CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
Post time 15-12-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon tepek sebelum selepas yana samsudin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-12-2021 09:30 AM | Show all posts
nenek ifa raziah



Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 09:23 AM
rasanya kak zz ada buat juga kaka... tapi dia cucuk2 collagen sahaja...
sebabtu dagu jadi jatuh ta ...

Oooo iyer ke....tak perasaan pulak dagu zz dh tertarik graviti hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 10:54 AM
Skrg bdk ijat tu hidung dia lain.tak sama dgn gmbr masa dgn lana . Terkejut tgk idung dia lobang sbl ...

Haaa biya betikk.. progress in action ke hape

cer tepek pic utk hiburan kaka porumer plishhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:48 AM
Erra Fazira

Ratu mmg ratu plastik dr dulu duk repair muka tp mungkin jns mahal jd xada nmpk buruk tak tentu arah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
balakkampung replied at 15-12-2021 09:06 AM
Amy mastura dgn Fauziah latiff yg nampak aging natural beautiful kan.

Fauziah Latiff muka masih cun tapi bila menyanyi dah x sedap sangat. Suara dia di early-mid 90s ok lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:35 AM | Show all posts
Ni pergi klinik sama together2 ke?

  

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 11:23 AM
rasanya kak zz ada buat juga kaka... tapi dia cucuk2 collagen sahaja...
sebabtu dagu jadi jatuh ta ...

Hahahaha jimmy neutron terkekek kaka.mmg jimmy sgttt!hahahahaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 09:38 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 09:25 AM
Sblm dan selepas. Ada beza tak cuols

Dulu ada porumer kata hidung acik ni bentuk M
Terus sampai sekarang tiap kali aku tengok acik ni, aku ingat hurup M
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 11:25 AM
Sblm dan selepas. Ada beza tak cuols

Byk bg alasan mekap la lighting la pastu now lg klaka filter

Masalahnya sume LPs tu asik sama jekkkk dh xde yang mcm muka lama..dok la ghupe Mikel jeksen sajm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 09:39 AM | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 09:36 AM
Hahahaha jimmy neutron terkekek kaka.mmg jimmy sgttt!hahahahaaaa

khenn... kalau heshe pacak rambut atau pakai kecopong... dah rhoper sbijik jimmy neutron
kalau jumpa depan2 kaka dah bagitau... hoiii nyahhh... orang sambut halloween sehari je... halloween dah habis october lalu, ni nak masuk bulan 1 dah ni




Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 15-12-2021 09:18 AM
Patiah tu. Dah elok2 cantik g cucuk. Ada dia tunjuk klinik tu sponsor dia. Jd makin aging aku tgk. M ...

Tu la.. sayang betul ye. Zaman2 dia tu i rasa patiah ariana rose, Nelly & Juliana Evans cun. Sekarang jauh beza muka patiah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:39 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 09:11 AM
nah iols tambahkan anak puteri cempaka hijau kanjeng kencono nyai roro kidul dan the princess of n ...

Wahhh...yang bawah tu bff retis...
nanti iols nak tepek lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 09:18 AM
Ct caras pun ke.nowa dia buat apa
Jah jgn dilupai

Bibir tp cucuk kot bukan operate...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:10 AM
A'ah la terlupa pula iols, sebab almaklumlah iols masih muda bergetah body anak dara persis nasha  ...


Dah seiras Kak Ton dah mukanya.. Dulu muka kg.com tapi lepas alter tak rasa upgraded pon. Sama je level ibarat dulu kampung skang pinggir pekan.. Gitu perumpamaan akak
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:40 AM | Show all posts
bottombikini replied at 15-12-2021 01:19 AM
tapi dalam muvi tangkai jering
begitu terampil keraknya noks

Dedulu takde inject2 putih. Acuber kalau inject putih. Wokey la jugakkk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 09:41 AM | Show all posts
tasha replied at 15-12-2021 09:29 AM
Dia ingat kita lupa muka dia masa mula muncul dulu...sheols kan pernal couple dgn pierre andrekan. ...

yup sistur..

nk tmbah lagi sorang..

tapi tak dpt la gmaba lama sheolls.. hanez suraya pun buat idong..

i ingt lagi cerita dia dekat TV3.. hidungnya sebijik la macam yana samsudin tu persis kemek gitew.. tapi tade pulak gamba sheolls..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:41 AM | Show all posts
dalam gambar atas2 tu..
idung acik royan dgn idung acik zila
sama pattern... doktor sama kah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 09:33 AM
Haaa biya betikk.. progress in action ke hape

cer tepek pic utk hiburan kaka porumer plishhh

Untuk tatapan kaka dipagi hari

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 09:42 AM | Show all posts
Mary_jane replied at 15-12-2021 09:35 AM
Ni pergi klinik sama together2 ke?

dedua ni bff je kaka... lepastu nampak macam sama2 sangkak...
mungkin buat sekali dekat klinik sama, so boleh la dapat pakej diskaun bundle buy 1 free 1 cartilage hidong...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:56 AM GMT+8 , Processed in 0.371877 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list