CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 laki sewel dia tu yg post guna acc bini
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-12-2021 10:55 PM

Betol2 rider. Setiap komen sebut nama Allah utk sokong apa dia buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
jangan nanti kelantan banjir sekali rumah retis tersangkak ni tenggelam pulak..tgk dia nk mintak tolong sape
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Adehh feeling ahli syurga ke sampai Tuhan nak turun kan bala buat org² yg pernah mengata korang tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takde benda baik nak cakap, baik diam jela ina oi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 19-12-2021 03:28 PM
I tak faham nape ada segelinitir manusia suka2 hati up starus n bgtau seolah2 mangsa banjir ni jahat ...

Klau kata yg terkena banjir ni jahat2, patut menteri & payung kuning kena dulu. Patut la sohai x kena, sbb Allah benci agaknya. Dasar penunggang. So sohai sama level dgn menteri laknat pasal tu xkena ujian ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Org dunia flat earth mana ada banjir, semua jatuh tepi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok pada ayat mcm si sangkak hantu gigi sogay yang taip. Btw pegi mam laa ko 2 org. Menyampah betoi aqq.. Agaknya if ko 2 org niee xder mesti nsb bebudak tu terbelaa. Aq kesian betoi kat anak2 diorang dapat mak pak xguna mcm nie
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahh besar ye darjat diorg.. Perasan..Mental laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ina rajin plam menulis menyindir2x org... Biase kerje laki gigi kuda die tu...ke laki die gune fb ina... Sohai mmg xde. Kerje lain.. Banyak. Mase die...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-12-2021 08:03 PM
tapi bang rasa musibah banjir ini lebih pada ......



Tunggang habis lopak ni dia punya xikhlas berniqab tu boleh feel sepanjang i jumpa yg depan mata niqobis ni nk mkn pon selak utk suap. X ada flip niqab mcm ni. Yg on socmed mmg rata2 niqabis x tau malu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-12-2021 10:55 PM

Haha lg aku rasa nak mengata laki bini ank2 ni. Dasar pemalas. Rela hidup miskin asalkan x payah gerak tulang 4 kerat. Xberguna 1 sen pd agama & masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-12-2021 01:34 AM
Ina rajin plam menulis menyindir2x org... Biase kerje laki gigi kuda die tu...ke laki die gune fb in ...

Aku caya je yinna lembam tu yg tulis. Sb dia sama je mulut dgn laki dia. Kalau tak tak kn dia berani mgta mak bekas tunang yg da lama meninggal. Lgpun ada je dia doakn haters cm2 masa live dgn laki busuk dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-12-2021 11:06 PM
Dasar penunggang .. tunggang selagi boleh

Dlm byk2 manusia yg update pasal banjir kalini, sohai ina je i nampak update mcm ni. Yg lain semua simpati, mohon bantuan , senang ckp org lain update yg baik2 walaupon dia jenis x free hair. Plg2 bangsat pon update pegi bercuti & mkn2. Ni tahap ahli neraka punya update si sohai ni. Empati apa pon x ada. Ko xpayah samakan mangsa banjir tu dgn ko la sohai. X layak langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-12-2021 01:37 AM
Tunggang habis lopak ni  dia punya xikhlas berniqab tu boleh feel  sepanjang i jumpa yg dep ...

Selak2 niqab leceh nk makn  tarik ke belakang terus baru bole buka mulut besar2. Baby lapar okeh. Korang apa tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-12-2021 01:43 AM
Selak2 niqab leceh nk makn  tarik ke belakang terus baru bole buka mulut besar2. Baby lapar okeh.  ...

I nak tgk apa yg dia betulkan di sebalik niqab tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat bodgos ni cuma ada jah lopa ke je artis pujaan porum cari sampai spam mana2 thread kisah dia. Kat thread sohai pun ade

Cuma nak tulis ina naim ni sejenis manusia tak de rase empathy dan sympathy. Bagi dia, ina naim, sohai against the world.. semua kejadian berkisar kehidupan dia je. Kesian. Lagipun hang suami isteri mmg layak dikutuk sbb menidakkan hak anak2 utk pelajaran dan kehidupan kanak2 mcm org lain. Bersosial di sekolah dgn rakan sebaya. Mak pak yg selfish
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Si lembam ni memang bodoh kan. Pastu gigih nak membiak. Kenapa la orang bodoh macam ni dibenarkan membiak? Dah la bodoh, kepam dan hodoh pula. Mencemarkan dunia je dengan genetik diorang yang huduh!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-12-2021 01:42 AM
Aku caya je yinna lembam tu yg tulis. Sb dia sama je mulut dgn laki dia. Kalau tak tak kn dia bera ...

Dia doakan haters accident sampai kena tegur dgn hadie kan.
Berapa hari lepas tu dia yg nyaris nak kena rempuh dengan motor
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Babissss....ni bencana lah. Mcm ko tu bkn bencana, tu sendiri cari nahas, dpt laki mls keje mmg la harta yg buruk2 je dpt kt ko, Mmg layak dikeji. Mulut busuk hati busuk muka busuk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 02:59 PM GMT+8 , Processed in 1.801696 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list