CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai fazzy share awareness jer
Dengan folower sheols
Dr hisham pun like n komen
Tetiba tolower pulak dlm neh
Terbakor berapi dlm jiwa
sukati dh ig sheols khenzzz
Nak taip apebenda pun
Sedih betul hidup haters
Asal kecam gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt hanat neh pun satu
Celah mana yg sheols
Batal percutian tuh
Reti baca caption ke idok neh
Tau ler haters porum neh
bukan reti baca cerita penuh
Tengok tajuk terus mengelupur
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:16 PM | Show all posts
batal percutian???          
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-12-2021 01:54 PM
mcm la timoh tu paham vacation ke obersi ke lokal ke ada beza ke bagai
cakap je la ko yg gedik nk tr ...

Tajuk tt mmg mengundang. Ingatkan pajura dah tempah tiket pastu kena batalkan, rupanya dia ckp general sajok. Lagipon baby taktau demand nak gi oversea pon.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:25 PM | Show all posts
nahhhhh api yg tebakor sgt dh napeee..btw mommy, daddy timah soooo adorable mangiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazura tudung laku keras...aku rsa its time la faz xjual lg produk2 trudolly tu, produk kurus bagai..faz kan cakna bab2 kesihatan ni. Xpayah la sbb nk tlg kawan. Yg tu je aku xsuka, yg lain fazura ni mmg ok sgt. Masa dgn jamaica dlu pun dia ok je xsombong, aku jumpa 2x dgn jamaica masa tu aku xheran pun dgn dia. Pastu asek jumpa plak retis sorg ni xpernah lokek dgn senyuman eventho aku je yg sombong pulak . Sbb tu aku ada soft spot kut kat dia. Jumpa ni kat twitter

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:57 PM | Show all posts
dejure replied at 7-12-2021 12:01 PM
Kannn..i pon x faham knp org kemaruk sangat nak p travel oversea skg ni..dgn keadaan yg masih belu ...

tu laa pasal. dah tau kan virus ni ada lagi. tp nak bawak jalan boleh je. pegi private island. ishhh duit byk takkan nk kena ajar kat mane
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-12-2021 01:54 PM
mcm la timoh tu paham vacation ke obersi ke lokal ke ada beza ke bagai
cakap je la ko yg gedik nk tr ...

When you have a bimbo as your mummy...this is what you get...potima yg tak bersalah...sering dijadikheun sandaran.....konon nak tunjjukkheun keprihatinan pada anak la iteww...

Macam aku nak bu toh kheun aja...

Kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 7-12-2021 02:25 PM
nahhhhh api  yg tebakor sgt dh napeee..btw mommy, daddy timah soooo adorable mangiiii ...

Bukan soal terbakar...on the contrary...you have reach that level...of social standing...tak payah la nak feel bimbo akal itewww....kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 7-12-2021 02:57 PM
tu laa pasal. dah tau kan virus ni ada lagi. tp nak bawak jalan boleh je. pegi private island. ish ...

Dato rizalman  sebulan shopping nyopping dilondon as we are speaking right now....mustahil level pazzpatah al mulk...setakat flex kat tiarasa, glamping atau langkawi aja kheunz?

Apa curlast?

So mustila nak feel bimbo sikit buat content....

Utk beri gambaran pada netizens...oh its not that we cant afford the stash to travel luxuriously over the sea...but its about the cobid......remember?


Sure....my arse is laughing....

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana fansfanatic pazz, si matdeghem ni?

Kahkahjahksh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 7-12-2021 02:03 PM
Alahai fazzy share awareness jer
Dengan folower sheols
Dr hisham pun like n komen

Tak payah gunakheun anak kalau pantat dah gatal ngernyam nak travel over the sea utk bercuti la....

Memfitnah anak ko yg tak berdosa iteww lebih mudah dari utk sebut bijik ko dah garal sebensrnya nak bercuti..kheunz?.

Anak yg belum tumbuh bulus iteww cobid tak melekat la....apa yg ko nak risaukheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 7-12-2021 02:19 PM
Tajuk tt mmg mengundang. Ingatkan pajura dah tempah tiket pastu kena batalkan, rupanya dia ckp gen ...

Batal .....double bodoh
.
General .....single bodoh....

Ko tak perlu sebut pun satu dunia dah tahu dgn keadaan sekarang..

A bimbo will always be a bimbo...janji ada content yg boleh gosok emosi fanzzz
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 7-12-2021 01:40 PM
Hahahahahahahaha

Ex  belon man  berminggu di maldives dgn family tercinta..takkheun isteri penghafaz surah al mulk masih terperok dlm malaya?

Apa kurlast?

Laki tak mampooo keww?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki die x mampoo?
Xpela.... X mampoo travel oversea je. Yang penting habis belajar x quit sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 7-12-2021 04:35 PM
Laki die x mampoo?
Xpela.... X mampoo travel oversea je. Yang penting habis belajar x quit sana sini ...

Didik bini itewwq jgn nak upload content for the most stupidest isu...kecuali memang somi tak boleh nak didik bini....la..

Kheunz?

Kahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 05:41 PM | Show all posts
Fazura dengan Rizman Ruzaini tu dah tak Bestie ka...................... dah lama tak tengok dia orang lepak together..
even event KLFW fazura mcm tak post gmbr dia pi
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
anasue replied at 7-12-2021 05:41 PM
Fazura dengan Rizman Ruzaini tu dah tak Bestie ka...................... dah lama tak tengok dia oran ...

sedangkheunz lidah lagi tergigit...inikheunz pula dgn si pazzpisspuss ni....queen of skema

munto hijo
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel timoh. Apa2 la… asalkan kakafaz dengan daddytimoh bahagia sudah. Taktau kenapa ada yang rengsa bebenor dengan kakafaz
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 7-12-2021 05:57 PM
Comel timoh. Apa2 la… asalkan kakafaz dengan daddytimoh bahagia sudah. Taktau kenapa ada yang rengs ...

kalau dah bahagia tak perlu pun menagih perhatian dgn kontent kontent bimbo seperti ini...if you have that class...you dont even need to luahkheun....just go...when you are ready...tapi bila sikap bimbo ko iteww seolah nak justifikasikheun pada umum...yg nko sebenarnya mampoo...cuma kerna keadaan yg tak.membenarkheun.....

why the need to justify anything at the very first place? and worse perlu kaitkheun budak yg tak berdosa potimah yg besa besa iteww?

ko faham tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.077654 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list