CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Xper baby timoh....janji mummy n daddy timoh yg gorgeous tu ada dgn timoh dapat peluk cium puas2 dah cukup dah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-12-2021 06:03 PM
Xper baby timoh....janji mummy n daddy timoh yg gorgeous tu ada dgn timoh dapat peluk cium puas2 dah ...

ko ingat timoh itewq reti differenttiate dok dlm rumah sendiri sendiri dgn ritz carlton? like she even bothers whether you are here or overseas?..atau sebenarnya yg over iteww mak bimbonya...kheunz?
kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-12-2021 01:54 PM
mcm la timoh tu paham vacation ke obersi ke lokal ke ada beza ke bagai
cakap je la ko yg gedik nk tr ...



mampu gelakk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-12-2021 02:54 PM
Fazura tudung laku keras...aku rsa its time la faz xjual lg produk2 trudolly tu, produk kurus bagai. ...

dala santek.. baik pulak tu. rendah diri. suka senyum. tak sombong.. untung bamtah dgn timoh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 7-12-2021 06:20 PM
dala santek.. baik pulak tu. rendah diri. suka senyum. tak sombong.. untung bamtah dgn timoh..

Kalo santek...nenek aku pun santek....cuma nenek aku bukan bimbo sedangkheunz she is....

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah pulak aku baca org menulis xreti eja betul2 imbuhan -kan jadi -kheun... Bongok sgt..lg mau label org bimbo...mesti masa sekolah dulu kena sumpah dgn cikgu sbb tu ilmu xberkat...smpai ke tua xreti eja..kesiannnm...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 06:29 PM
Kalo santek...nenek aku pun santek....cuma nenek aku bukan bimbo sedangkheunz she is....

Kahkahka ...

kenapa nenek tak bimbo menurunkan cucu yg bimbos mcm chuols?


kahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp anak sheols kelihatan seram bila buat muka cute
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 7-12-2021 06:36 PM
kenapa nenek tak bimbo menurunkan cucu yg bimbos mcm chuols?



Retis Bimbo dan faznaticz bimbo macam ko berpisah teda...last last timoh yg besa besa jadi sandaran

Kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 7-12-2021 06:37 PM
Tp anak sheols kelihatan seram bila buat muka cute

Kheunz?

Aku budget omak bimbonya masa ngandungkheunz dia banyak tengok movies zombies boobies

Kahjahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:53 PM | Show all posts
Edited by Nurul_007 at 7-12-2021 06:54 PM
unguaurora replied at 7-12-2021 06:37 PM
Tp anak sheols kelihatan seram bila buat muka cute

baby baru umur 1 thn apa yg uols harapkan baru nak belajar buat mimik muka dimata seorang ibu itu lah yg paling indah sekali
kalau yg dewasa rasa seram somthing lah kat hati tu



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-12-2021 02:54 PM
Fazura tudung laku keras...aku rsa its time la faz xjual lg produk2 trudolly tu, produk kurus bagai. ...

yup, setuju..stop la jual produk kurus, bahaya untuk jangka masa panjang
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 06:48 PM
Retis Bimbo dan faznaticz bimbo macam ko berpisah teda...last last timoh yg besa besa jadi sandara ...

aikkk kitew xde buat pape pun
unlike u merentan selayaknya kelaku seorang bimbos..




kahkahkah…
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 7-12-2021 06:53 PM
yup, setuju..stop la jual produk kurus, bahaya untuk jangka masa panjang

Dia bukan kawen ngan anak raja..boleh pick and choose mana sumber hasil.mahsulnya....lain la kalau kawen anak raja....boleh shake legs 24/7.....

Tapi musti nak tunjjukkhen pada dunia...tak kawen anak raja pun mampo hidup mewah...iteww yg nak kena buat content...bukan tak boleh travel atau mampoo bercuti obersea like maldives tapi dek cobid...

Ko tak boleh read between the lines kewww?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 7-12-2021 06:56 PM
aikkk kitew xde buat pape pun …
unlike u merentan selayaknya kelaku seorang bimbos..


tak pe kita bagi dia meroyan gila sorang-sorang..dah banyak jelmaan dia noh, tak tahu yg nie jelmaan keberapa..harap dia pergi berubat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 7-12-2021 07:03 PM
stingergrape replied at 7-12-2021 06:58 PM
Dia bukan kawen ngan anak raja..boleh pick and choose mana sumber hasil.mahsulnya....lain la kalau ...


i always read between lines beb..apa yg aku tahu dia jenis yg bekerja all out, bukan pakat tarik agen banyak-banyak, lepas tu kaya sorang-sorang...cakap sales berjota-jota tapi sebenarnya agen yang beli kambus belakang rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 7-12-2021 06:56 PM
aikkk kitew xde buat pape pun …
unlike u merentan selayaknya kelaku seorang bimbos..


Retis bimbos...fazzfanatic rupanya bukan sekadar bimbos tapi dugong rupanya...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 7-12-2021 07:01 PM
i always read between lines beb..apa yg aku tahu dia jenis yg bekerja all out, bukan pakat tarik a ...

You are not being defensive are you?

Go do your homework.....jgn setakat membodohkheun diri dgn menyebut yg aku tahu kehulu kehilir

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa porem cari ni dh dibayar oleh seseorang yg suruh up je citer pasal fazura supaya org menyampah kat fazura. Mcm buzzfeed la,dh kene suap ngan kardashian family mmg citer elok2 je diorg up pasal family tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-12-2021 07:08 PM
Aku rasa porem cari ni dh dibayar oleh seseorang yg suruh up je citer pasal fazura supaya org menyam ...

Same should be said of lopak?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.074504 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list