CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 12397|Reply: 63

Dato' Abdul Aziz.. Sime Darby

 Close [Copy link]
Post time 23-8-2010 10:14 PM | Show all posts |Read mode
Salam..

1st time masuk sini.. Ermm.. kalau gossip kenamaan yang ntah tentu wujud ntah tidak boleh buka ke? Huhuhuh..

Dipendekkan cerita.. Ada kenal dengan sorang ni, dia claim dia anak Dato' Abdul Aziz ni, yang kerja dekat Sime Darby.

Pastu rumah dia plak dekat area2 kawasan Cina dekat PJ SS7 nun, area stadium MPPJ tu.

Ada sapa kenal?



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2010 10:44 AM | Show all posts
motif takda reply?












Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 10:57 AM | Show all posts
dato' tuh ai tak kenal. anak lagilah tak kenal. area mppj pun tak pernah pergi. sekian/


kesian tengok priki bukak thread takde sape riplai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2010 11:01 AM | Show all posts
dato' tuh ai tak kenal. anak lagilah tak kenal. area mppj pun tak pernah pergi. sekian/


kesi ...
cik.panda Post at 24-8-2010 10:57

ingatkan cik panda reply kata tinggal area situ tadi..


huhuhu..

thanks anyway..

   



Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 11:38 AM | Show all posts
en freekey
sime darby ni besauuuu

belum pernah plak dengo nama dato abdul aziz kat sini
datuk wahab maskan ada ler
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2010 11:42 AM | Show all posts
en freekey
sime darby ni besauuuu

belum pernah plak dengo nama dato abdul aziz kat sini ...
kuchenta_81 Post at 24-8-2010 11:38

ekekekeke...

thanks sebab sudi jawab..

cubalah try tanya kengkawan.. mana tahu kot diorang kenal ke? ahahaha..

u keje kat Sime Darby mana?

   



Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-8-2010 03:44 PM | Show all posts
errrr , xkenal la ....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 03:51 PM | Show all posts
Jap tanya member..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2010 03:57 PM | Show all posts
Member tak jawab lagi. .tapi tengok dari official website dia.. takde plak nama Dato' Abdul Aziz ni..  Dato's ni ke yang keje kat Sime Darby atau anak dia tu yang keje kat Sime Darby?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2010 04:23 PM | Show all posts
Member tak jawab lagi. .tapi tengok dari official website dia.. takde plak nama Dato' Abdul Aziz ni. ...
duquesne Post at 24-8-2010 15:57

Dato' tu yang keje kat Sime Darby.. umur 54 katanya, next year pencen..

anak dia tu plak keje kat SCOMI..

katanyalah..

   



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2010 04:24 PM | Show all posts
Jap tanya member..
duquesne Post at 24-8-2010 15:51

thanks really..

   



Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 04:41 PM | Show all posts
Freekey.. member kata kalau ada title Dato' tu biasanya top management. Dia pegi check email staff Sime Darby takde yang nama Dato' Abdul Aziz.... email list yang dia tengok tu akan nampak semua staff Sime Darby yang beribu-ribu orang tu.. heheheeh

Tau nama penuh Dato' ni? Kalau tau, boleh tanya pakcik Google..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 11:07 PM | Show all posts
yg aku tau Tengku Aziz property tu.

tapi kan sesuatu sgt terus bagitau dia anak org ado2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2010 05:33 AM | Show all posts
Freekey.. member kata kalau ada title Dato' tu biasanya top management. Dia pegi check email staff S ...
duquesne Post at 24-8-2010 16:41


dah tanya pompuan tu nama atuk dia.. dia takmo bagi..

btw.. kalau Abdul Aziz saja.. takleh nak search eh??

ataupun Dato ke Datuk ke.. huhuhuh..

apapun thanks ya duquesne..
   



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2010 05:34 AM | Show all posts
yg aku tau Tengku Aziz property tu.

tapi kan sesuatu sgt terus bagitau dia anak org ado2.
smeetasmitten Post at 24-8-2010 23:07

actualkly memula just tahu dia anak org berada je..

dah lama2 pastu.. bila i ada buat terguris perasaan sket.. so dia rasa ala2 tercabar gitu..

so dr situ yang baru dia kata dia anak Dato'..

   



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2010 05:36 AM | Show all posts
then what about area perumahan yang dekat stadium MPPJ tu?

for sure mmg masa aku borak dgn anak dia tu.. ada dengar bunyi anjing menyalak a few times.. ahaha..

so she said kat situ mmg kawasan elit.. banyak Chinese..

then she said.. rumah dia dekat je dengan Tabung Haji Kelana Jaya tu..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2010 08:04 AM | Show all posts
then what about area perumahan yang dekat stadium MPPJ tu?

for sure mmg masa aku borak dgn anak d ...
freekey Post at 25-8-2010 05:36



    g umah dia....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2010 08:29 AM | Show all posts
aaa... tgk title kt depan baru nak bgtau friki suruh jenguk topik ni..

rupenye friki sendiri yg bukak
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2010 08:33 AM | Show all posts
Bro apa yg ko cuba nak cerita ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2010 08:48 AM | Show all posts
errr
jangan kes tipah tertipu lagi sudah la ye priki..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:07 PM GMT+8 , Processed in 0.347438 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list