CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha ko laki bini sapeeeeee haa???
Hamba Allah jugakkkk bukan upgrade PA or malaikatttt or nabi orang dok melahar maki tetiba Allah bagi cashhhhhh
Dah nama pun akhir tahunnnn, tiap2 tahun laaa tengkujuhhhh malaya niiii
Baru pindah dari afrika ke nyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:59 PM | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 06:22 PM
Reti pulak dia sakit hati org maki dia laki bini pasal status bini .

rasanya yg banyak penyakit hati depa laki bini ni la.
sampaikan mangsa banjir pun depa nak cari pasal. membantu jauh sekali la.

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:02 PM | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 06:04 PM
Apa salah makcik ni dengan dia??

babi punya sohai. seolah2 dia nak cakap tuan rumah tu seorang yg sombong pulak.
kenal pun tidak. entah2 tuan rumah tu rajin bersedekah. Allah tarik rumah dia, untuk ganti yang lebih baik
dapat kat sohai ni habis semua orang dia dok sangka buruk

BENCI AKU DENGAN SOHAIMI SAAD !!!!!!

aku doakan rumah depa kena banjir sampai kereta jahanam!!!
pegi mampos sana, insurans confirm tak cover. lantak ko sana nak gerak takde kereta
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pundek btl... perasaan dia ja org xjga.. habeh dia rasa dia hebat! jawapan Allah bg kenapa mawi tidak pilih dia dan bkn jodoh terbaik utk mawi
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aezvogue replied at 20-12-2021 03:33 PM
Hahaha..sama la, aku pun terus g tengok..jenis tak penah pakai bra ada wire tu kot, gelebeh je

Haa tu chuols tak tgk lagi dia terenjut2 kat gym. Ada lelaki lain lak tu. Melantun2 tek 20sen. Bangga laki rakam pastu up kat media sosial.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jabatan agama islam kelantan belum sampai rumah sohai lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 20-12-2021 11:09 AM
Mungkin yg banyak menghina mrk dtg dr negeri selangor kot tu yg dia puas hamburkan kejian..hehe

Org tegur dia masa nyanyi live kat tiktok ke ig, kemain merempan tau. Marah dia org ckp suara tak sedap tak yah nyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-12-2021 12:23 PM
BETUL LAH ORANG KATA SUAMI ITU GAMBARAN ISTERI
ISTERI ITU GAMBARAN SUAMI



Ada tololwers siap buat post kat fb tak percya ina berperangai macam tu. Dia ckp ina tu muka inesen, naif mustahil nak cakap macam tu.
Masa tu dia tak puas hati geng black ckp pasal ina bab rantai tu.
Ai cuba cari kot ada artikel tp tak jumpa. Tpi memang ada baca pasal rantai tu dlam surat khabar.
Dia ckp mak mawi dah tua kan.
Mujur mawi tak bagi kat dia. Rugi !!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 19-12-2021 10:13 PM
Family dyrang x pernh tegur kepelikkan couple nie …

Belah ina tak tahu nak cakap cmne. Pernah aje org pm adik ina tu. Dikatanya smua tu fitnah org dengki kat diaorg laki bini.
Kalau belah sohai, malas dah kot akak abang nak tegur. Aritu pun habis dimakinya adik beradik dia.
Dah puas maki, dia delete pastu kata haters fitnah.
Siap nak pakai peguam tau . Sekali dia post tulis ckp hutang dia dgn arwah bapak dia tu antara dia dgn arwah bapak dia. Hahaha kelakar kan sdri bukak aib.
Tau2 aje dia ckp dia guna peguam = Allah.
Haaa gitewww dia punya menunggang
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-12-2021 08:03 PM
tapi bang rasa musibah banjir ini lebih pada ......



Tengkiyu bangmat for making me laugh out loud
Terhibur gila tengok pic ni
Apa jahronsen pikir masa flip niqob tu ke ateh depan khalayak ya
Mesti penat kan berpura2
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 20-12-2021 12:29 PM
otak izazaim nie hanyut bersama air bah ke ? oh lupa dia mana ada otak. patut lah

Kalau dia ada otak idok la gini kisahnya.. pasti anak2 disekolahkan.. hantu gigi ditinggalkan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-12-2021 12:58 PM
Ada… kat lutut

Lutut dia pun otak tak ingin nak stay.. better lompat keluar dr badan
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 20-12-2021 10:55 AM
tak kena musibah sedap mulut la menulis kat fb ye ina?
masa laki kau bercermin mata gelap, bertongka ...

Kat org lain bala.. kot kena kt depa.. musibah.. Allah nk uji kesabaran bla bla bla nk bagi pahala bla bla bla

Betapa mohlia nya mereka

Ah gitcheww
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Topik macam ni pun 10pages??? Kalau la berbayar macam yutube ..untung mehhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 06:03 PM
Lagi si sial ni merepek merapu.
Dengki busuk hati sangat dengan harta benda org lain
.

Pelik la, kata ilmu banyak di dada.

Faktor alam, tengkujuh tu memang lah kononnya duniawi tapi nabi pon cakap hidup ni kena balance duniawi dan akhir. Dari kita belajar bab faktor alam yg konon pada dia useless tu la kita boleh sedar kebesaran Tuhan. Sick betul org gini acah terpaling

Apa kau homeschool kan anak kau ye? Kalau hujan turun, bencana berlaku anak kau tak ada critical thinking ke to what caused and how to overcome ot then? Mcm mana nak berbakti kepda org lain? Ke tu tak de dlm matlamat hidup dia sbb dia nak org lain je berbakti untuk dia? Bullshit
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 20-12-2021 06:38 PM
‘Bodoh nak mampos’ orang kampung iolls cakap

Kannnn

Kesian lah anak2
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:12 PM | Show all posts
kewujudan korang laki bini dikira satu bencana dan musibah jua buat rakyat Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-12-2021 06:04 PM
Apa salah makcik ni dengan dia??

Bodonya sohai laki bini. Sok diri sendiri terkena banjir baru dia tahu. Masa tu nak cakap sapa buat dosa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal korang tak percaya itu yinna yang up status?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kutuk2 neh tak takut ke ditimpa musibah nt?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 2.733902 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list