CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
Post time 15-12-2021 12:42 PM | Show all posts
mamajawie replied at 15-12-2021 12:18 PM
gambar 1st tu masa guna nama ALIS lagi rasanya

Yes, weolls sama study uitm dulu. Sama batch tahun. Time tu baru nak start guna nama YUNA, padahal org & family panggil dia ALIS dulu.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 12:52 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-12-2021 12:09 PM
Tp tak kn tak nmpak tua. Dah 50an kot kan.

haah 50 an dh..x pasti pulak yg tu..knowing dia pun bkn berduit, bisnes online mknan western mahai tu pon mcm xde sambutan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 07:59 AM
BONUS

Suhaimi Saad

Kah kah kah..tersembur air baca ni kak dud..ni ultimate plastic surgery gone wrong
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 15-12-2021 09:25 AM
erma fatima jgn dilupakan

Tp die buat nmpk buruk sgt kan…kembung btol muke pipi kembang
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Haelina pun berubah abis muka dulu dan sekarang. Sorry, tak reti tepek gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in sambil menelek muka2 yg berubah wajah. Dah macam ulau salin kulit rope masing2. Ada yg tengok2 terus urut dada kussss semangat.
Kot ada yg mengandung sila kenakan cermin mata itam supaya tak terjangkit kat baby ya... Ai pun nak kena pakai gak ni sbb masing2 menyeramkan. Takut tak dpt tidur mlm nnt kena sampuk dagu can opener
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:13 PM | Show all posts
nanu burhanudin jgn di lupakan uols
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa korean buat menjadi je, yg kat sini buat jadi mak lampir?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
stingertaiklu replied at 15-12-2021 10:15 AM
Bengkak sane sini tu filler la chuolzah bukan botox. Botox untuk kedut2 tu..apa daaaa.

Hahaha.. ala, selain botox tu filler pun diorang ni tibai jugak.. tu pasal muka bengkak and tegang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 15-12-2021 09:13 AM
Nie before & after gambar sapo sis? No.3 tu haram meols tak kenal

Jangan lupa uols, berkat ambi ...

Ingatkan ai sorg yg tak leh recall gambar no 3 tu Bagai langit dgn bumi muka before & after masing2
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakko replied at 15-12-2021 09:17 AM
Kalau thread ni gabung muka lama and baru lagi syok. Sebelum selepas. Macam blog2 korea.

Setuju..  Angkat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:36 AM
Untuk tatapan chouls
Kak norm

Double eyelid surgery ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:40 AM
Biar gambar berbicara
Nak kutuk lelebih
Tkut bertambah kemurungan sheols

Ni boleh terima sebab biasalah zaman sek sememeh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:38 PM | Show all posts
lack of self confidence and tak belajar menyanyangi diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:39 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 15-12-2021 11:09 AM
Iols nak tepek anak sheols
Benak jgn marah yer
Takyah beria puja retis uols

yg before tu mcm muka pak kandung dia, muka bulat lebih kemelayuan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam nuar pun kan? Puffy semacam muka heols skrg..ke sbb aging?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 01:47 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 15-12-2021 10:27 AM
Gi buat umrah pun macam gi bercuti ke langkawi uols. OOTD wajib yeDengan jantan Acha tu tak jaga a ...

baru nak komen yg sama...2 minggu lepas bertupis bagai alih2 dah ke mekah..mcm bercuti saja depa buat.. ya allah
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 15-12-2021 11:30 AM
semua muka2 ni asal2 dh semulajadi lawa
muka asal ni sbnrnya ada manisnya
yg tak jadi hazab jadinya

yana samsudin hidung dia jd jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 15-12-2021 12:25 PM
Aida Rahim antara yang aging gracefully selain Amy Mastura & Fauziah Latif  yang lain- lain kesian t ...

Ya. Norkumalasari pun..
Deanna yusof pun..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 15-12-2021 12:25 PM
Aida Rahim antara yang aging gracefully selain Amy Mastura & Fauziah Latif  yang lain- lain kesian t ...

Aida Rahim ni betul...suka tgok dia...soft je ckp...kedut2 kat muka tu buat dia tambah cantek..ni baru betul effect amek aer wuduk...huhuhuhu

Shuweeeet
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 08:10 PM GMT+8 , Processed in 0.375211 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list