CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 12-12-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak betul kdg forum ni ada masa tu aku ckp word setang in right spelling MOD ban aku
Tapi si stnkyshit ni berleluasa hahanat

Bosan aku nak login now so what nak naik traffic dgn stinkyshit punya english sampah! Lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 12-12-2021 09:28 AM
Terserlah la giler dia kalau surah almulk tu pun dia boleh buat main dlm forum ni... Hitam betul h ...

Pondan kan...memang kuat sentap...aje giler surah2 dibuat main
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 12-12-2021 10:43 AM
Aku tak stalk lofake n binik dia pun dah blok semua pasai dorang kat iG nun  T ...

Tiber tulip Cari geng...nak join uols
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak nya lahai. Ntah apa2 nak up trafic bagai. Buat orang menyampah lagi adala nak baca thread ni. Mohon katup sebelum aku ss, dm ke ts annuar.

Syaitan wajib dihapuskan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 08:03 AM GMT+8 , Processed in 0.076058 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list