CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kene buat thread ke semata2 nak bgtau holiday kansel???
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 11:44 PM
Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun...siapa makan capsicum...dia yg rasa pedasnya?

Ko rasa pedas t ...

Jiran umur 3 tahun jadi pedoman hidup chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 8-12-2021 12:45 AM
Ini win! Hahahahaha

eh.. ghisau! ghisau!



Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 8-12-2021 09:29 AM

kalau faz pun teringin nak beroversea apa masalahnya?
dia sebut timoh ofcos sbb nak bawak anak dia skali. xkan nak sebut anak org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa orang lain terasa hati sangat dengan faz ni? Suka hati Dia lah Dia nak sebut anak Dia ke apa dah Dia yg mengandung sampai 9bulan. Yang orang lain terasa sampai semua Dia reply kat thread ni dah kenapa? Asyik lh dok kata faz Tak mampu bagai nak pegi overseas tapi handbags Hermès faz Asyik bertukar2 je nampak dan tak Pernah lagi nampak jual semua handbag branded Dia sampaikan bff Dia Nazreem Musa Tu Pernah komen faz Kalau bercuti oversea Tak sah Kalau Tak beli extra bag nak sumbat semua barang yg Dia shopping kat oversea tu… Tu dah Lebih dari mampu dah Tu cuma beza Dia orang nak tayang sendiri kekayaan Dia atau orang lain yg buka mulut pasal Tu Sebab Dia Tu lebih kepada berdiam diri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:08 AM | Show all posts
captainQUE replied at 8-12-2021 08:58 AM
Kenapa orang lain terasa hati sangat dengan faz ni? Suka hati Dia lah Dia nak sebut anak Dia ke apa  ...

iols perasan kan kaka faz akan bwk keluar hermes beliau bila ada event je kan
contoh latest masa dinner anny dia n bamtah.. yg kaler pink tu
so classy!

eh betul kan yg pink tu hermes
ke iols salah
kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 8-12-2021 07:52 AM
kalau faz pun teringin nak beroversea apa masalahnya?
dia sebut timoh ofcos sbb nak bawak anak dia  ...

Entahnya. Takkan nak bawa anak aku pulak, haruslah sebut nama anaknya. Kurang kasih sayang kot sesetengah manusia ni, jangan dilayan… biarkan diorang sokmo merempan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:04 PM | Show all posts
tak de pun dia cakap di cancel holiday . normal la sebut anak sbb nak bawak anak lah ofkos. ofkos mak bapak nie mmg nak membawa anak jalan sambil diri sendiri enjoy jugak . normal jek caption faz tu . kang kalau dia cakap sorry husbaby kita tak leh holiday kang netz kata gatal mengada pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:26 PM | Show all posts
tau l akorang pemuja mok timoh dan pemuja mok buyong berpurdoh.

udah2 la post benda yg x penting psl retis 2 org nehhhh . x pegi becuti pun jd berita, hamjad btl!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 8-12-2021 12:26 PM
tau l akorang pemuja mok timoh dan pemuja mok buyong berpurdoh.

udah2 la post benda yg x penting ps ...

Ntah chouls.masalahnya wartawan cari yang sangkak buka thread ni buka selagi ada janji hujung bulan gaji masuk.dengan tajuk misleading      tak ada pun artis tu beritahu x pergi bercuti dia hanya buat caption tentang kesedaran pasal covid omicron dengan bahasa yang simple pun acik porum tak reti nak hadam
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-12-2021 08:58 AM
Kenapa orang lain terasa hati sangat dengan faz ni? Suka hati Dia lah Dia nak sebut anak Dia ke apa  ...

Acik porum dalam ni terutama haters mana nak baca cerita penuh tengok tajuk terus mengelupur lama dh tunggu chance nak mengutuk kan.tu yang ada komen bodo dan gelak2 bila kena dekat idola yang betul2 mengundang kecaman menikus tak berani nak komen thread sebelah.share benda simple pasal kesedaran pun gagal memahami
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah apa2 je, benda simple, dia cuma nak sampaikan keadaan skg masih blm selamat utk travel esp yg ada anak kecik, jgn ambik risiko,  so mana salah dia? Sebut nama anak dia sendiri pun jadi dosa ke? Lain lah dia bawa fatima langgar sop melancong ke langkawi, nilai, tak scan my sejahtera, oppss ini cerita lain, sori uols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 05:02 PM
kalau dah bahagia tak perlu pun menagih perhatian dgn kontent kontent bimbo seperti ini...if you h ...

Ni iols setuju. Kot dah beli teket ke apa satu hal nak batalkan tp tu pun xperlu nk post umumkan. Apatah lg kalau xdok beli teket ke apa pun. Another thing kalau nak travel overseas boleh je secara exclusive macam chrystan tu dgn hasben dan baby. Takkan naik plane economy seat dan bawa baby ke oxford street pulak nak takut kobid. Naiklah 1st class suite kalau xmampu private jet. Duduklah hotel super exclusive.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 02:44 PM | Show all posts
Addrianna replied at 8-12-2021 12:59 PM
Ntah chouls.masalahnya wartawan cari yang sangkak buka thread ni buka selagi ada janji hujung bula ...

tlg komen sepatah dua wartawan cari yng dimaksudkan. penat aku bca artikel panjang lebar psl post caption retis sekadar tak blh pegi luar negara sb covid. aku baca artikel, bukan baca tajuk terus merempan. bukan haters dan bukan sembah ratu. chuols sabar jap sblm melahar iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-12-2021 02:07 PM
Ni iols setuju. Kot dah beli teket ke apa satu hal nak batalkan tp tu pun xperlu nk post umumkan.  ...

Make sense jugak kau cakap.. virus akan berkumandang jugak.. boleh je pergi obersee naiklerr private jet .. or first class itu. Duduk hotel mewah yang tak ramai orang. Book presidential suite.. etc
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 02:46 PM
Make sense jugak kau cakap.. virus akan berkumandang jugak.. boleh je pergi obersee naiklerr priva ...


pegi langkawi pn dia tak bawa timoh tu, pdhl dia sewa suite fourseason rm20-30k semalaman kot..apatah lagi nk bawak timoh g oversea. mmg tak la.. overprotective parents depa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 8-12-2021 03:21 PM

-deleted double post
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Her message is abt being responsible parents, jgn pentingkan diri sendiri di musim covid, small children esp is at risk. Gunakan fatima as a metaphor. Dua baris ayat je. Tgk tu ramai je yg reply setuju kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 8-12-2021 02:44 PM
tlg komen sepatah dua wartawan cari yng dimaksudkan. penat aku bca artikel panjang lebar psl post  ...

Aku tak lahar chouls lah.aku cuma cakap wartawan car-mro ni sangkak buat thread buat tajuk *batal* tak ada pun mak timah ni cakap batal percutian dia hanya post gambar tv keluar news covid varin baru tu dengan caption ringkas dia paham ke tidak caption tu.lepas tu ada pulak ikut sama tak paham sma mcm cari-mro terus marah2 2x5
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:40 PM | Show all posts
Addrianna replied at 8-12-2021 03:21 PM
Aku tak lahar chouls lah.aku cuma cakap wartawan car-mro ni sangkak buat thread buat tajuk *bata ...

halahh ingatkan chuols melahar meols tanpa usul periksaaaaaaaaaa td ahaks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.078915 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list