CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1462|Reply: 25

Lima kali dikecewakan, Adibah Noor serik bercinta

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 10:45 AM | Show all posts |Read mode

Adibah Noor

Lima kali dikecewakan, Adibah Noor serik bercinta

PETALING JAYA – Penyanyi Adibah Noor mengakui kehidupannya cukup sempurna tanpa kehadiran lelaki bernama suami sekali gus membulatkan tekadnya untuk hidup membujang.

Menurut Adibah, sebelum ini dia pernah lima kali melalui episod putus cinta dan pengalaman pahit tersebut membuatkan dia serik untuk mengimpikan kehidupan berumah tangga.

Lebih malang, kelima-lima bekas kekasihnya langsung tidak mempunyai niat untuk menghalalkannya sebagai isteri.

“Jujur saya pernah putus cinta sebanyak lima kali. Pengalaman pahit itu buatkan saya dah tak sanggup alami masalah yang sama lagi.

“Semua lelaki itu tak nak kahwin dengan saya. Jadi saya serik,” ujarnya.

Tambah penyanyi lagu Kau Terlalu Istimewa itu lagi, faktor usia yang semakin meningkat juga menjadi penyebab dia rela hidup bersendirian.

“Lebih baik jaga diri sendiri, keluarga dan fokus terhadap kerjaya seni. Keluarga pun tak pernah desak.

“Sejak solo, saya membela kucing hampir 20 ekor. Hidup saya cukup sempurna tanpa kehadiran seorang lelaki bernama suami,” ujarnya.

Biarpun membujang, namun penyanyi berusia 51 tahun itu bersyukur kerana dikelilingi ramai rakan baik yang sentiasa bersamanya ketika susah dan senang.-K! ONLINE

sUMBER:https://www.kosmo.com.my/2021/12 ... oor-serik-bercinta/

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2021 10:46 AM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:48 AM | Show all posts
sape2 xde komen ke...aq lalu jer nie....
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:53 AM | Show all posts
semoga sistur bertemu jodoh yang sekufu..
kebahagian adalah hak milik setiap insan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 8-12-2021 10:53 AM
semoga sistur bertemu jodoh yang sekufu..
kebahagian adalah hak milik setiap insan

bercinta ngan pompuan ke? tanya je? larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum dapat lelaki dlm hidup komen in defence...hidupku tetap sempurna...bila dah rasa pencelupan dimalam pengantin pertama dan seterusnya maka komen pun bertukar...sedapnya nikmat perkahwinan...i should have gotten married at the age  sebaik datang piyed...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:56 AM | Show all posts
dino replied at 8-12-2021 10:53 AM
bercinta ngan pompuan ke? tanya je? larikkkk

dah tu yang jejants macam chuols semua larik. nak kejo acik tak mampoooo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2021 11:35 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 8-12-2021 10:53 AM
semoga sistur bertemu jodoh yang sekufu..
kebahagian adalah hak milik setiap insan

shaneee gak dah khwin
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:13 PM | Show all posts
takpe kak dib.. as long as u are happy...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah lah sebut menghalalkan.... Mcm ada buat haram pulok... Semua org ada aib tapi wajib lah tutup aib sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kak dib, klu umur kak dib la ni, n dib jd cikgu lg.. kak dib dh jd penolong kanan kak dib.. apa2 pun smoga baik2 ja ngan kak dib yerk.. oyehhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 8-12-2021 10:53 AM
bercinta ngan pompuan ke? tanya je? larikkkk

Iols pun terfikir benda sama kak dib taste dekat che pit kah suara sheolsss dan style sheolss yang dari dulu tu membuatkan lesdar berdeting
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:01 PM | Show all posts
ada hikmah kalau Allah tentukan tak ada jodoh di dunia ni... perkara jodoh ajal ni kita tak boleh nak komen negatif sbb ni semua kerja Tuhan.. konon intension nak kutuk orang terus terkutuk Tuhan...kot dapat cash nanti lerrr....  kalau ada jodohnya.. tak kira berapa umur pun Insyaallah akan ada nanti.. andai tak ada.. bukan makna tak boleh enjoy life... apa2 pun aku suka suara Deebbar ni....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooooo.. pandanlerr perangai dia boleh tahan kat social media.. tak padan ngn umur kadang2.. tak dapat kasih syg.. gamaknyer..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala, tokpinaz yang yang gojes tu pun sampai sudah belum berjodohan. Tabah lah kak Debab oi.

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:53 PM | Show all posts
knapa sheols x mau truskan jdi cikgu ey?
syg la kan.. suka bila dia betulkan or tegur in english apa yg btol salah kdang2..
btw jodoh ni kita tak boleh nk ckp la..
iols ramai je kwn2 yg umo dh sparuh abad blom nikah..
ape yg tahu deols enjoy je life with family/kwn2 & kucing..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagia tak semestinya kena ada laki kak dib. If you happy then you are happy. Hiduplah dengan cara mu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:07 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 9-12-2021 01:17 PM
Ala, tokpinaz yang yang gojes tu pun sampai sudah belum berjodohan. Tabah lah kak Debab oi.

kan.... Ramai lagi, AZ, Nasha Aziz, Hans Isacc...
Bertabahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:13 PM | Show all posts
jodoh tu rahsia tuhan khenn...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
amik ko lima kali putus chinta
Ko mampoo?
Takk??
Lemahhhh!

RiP
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5045 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57658 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.106916 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list