CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Ramai Tak Kenal 1st Time Pergi Event Bertudung' - Anzalna

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Totop ghambot je pon. Kalau ik ...


Artis bila tutup rambut je pun heboh semalaya. Baju ketat juga. Tudung pendek juga. Apa dalam Islam yg di penting kan tutup rambut saje ke. Tak faham.. Boleh je nak tutup rambut je tapi tayah sensasikan seolah2 terpaling mengikut ajaran Islam dah. Sebab kan tutup rambut tu dh macam fashion, make it fashion lar. Tak perlu sesiapa heran..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 11:02 AM | Show all posts
dia ni aku tak suka sbb suka show off. bknnya ko ank jutawan billionaire. laki jual kereta je pun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:06 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 8-12-2021 11:07 PM
khennn... minta @Acikgomen basuh sikit anak sedara sheolss ni... yihh...
toaster smeg je punnn nak ...

ape kes smeg ni? iols tertinggal ketapi, boleh kakadud explain?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:11 AM | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 08:39 PM
Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia po ...

apo bebudak bagi pakai jam hublot?baik bagi pakai jam yg ada lampu boleh bunyi digital tu
hahahah budak pon seronok tekan2 jam tu menayang jam

tp x tau la kot anak2 org kaya lain maciam skit even bru baby
anak marhean mmg suka jam2 katon2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 9-12-2021 02:44 AM
yg bongsu tu boleh tahan jugak.. iols penah selisih dgn sheols dekat klcc.. iols pandang sheols be ...

Nazirah tak berani nak kekwat depan family weols
So far nampak tertib sopan hormat org tua la berbanding dgn menantu2 lain yg masuk dlm kuarge weols
Dia nak mengikis pun masih kontrol2 sbb kakak ipaqnye bisa yach ayat sheols
Ayat bisa tu datang dari keturunan
Ada menantu kazen acik lelain lagi sampah perangai. Peghak mcm beruk dpt bunga pun haderr walaupun ko fefeling classy. Contoh peghak ialah ko balik kampung laki ko, makan kena duduk atas kusi ada meja sbb ko nak makan nasik dgn sudu gerpu. Sbb apa ko nak makan gitu adalah kerna ko bawak beg Hermes balik kampung. Halooooo weols pun haderrr beg Hermes, tapi sambal belacan yg laki ko dok kedarah tuh acik yg tumbuk tadi dlm lesung atas lantai
Nak brag tak kena masa tak kena gaya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:47 AM | Show all posts
among her sibs, dia je yg lawa. lain2 biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kikikiki
Eh korang jgn mengata anjalna okay. Sheols dan famili pujaan acik2 porum.
Sebab sheols salah satu musuh Lofa dan berani perli2 lofa makanya anjalna dan famili diangkat tinggi oleh acik2 porem yang membenci lofa.
Dan sebab anjalna juga baik dgn missfake..missfake kan pujaan serata forum gossip. Heeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-12-2021 11:27 PM
Deyols bukanlah family kaya nauuuu
Dr Nasir tuh masih lagi dok rumah sewa kat BJ sana
Kakak anzaln ...

Laaa.. Ingatkan betul2 kaya level naja

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 9-12-2021 11:50 AM
Kikikiki
Eh korang jgn mengata anjalna okay. Sheols dan famili pujaan acik2 porum.
Sebab sheols sal ...

Weols ngate2 dia tapi tetaplah she's waaaaaaayyyyyyy better than jah ronsen chuols yg attention whore tuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-12-2021 11:27 PM
Deyols bukanlah family kaya nauuuu
Dr Nasir tuh masih lagi dok rumah sewa kat BJ sana
Kakak anzaln ...

Acik deyolls menyewa kat belah mana bj tu??? Teres biasa ke semid?? Adakah masih nyewa? Lifestyle ncm t20.. dekat serambi? Bijai? Rabung? Mihrab? Keh3…

Ke dekat2 ngan umah jep sepatu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 9-12-2021 01:53 PM
Acik deyolls menyewa kat belah mana bj tu??? Teres biasa ke semid?? Adakah masih nyewa? Lifestyle  ...

Hihi takyah la sebut belah mana tapi Dr Nasir laki bini bukan org sombong, merendah diri jek
Acik rasa anak2 depa suka menayang tu sbb nak glemer la kottt
Anzalna tu dia menayang sana sini, satgi mesti brand2 besaq kontek pr dia nak bagi barang free. Rentis katakannnn
Kalo si diana dok tayang tu acik rasa tak berapa boleh blah sbb dia bukan rentis pun, tapi gigih jugak dok upsell anak2 demi nak pakai barang mewah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:53 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 8-12-2021 07:10 PM
ehhh awal sangat kaka masuk... konfius nak tambah dosa kecam ke atau nak puji memuji sambil beliak2  ...

Kenapa dengan tayangan toaster smeg itu kaka dude?


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh macam rupa che ta
Che ta junior.
Pakai baju kembang2..bulus2..ropol2
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:57 PM | Show all posts
i tak bape nak sokong retis bertudung melilit ni
percayalah
istiqamah tu yg paling susah
sedangkan bukan artis pun struggle
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols pandai melukis. Pnh tgk lukisan sheols harga RM30k kut..seingat ai ler..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:33 PM | Show all posts
makadek replied at 8-12-2021 08:42 PM
Sayang oo rambut dia so cantikkkkk

betul.. cantik betul rambut dia..
rambut daku jgk yg menipis.. potong pendek pun gugur jgk huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 8-12-2021 11:27 PM
Deyols bukanlah family kaya nauuuu
Dr Nasir tuh masih lagi dok rumah sewa kat BJ sana
Kakak anzaln ...

la, takkan pak dia dah tua gitu masih menyewa lg acik, ke ada rumah lain, yg sewa ni sebab dekat dengan tempat kerja?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak leh ke eja nama anak tu Idris je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 9-12-2021 03:44 PM
la, takkan pak dia dah tua gitu masih menyewa lg acik, ke ada rumah lain, yg sewa ni sebab dekat d ...

Mana la acik tau pasaipa dok sewa gitu
Mak dia baik, sembang setara ja dgn acik
Part anak2 dia tang menunjuk tu je la. Pandai la depa cari duit sendiri nak eksyen pun. Pandai cari bopren jugak, kalo tak kaya mana, tapi rajin cari duit, kira ok la tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak hairan mengapa artis bertudung boleh jadik 1 berita besar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:49 PM GMT+8 , Processed in 0.082550 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list