai berj(b)odohan laki bini ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 tudong labuh set2 houlier than thou ni memang suka amek aleh tugas Tuhan dan malaikat ka...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehh eh bini sohai ni. Berani dia cash kan netisen yg dlm kesusahan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-12-2021 11:38 PM
Dia laki bini memang dengki kat org yg berharta, berpendidikan. Walhal kalau ada duit terus lupa d ...

Entahnya. Ade duit lebih sikit mula la melahap kek sr sorang2. Siap kedekut nk kongsi dgn anak
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-12-2021 03:32 AM
Hahahahaha ini lawak. Harap lah dia tak mengandung lagi. Tudung pun kepam kot. Bila make up mcm ta ...

Tololwers cakap ina awet muda macam budak sekolah .cantik berseril
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
eh masih ada yang kesian ngan ina ke tu
feeling wanita teraniaya dapat laki mcm tu kata yang kesian

padahal sekufu dik
layak dikecam sepackage
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-12-2021 09:42 AM
tunggu bala pula kena dekat dedua laki bini ni... tup tup terus di katanya ujian... yihhh sangat...
...

haruslah dikata ujian
sbb theyols insan terpilin
sbb tuhan sayang theyolsss
supaya terhapus dosa2 silam
ujian disebabkan berada dijalan yang diredhoi

agituuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 20-12-2021 06:54 AM
Geng2 tudong labuh set2 houlier than thou ni memang suka amek aleh tugas Tuhan dan malaikat ka...

...


So yg tiap tahun pantai timur banjir tu apa? Lagi la banyak berita dadih, rogol manusia dgn binatang…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 08:10 AM | Show all posts
Samerosie replied at 20-12-2021 08:05 AM
So yg tiap tahun pantai timur banjir tu apa? Lagi la banyak berita dadih, rogol manusia dgn binata ...

mengikut stajah penjaga buku maksiat selangor.... banjir tiap2 tahun di klate tu ujian terhadap ummah serambi pas...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 08:11 AM | Show all posts
dino replied at 19-12-2021 02:49 PM
die dah delete.. dasar mental laki bini

memang mental... laki bini perasan karomah dari Tuhan untuk dorang..dan kifarah buat ummah yang hencap....bodoh laki bini bajet darjat tinggi daripada orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:12 AM | Show all posts
statement org vuduh..terbukti!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 20-12-2021 08:10 AM
mengikut stajah penjaga buku maksiat selangor.... banjir tiap2 tahun di klate tu ujian terhadap um ...

Oh ye lupa lak iols derang dibawah lindungan kaabah … eh chop chop mekah pun pernah banjir teruk apa pulak derang kata pasal tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 08:13 AM | Show all posts
Samerosie replied at 20-12-2021 08:12 AM
Oh ye lupa lak iols derang dibawah lindungan kaabah … eh chop chop mekah pun pernah banjir teruk  ...

yang tu stajah tak jawab....palestin hari2 kena bom pun stajah tak mampu nak jawab pertanyaan dari ummah negeri maksiat yang dilitupi.... terus stajah delete tweet tu..

sedangkan jem pun stajah nak kaitkan dengan nanti di padang mahsyar... sungguh hebat stajah macam setat thor
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama anggap dua ekor nih mmg bodoh dan berhati hitam busuk hanyir segalanya ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-12-2021 01:43 AM
Dlm byk2 manusia yg update pasal banjir kalini, sohai ina je i nampak update mcm ni. Yg lain semua ...

Saintis selfklem pun doa minta musibah berpanjangan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:35 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 19-12-2021 03:41 PM
hahahaaaaa.....
sebelum tulis tu tak pakai otak ker camna tu??
da tulis awatnya delete???

tulis pakai puting kopek dia gamak nya.......
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:51 AM | Show all posts
kan dah kene lembam... tu kira sopan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:58 AM | Show all posts
asfaz replied at 19-12-2021 11:06 PM
Dasar penunggang .. tunggang selagi boleh

dia ni patut dah pupus di muka bumi.
apa je kerja dia.. duk update sosial media  mengutuk sambil menunggang.
itu jer lah kerja dia.
tak layak bermasyarakat dia ni. patut duk dlm hutan je

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:01 AM | Show all posts
ternganga aku baca post dia. Ada eh orang sampai tahap macam gini?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 01:02 PM GMT+8 , Processed in 0.078628 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list