CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
 Author| Post time 15-12-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 15-12-2021 11:05 AM
Kaka duda.. Me olls ternmpk dkt tiktok mamasabariah kesayangan kakak kata Allah itu makhluk halus  ...

Iols dah tengok tadi kaka, sambil tu dia up post kat IG jualan 1 billion hokkeh. Kaka mampuuu??? Hampir nak mengalahkan laki nek mah curi duit gittewwww

Jualan 1 billion tapi sampai ke harini takde sijil halal...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:09 AM | Show all posts
mostly hidung semua mancung jatuh macam ahli sihir dah tgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 10:49 AM
Yang ini dari mudo sampai tuo jelita

Iols nak tepek anak sheols
Benak jgn marah yer
Takyah beria puja retis uols
Semua retis kat malaya neh
Ubah semua apa yg patut
Tinggal lgi yg nampak dan tidak jer
Ubah sikit dan banyk jer


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:12 AM | Show all posts
She-Ra replied at 15-12-2021 10:50 AM
tokti bila bercakap, nampak pelik naw bibir dia
senget sebelah.. mcm sebelah belah bwh tu tak gerak. ...

Bibir dia makin tebal
Lepas tu aku perasan, lidah dia buat jugak ke
Tiap kali bercakap, macam orang terjelir tu

Aku rasa dia terlalu obses dengan kecantikan muka sendiri
Kalau dia selpi kat ig, siap toleh kiri kanan nak sure aku memang lawa
Hari2 macam gitu
Pulak tu suka nau cakap kedah, cakap lipis dah lupa ke
Orang selalu tengok kat cermin je gitu

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols terhibur tgk thumbnail thread ni kt luar
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:14 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:09 AM
Iols nak tepek anak sheols
Benak jgn marah yer
Takyah beria puja retis uols

Nampak beza
Dulu duit tak berapa ada
Pakai baju pun tak ada brand internasionale
Sekarang laa Belen tak belen, Dior ke hulu ke hilir
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:15 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 11:12 AM
Bibir dia makin tebal
Lepas tu aku perasan, lidah dia buat jugak ke
Tiap kali bercakap, macam or ...

lidah??? uuuhaii biar betikkkkkk.. ok telek sekarang
kann makin galak buat stori muka sendiri segala...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Jihan jgn dlupa ulos
Itu pun bila dh jadi cantik
Lupa diri body shaming org laen
Busuk hatii choi



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:09 AM
Iols nak tepek anak sheols
Benak jgn marah yer
Takyah beria puja retis uols

Dr dulu iols ckp dia buat idung tp benak marah iols memacam. Kononnya idung paki ori. Kita bole agak ank jah nti rupa cmana kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:18 AM | Show all posts

Adoi larrr......nak terkucil aku baca caption ko ni kaka dud....
Gigi dia tu pun reti SOP sejak start MCO 1.0 lagi....makin lama, makin jauh penjarakan sosialnya....tanpa perlu pg buat operation.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:21 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:35 AM
Ha'ah terlupa nak calonkan duo ginger 1 ginger 2... almaklumlah kaka masih muda bergetah

Emelda ...

Kaka Dud
Aku speku Halia 001 share sama clinic dgn si retis yg anti vaksin kat amarika tu....sama je pesen lubang idong depa
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:09 AM
Iols nak tepek anak sheols
Benak jgn marah yer
Takyah beria puja retis uols

Bibir pun beza kan. Tp benak mana bole terima hakikat cuols. Semua org dr keturunan paki yg benak agung2 kan. Padahal muka benak sndiri hauk to the max
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:59 AM
akak nak pitenah diva AA buat bibior boleh?
dulu elok jah bibir ikan puyu... sekarang ni dah  ...

Sama je , muka dia aging sbb kurus gemol kak oiii

Tak baik tuduh … tuiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 01:16 PM
Jihan jgn dlupa ulos
Itu pun bila dh jadi cantik
Lupa diri body shaming org laen

Bff dia Zara Zia tu jgn lupa.kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ponen yg mekap tu pun repair jgk khenzz
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 08:53 AM
Semua xconfident dgn idong jambu air masing2 mujur la hidong kaka dh sedia mancung..Jd xperlu ja ...

Tak tahu syukur gitu laa
Sbnrnya bila kita aging
Shape muka pon akan matang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 09:45 AM
Karat acik faz jangan lah kecam iolsiols tidak memihak dimana mana

Eh lainnya muka Umie Aida Tu… Dah macam orang lain…
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:30 AM | Show all posts
semua muka2 ni asal2 dh semulajadi lawa
muka asal ni sbnrnya ada manisnya
yg tak jadi hazab jadinya
dari byk2 muka alter ni
Jihan & Fazura je yg betul2 menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 11:12 AM
Bibir dia makin tebal
Lepas tu aku perasan, lidah dia buat jugak ke
Tiap kali bercakap, macam or ...

Tok misai kan orang kedah uols..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 11:22 AM
Bff dia Zara Zia tu jgn lupa.kihkih

Untuk tatapan chouls
Kak norm


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 07:57 AM GMT+8 , Processed in 0.384209 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list