CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 28268|Reply: 383

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 19-12-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ina naim aka bini sohai gigi up status yang menyatakan mangsa banjir ditimpa balasan sebab selalu hina kuarga mereka takde peti ais dsb. Apa pendapat acik forum?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
die dah delete.. dasar mental laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 02:53 PM | Show all posts
dino replied at 19-12-2021 06:49 AM
die dah delete.. dasar mental laki bini

alahai..

si lembam ni, dah up post lps tu delete?

lemah mental ke apa, ina?

klu berani biarkan la..

nak jugak tgk reaksi org2 yg kau pukulrata semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh diam tak depa 2 org laki bini ni. Tlg ada perasaan kesian sikit boleh x kat org yg terjejas. I yg baru balik dr bercuti khamis haritu pon pk 5 6 kali nk post pasal vacation kat ig sbb jg sensitivity mangsa2 banjir ni. Sudah nya i xpost pon tgu reda semua baru post.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli aku. Dedua muka kepam, busuk. Profile pic dahlah mcm tak pakai bra.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 02:59 PM | Show all posts
Mangkuk. Dunia ni tak berputar disebab kan korang lah. Dasar perasan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ini mcm tak siap. Pakai make up pun muka macam org tak mandi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila. Boleh eh cakap camni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sungguh org tak kata. Ooo kalau kena dekat org lain, kau kata musibah. Kalau kena dekat diri sendiri kau kata dugaan Allah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
orang ramai tengah sengsara , lembam ni gi publicly mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 19-12-2021 02:53 PM
alahai..

si lembam ni, dah up post lps tu delete?

hidup menipu org.. menipu umrah.. pastu klaim maksum.. doa makbul
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sah lembam. Orang xkan mengutuk mengata kalau korang laki bini x bukak 'pintu' utk org hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu inamunge…sila bawa mengucap…
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh nye la hai
Mmg antara yg paling bodoh di antara yg bodoh.

Terbodoh terpaling bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 19-12-2021 02:49 PM
die dah delete.. dasar mental laki bini

Mmg die ngn sohai gigi match made in hell
Xpyh la kesian kt die. Mmg jodoh die ngn sohai gigi sbb same bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak faham nape ada segelinitir manusia suka2 hati up starus n bgtau seolah2 mangsa banjir ni jahat..seolah2 tmpt banjir ni tmpt maksiat lah..tk boleh ke doakan yg baik2 shja utk mtk yg tgh ssh...cubalah fikir posiitif..hari ni mrk .mana tahu satu ari nanti kita lak diduga....jgn suka2 tuduh org mcm2 ya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tololnya makcik kantin bini si miang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:41 PM | Show all posts
hahahaaaaa.....
sebelum tulis tu tak pakai otak ker camna tu??
da tulis awatnya delete???
hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 19-12-2021 03:41 PM
hahahaaaaa.....
sebelum tulis tu tak pakai otak ker camna tu??
da tulis awatnya delete???

mangsa2 banjir takde langsung pkir psl die ni
empati zero… acah2 sedih wpun perasan doa die makbul
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 19-12-2021 03:41 PM
hahahaaaaa.....
sebelum tulis tu tak pakai otak ker camna tu??
da tulis awatnya delete???

Selama ni dia ada otak ke?

Hahahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:38 PM GMT+8 , Processed in 0.109748 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list