CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 29-12-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KimiaRerama replied at 29-12-2021 03:33 AM
GGV bila tu.

Idok tahu le teman.. tp mmg dia ada p audition tu. Hai la sohai hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 29-12-2021 04:40 PM
Idok tahu le teman.. tp mmg dia ada p audition tu. Hai la sohai hahaha


rasa yg second season tu haha
die nak femes tp mmg tak dpt tu… dok sibuk nasib org.. dosa org..  pdhl sendiri hidup tak mcm org

gigih sbut mawi demi nak viral haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 29-12-2021 07:31 AM
laki bini muka tak malu
ade kat utube tgh nyanyi kena sound suruh stop nyanyi klau tak kena tingga ...

Siyess dino??nak taip keywords ape nk tgk diorang kene sound tu?sound funny plak dgr..mesti terberuk kan muka lakibini tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 29-12-2021 04:40 PM
Idok tahu le teman.. tp mmg dia ada p audition tu. Hai la sohai hahaha

Tak qualified sebab busuk sangat skill nyanyi kot. Letak mesin tebu dengan dia mesin tebu menang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.071896 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list