CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Ramai Tak Kenal 1st Time Pergi Event Bertudung' - Anzalna

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Family diorang ni oklah jenis nampak terjaga dan wangi tapi kuat naw menayang. Asal sikit menyanag kaya dan barangan mewah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2021 11:07 PM | Show all posts
irvene replied at 8-12-2021 08:58 PM
hahahaha ku ingat peristiwa she meroyan pasal toaster smeg je pun

khennn... minta @Acikgomen basuh sikit anak sedara sheolss ni... yihh...
toaster smeg je punnn nak meroyan... mentang2 la memang kerja menunjuk meriak... tu yang sentap kemain...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 11:13 PM | Show all posts
bila baru berhijab tu sebaik2 nye biarlah secara sederhana jer penampilan tu...tak payah lah over sangat ...simple2 jer dah...
Kaka Fazz dulu bertahun2 dia pakai tudung time bulan Ramadhan even sebelum jumpa Fattah pun....dia buat slow2 and pakai tudung bawal biasa jer...Alhamdulillah dah pakai sepenuhnye.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 11:14 PM | Show all posts
Daku tak mampu menyukai dia ni, sejak dulu lagi. Bila kat forum ni ramai yang puji-puji, daku side-eye-kan saja
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 8-12-2021 11:05 PM
Family diorang ni oklah jenis nampak terjaga dan wangi tapi kuat naw menayang. Asal sikit menyanag k ...

Deyols bukanlah family kaya nauuuu
Dr Nasir tuh masih lagi dok rumah sewa kat BJ sana
Kakak anzalna pun bukannye laki tuh kaya bisnes jota2 CEO megah holding ke apa
Tapi sheols sejenis gigih dok upsell diri dan anak2 sampai byk benda dpt tajaan big brands. Rumah Diana dok tu sebenaqnya biashe2 je ponnnnn
Antara depa 5 beradik, anzalna paling kaya
Hanif tu pun bukan anak orka tera mana sgt pun
Mak dia ada la reta peninggalan arwah bapak hanif tu, tapi tak la kategori orka bagi acik
Hanif setakat bukak kedai juai keta tuh je. Tu ponnn ada partner, setakat T20 biashe2
Yg pandai buat duit adalah anzalna. PR dia bagus
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala hampir lupa kisah sentap smeg sheols tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kne mengelupur sujud di depan pantas peragaan itu kah sambil buat suprise ehhh uols ke artis yg dlu gadoh dgn artis kayangan xmenjadi tuh???
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Berhijrah tu dah bagus tapi sifat humble brag susah nak kikis agak nya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahai kau punya followers acik2 je pun nk sembang hublot rolex bagai.. level menantu daim yg kaya raya tu pun tak pnah aku tengok dia up ig story pasal pegi shopping ke, pakaikan anak dia baju brand apa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli la jam apapun hatta jam dinding pun kat anak kita. Beli tiam2 jela.
Ps- tringat ada kwn sorg ni,dia akan sebut 'tolong amik kan kunci porche i",instead of saying amikkan kunci keta i
Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
bawaku_terbang replied at 8-12-2021 10:49 PM
At last ada gk benang sb dia da btdung.. mst dia ternanti2 org ckp sal dia da btdung sb ms mula2 tu  ...

Khenn..ntah kenapa xde org kesah pun dia dh berhijrah..silap2 klo dia u-turn pun org masih x prasan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah. semoga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 09:02 PM
Ntahlah. Tapi adik bradik memasing mcm baru nak rasa kekayaan giteww.. jakun. except for mia n the ...

yg bongsu tu boleh tahan jugak.. iols penah selisih dgn sheols dekat klcc.. iols pandang sheols beberapa saat sebab nk recall muka mcm familiar jah sekali tu dia boleh senyum sinis sambil jeling.. aiyoo budak ni perasan sungguh la muka mentah sgt lawa lagi iols.. hihihi.. sorry terpuji diri sendirik sebab menyampah dgn org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 08:39 PM
Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia po ...

Memang culture shock sebab dah sendu, zezalna ni job pun dah takde. so apa dia boleh buat hanya boleh tayang berduit pada kawan2 retis yang bekepuk2 job walaupun hakikatnya dia tetap sendu... Yihhhh harap2 sheols tone down, tak pepasai jahlop yang kerja dok pedajal orang suh kambuih produk2 dia tu bakal nampak lagi wangi sebab perangai sheolsszzz yang culture shock nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli jam memahai utk anak,sekali dia baling2 campak2 rosak.. tu belom lagi hilang ke?udah ko salahkan org lain mencuri.

Teringat aku sorg minah ni belikan anak spek memahal lpstu jatuh dlm kandang panda dkt zoo,bising la pulak sbb ada bdk ni tersenggol katanya spek tu mahal okeh?! bodoh ke?ingat sume org tau ke ko bg anak spek memahal?org ingat spek bdk2 beli rm1 kt diy tu je ha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:57 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 8-12-2021 11:27 PM
Deyols bukanlah family kaya nauuuu
Dr Nasir tuh masih lagi dok rumah sewa kat BJ sana
Kakak anzaln ...
Yg pandai buat duit adalah anzalna. PR dia bagus
teringat kat GV1. Si vida troyer sound dia depan tv.. kata tak pandai menjual.
masa tu anzal ni memalu nak promo product si sskjp ni time tu. Terus GV2 dia sendiri ke depan tv...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus: Rambut dia cantik lebat, suka  ...
Baru nak komen ni. Dia antara artis yg rambut cantik. Hitam lebat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 10:09 AM | Show all posts
Family of HUMBLEBRAG!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 08:39 PM
Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia po ...

Selera besar gak anak2 pak nasir nih yaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 10:56 AM | Show all posts
dia ni dgn show off berpisah tiada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.079125 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list