CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah giler kot acik forum ni..dgn bdk pun sakit ati..biasalah bdk2 buat muka mcm2 takkan semedang nak kiut..asal blh mengata, dah mmg tima tu comel ..acik2 muka meneran kiut sgt ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:42 AM | Show all posts
keprihatinan la sangat...........apae2 aku suka tengok telatah rizqa anak rizman very2 cute
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerboobies at 9-12-2021 11:59 AM
nottyyuni replied at 9-12-2021 10:00 AM
Dah giler kot acik forum ni..dgn bdk pun sakit ati..biasalah bdk2 buat muka mcm2 takkan semedang nak ...


Macam aku nak carutkheun aja tau....kheun org bertanya...dari depiction from the bideo seolah penampakheun yg agak macam tak setara...is it the natural memek muka atau seperti eyelid nipis atau eye lashes yg tak kenampakheun....?

Soalan yg tak terjawab sehingga kini.....kalau tak pasti utk jawab tak payah nak menunjukkheun kebodohan..dgn buat ayat bengap, dgn budak tecik pun sakit hati

Ngerti?

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sopianpiann at 9-12-2021 12:07 PM
stingerboobies replied at 9-12-2021 11:58 AM
Macam aku nak carutkheun aja tau....kheun org bertanya...dari depiction from the bideo seolah pena ...


  


  


  
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 9-12-2021 09:47 AM
kenapa korg ni dk layan stinger bengap tu. makin layan makin mereng dia. aku buat tak nampak dan ski ...

Ko ingat spesis macam dia gives two shits ko layan atau buat donno? Kerana ilmu macam ko terlalu sembab, sebab iteww gentar nak engage dia...takut kena baham hidup hidup kheunz?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 9-12-2021 08:45 AM
Yg tak bekerja atau duit berkepuk2 tu xpelah..yg bekerja mcm mana pula? Tok ti yg berduit berkepuk ...

Diorang laki bini jutawan. Jual tudung xperlu dia ada kt msia. Chances are xde nak tersangkut kt memana dah. Semua negara nak adapt to the new norm. Lagipun dia rakyat msia boleh je balik tanpa sekatan cuma kena ikut sop covid test dan kuarantin.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerboobies replied at 9-12-2021 08:37 AM
Ko tak dapat bezakheun antara mengutuk dgn genuine honest question atas sifat prihatin kewww? Yela ...

Heheheheh LoLLLLLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerboobies replied at 9-12-2021 08:23 AM
Yg aku tak boleh angkat perkongsian seperti ini lebih menampakkheun kebimboan dirinya sedangkheunz ...

Dah ada teket. Tempat pun dah settle paid booking. Tunggu masa je nak terbang. Spending time dgn parents dulu sbb nak pergi agak lama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sopianpiann at 10-12-2021 04:19 PM

baru tgk iglive faz td, patut la dia risau sgt..dia ada close contact dan kuarantin 8 hari tak jumpa fatima. dia buat ig post tu pn nk bg hint psl ni rupanya..now dh selamat smua, dh bleh jumpa fatima balik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde nye budak tu tahu bercuti oversea atau dalam malaysia .. ini semua mak ayah yang nak bercuti tapi anak yang digunakan. Lain lah kalau dah 3 4 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-12-2021 12:05 PM
Dah ada teket. Tempat pun dah settle paid booking. Tunggu masa je nak terbang. Spending time dgn p ...

My regards to your parents...cakap kat depa....aku sibuk sikit..perhaps next yr lepas jun.....aku datang....
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sopianpiann replied at 10-12-2021 04:17 PM
baru tgk iglive faz td, patut la dia risau sgt..dia ada close contact dan kuarantin 8 hari tak jumpa ...

"Mummy syg potima to mars and back"

Ko sorang syg anak.....anak ko  umur as such dah rasa terkilan tak dapat cuti sebab iteww ko kena pujuk...

Nak bodohkheun netizens pun agak agak la...

Ko yg lama terperap tak dapat berjimba jimba....anak ko yg jadi mangsa rakus ko...digunakheun sedangkheun ko yg tergedik nak bercuti

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 10-12-2021 04:47 PM
Takde nye budak tu tahu bercuti oversea atau dalam malaysia .. ini semua mak ayah yang nak bercuti t ...

Once a bimbo always a bimbo.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboobies replied at 9-12-2021 09:23 AM
Yg aku tak boleh angkat perkongsian seperti ini lebih menampakkheun kebimboan dirinya sedangkheunz ...

Teruknya ko punya tahap imaginasi, sampai ke situ ya. Aku baca caption post tu just sekali lalu. Just ok. Dg pun reply . Tak dak isu. Ko ni mesti sejenis acik kertu yg di who are yus kan oleh anak sendiri. Sian salah didik parent ko menurun ke ko dan menurun ke anak2 ko. Diorang bukan sejenis desperate gigih nak tunjuk itu ini, benda yang tak value for money. Ramai jer orang kaya yang take it easy x gigih bagai, take it easy. Ke ko sejenis maniac yang lupa makan ubat. Mesti muka merah masa tengah tonyoh key pad tu kan sambil garu garu kepala serabut dgn caption yng no issue tu kan.  Take it easy beb. Tak dak isu langsung. Eh ko tau tak. Household decision highly influence by kids you know. Ini fakta dalam business marketing. Ko habis Spm  ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 9-12-2021 11:42 AM
keprihatinan la sangat...........apae2 aku suka tengok telatah rizqa anak rizman very2 cute

Tengok lah tiada orang halang atau maroh  
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 9-12-2021 04:12 AM
Tak payah announce pun masyarakat tahu la dlm keadaan skg....saja nak menggedikz nak showey mowey  ...

Bhai... Lu memang peminat setia acik farah kan... Sentiasa stalk kemana dia comment.  Bahagia nikmat nya. Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 06:29 PM
Kalo santek...nenek aku pun santek....cuma nenek aku bukan bimbo sedangkheunz she is....

Kahkahka ...

Ko ni ada dimana mana je kan. Sejenis hati hitam. Gua perhati jee
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bawak anak dia gi umrah pun haters menggelupur.. Punyer la busuk hati n lebih pada jeles kot Jgn la nampak hati hitam sgt. Korang pegila buat umrah pulak Tempat dia nak pegi tu tempat semua org nak pergi,  ko jer menggelupur dlm ni kepanasan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar bimboo daripada jadi jin aperitt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 10:27 AM GMT+8 , Processed in 0.085258 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list