CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 56712|Reply: 1984

Gegar Vaganza 8 Rumah III (Setiap Ahad 9 malam) Minggu depan peserta duet dengan BBNU (Bibik Baru Nak Up) Bukan bebudak!

   Close [Copy link]
Post time 12-12-2021 08:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 20-12-2021 12:34 AM

minggu depan Aliff Aziz berduet dengan Vida Troye chuolssss boleh ke mereka perform..


minggu ni di menangi oleh Ratu Caramu


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-12-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kedudukan ALAL
1. Nikki
2. Alif aziz
3. Ani maiyuni
4. Aweera
5. Adibah Noor
6. Azan
7. Sa.Ya
8. Shidee
9. Bandi
10. Upiak
Tiada penyingkiran
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 11:40 PM | Show all posts
Takde yg A minggu niShidee, Bandi, Upiak calon tersingkir lepasn



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2021 08:59 PM | Show all posts
penyertaan anda
tidak di restui.sekian.


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:02 PM | Show all posts
Edited by codenamedream at 12-12-2021 09:24 PM

Assalamualaikum ya ahli kubur.

Sayuuuu bang aji tengok kakak n abang dalam rumah baru ni.
Sewa rumah bang aji dah bayar kan sampai hujung tahun.
Keperluan asas pun bang aji sediakan.
Allah sayang semua.  
Malam ni alip bakal tersingkir.
Terpaksa panggil polis Singapore tarik heols sebab heols xnak turun pentas.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya lagu bila cinta didusta
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
harap2 lagu salam terakhir ni pakej sekali buat jelly asrama supaya berambosss!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihh opening....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 12-12-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih plak awal2 konsert ni siap bam zarul sebut arwah ada belanja ramai2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-12-2021 08:59 PM
penyertaan anda
tidak di restui.sekian.

Adakah dgn gambar nek mah mencemar duli di thread ini menandakan berakhirnya hayat menantu beliau di GV minggu ini?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by debab_78 at 12-12-2021 09:10 PM

penonton ni nangis mcm nak rak... kang time lagu rancak sure acik2 ni ligat menari jugak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 12-12-2021 09:08 PM
Adakah dgn gambar nek mah mencemar duli di thread ini menandakan berakhirnya hayat menantu beliau  ...

Heyy sudah tentu tau kaka setiap minggu adalah hari terakhir heolsss gitteew walaupun tak keluar, tapi kita anggap je minggu lain2 tu ujibakat je untuk heolsss... Sebenarnya dia keluar minggu pertama lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:11 PM | Show all posts
sangkaknya iols tgk GV through youtube ni. penuh dgn blkg takbir je. mmg stock sumpah seranah je kalau tgk through youtube ni. nampak gayanya esok je lah iols tgk blk kat youtube dr sesapa yg upload recording dorang tu. curse:
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-12-2021 09:10 PM
Heyy sudah tentu tau kaka  setiap minggu adalah hari terakhir heolsss gitteew walaupun tak k ...

Hhahahahahahhaa.. setiap minggu ujibakat jer.. sian tul..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala tak suka laaa segmen berdiri bulu romaku nih
Skip laaa wehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau fazley yang cerita nampak hantu iolsss haram nak percaya, mesti dia yang seru sebenarnya sebab sebelum ni pun gigih duk hangkut gambar buat upacara atas pentas
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-12-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 12-12-2021 09:08 PM
penonton ni nangis mcm nak rak... kang time lagu rancak sure acik2 ni ligat menari jugak..

Khen sampai melantun2 tek 40D memasing, harap acik2 tu takde minggu nih

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 12-12-2021 09:02 PM
Assalamualaikum ya ahli kubur.

Sayuuuu bang aji tengok kakak n abang dalam rumah baru ni.

tolong up balik gmbar alip ajis kena tahan polis tak nak turun stage gv lepas tersingkir tu. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-12-2021 08:59 PM
penyertaan anda
tidak di restui.sekian.

benci betul expression nek mah. betul2 tak direstui… padan la tol misai asyik mencapub je issue tak direstui ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik baju jihan. Color baju nabil pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-12-2021 09:14 PM
Khen sampai melantun2 tek 40D memasing, harap acik2 tu takde minggu nih

Jgn risau chuolsss... confirm ada....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 12-12-2021 09:08 PM
penonton ni nangis mcm nak rak... kang time lagu rancak sure acik2 ni ligat menari jugak..

Iols nak pitenah, makcik2 tu jugak la yang melompat2 terkinja menggelabah tek time misai kontot menyanyi goyang jubo serupa pondan bottom. Sekian done pitenah tambah dosa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 10:34 AM GMT+8 , Processed in 0.103275 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list