CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 12-12-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
OpahmuTaikSyabu replied at 12-12-2021 12:30 AM
Gundu kena reject .. baik ko masuk geng Sajat je nokkkk!

Busuk busuk bangkai peks ko pun ada jugak dua anak.kuda yg sudi buat u turn didalamnya kheunz?


Kahjahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 12:35 AM
Busuk busuk bangkai peks ko pun ada jugak dua anak.kuda yg sudi buat u turn didalamnya kheunz?



You dont me you cant judge me but i know you gundu the big L.

Looserrrrrr!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
OpahmuTaikSyabu replied at 12-12-2021 12:39 AM
You dont me you cant judge me but i know you gundu the big L.

Looserrrrrr!

You dont me?

Ok i dont you....


Kahkahkahkshkahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 7-12-2021 01:52 PM
itu pon nak bagitau ke..........tak pon kau gi la visit kawan BFF tu RIZMAN RUZAIMI

Bimbooo...besa la
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 12:41 AM
You dont me?

Ok i dont you....

Gundu kepam bontot berkerak.

Eeeuw hamis! Padan la bohsia pun reject ko!

Mesti ko down khuensssss.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
OpahmuTaikSyabu replied at 12-12-2021 12:51 AM
Gundu kepam bontot berkerak.

Eeeuw hamis! Padan la bohsia pun reject ko!

You dont me to apo?


Kahkahkahkshkahkahkahkahkah

Jari terketar ketar  dalam kesentapan kewww?


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 12:53 AM
You dont me to apo?



Kalu dah gundu tu buat la cara gundu.
Kan dah kena top up prepaid buat overtime kat porem.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Semaknya baca sekor dua yg meroyan … dgn ejaan tunggang langgang .. tak suka Jgn baca.gi baca gosip GV ke… dah mcm org gila talak
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Teatime804 replied at 12-12-2021 01:00 AM
Semaknya baca sekor dua yg meroyan … dgn ejaan tunggang langgang .. tak suka Jgn baca.gi baca gosip ...

You shuddup.. u also gunduuu ??
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg pecah lubs yg si stink aka pakcik rahim tu penis dia 1mm jahh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Makan korang layan,reply dia,makin naik sheikh la jantan keparat tu.

Yang acik2 cun sini pun satu,cuba jangan layan,jangan reply.nanti mampus la dia xde orang lqyan.anggap je dia mcm taik,tak perlu didekati apatah lagi dipandang
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Weiii mmg lama pergaduhan missfake dgn bff pondan dia kali ni ye. Dah lama takde sesi like dan komen.
Dgn si nazreem pondan pun sama. Kalau tidak kemain komen masing2 dekat IG.
Si nazreempon tu nampak mcm lebih side rizman setiap kali missfake ade problem dgn rizmanpon. Kikkikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 12-12-2021 03:01 AM
Makan korang layan,reply dia,makin naik sheikh la jantan keparat tu.

Yang acik2 cun sini pun satu,c ...

Pepatah pendeta tersohor board sebelah pernah mencetuskheun fenomena bila dia berkata,

Ko layan tak menambah keilmuannya.....ko tak layan pun tak akan mengurangkheun kesarjanaannya...sesungguhnya ilmu iteww milikNYA....you will never be alone selagi ko ingat padaNYA....


Laki ko tentu tak didik ko bab ini kheunz?

Tak usah reply kecuali rasa tersentap...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Teatime804 replied at 12-12-2021 01:00 AM
Semaknya baca sekor dua yg meroyan … dgn ejaan tunggang langgang .. tak suka Jgn baca.gi baca gosip ...

Bab giler talak ko boleh pm terus pada normahbaru.....





Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 08:40 AM
Pepatah pendeta tersohor board sebelah pernah mencetuskheun fenomena bila dia berkata,

Ko layan t ...

Takpe la Stinger, kalau dengan cara menghina, mengeji dan mengecam boleh membuatkan hati you bahagia dan jiwa you tenang, teruskanlah.

Lagipun, lama mana sangat hidup nak menongkah langit kan.

Esok lusa bila roh dah terpisah dari badan, akhirnya setiap amalan buruk dan baik yang menjadi pertimbangan.

I doakan semoga sebelum ajal datang menjemput, you diberikan kesempatan untuk jumpa Faz ke anak dia ke husband dia in person untuk minta maaf.

Tapi kalau tak sempat jumpa nak minta maaf pun, apa nak kisah kan?

Mungkin you insan terpilih untuk hidup kekal abadi, makanya teruskanlah menongkah segala isi di langit dan dibumi la ya, teruskanlah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerboss at 12-12-2021 08:59 AM
hanipinky replied at 12-12-2021 08:48 AM
Takpe la Stinger, kalau dengan cara menghina, mengeji dan mengecam boleh membuatkan hati you bahag ...


Pendeta board sebelah iteww juga berkata....dalam ilmu atau apa jua risalah penyampaian...kita sebagai pendengar atau pembaca jgn hanya lihat pada peradabannya serta kesusilaan penyampaian dan tatabahasanya tapi lebih pada yg tersirat yg boleh dimanfaatkheun....

Agama iteww kelembutan agreed tapi dalam setiap ketidakperadaban penyampaian iteww juga terselit hikmah utk kita hayati maksud tersirat yg boleh kita manfaatkheun....kita diberi ujian olehNYA dlm banyak bentuk pastinya...

Kau nak aku sambung lagi?(juga tagline dari pendeta tersohor tersebut)

P.S..dalam agama dituntut utk kita bermaafan tapi ketahuila makhluk yg memberi maaf sebelum maaf iyeww dipinta adalah yg lebih disayangi PENCIPTA..

Ayuh kita budayakhen amalan ini sehingga menjadi darah daging dlm diri kita...

Ahakzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:09 AM | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 08:40 AM
Pepatah pendeta tersohor board sebelah pernah mencetuskheun fenomena bila dia berkata,

Ko layan t ...

Menggelabah mcam taik tak cukup jubur biler kau kena hentam khuenssssss????? Meleleh sememeh la kau.



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
stingertaiklu replied at 12-12-2021 09:09 AM
Menggelabah mcam taik tak cukup jubur biler kau kena hentam khuenssssss????? Meleleh sememeh la ka ...

ko salah org ni tahik......

aku yg create tsunami/ fenomena dlm cari ini sampai terbentuknya nick tahik macam ko kheunz?

kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 11-12-2021 10:03 PM
Stingiler lupe makan ubat ke

Terserlah la giler dia kalau surah almulk tu pun dia boleh buat main dlm forum ni... Hitam betul hati dia.. Kesian tgk tp tu la cepat sentap kene batang hidung sendiri sentap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 12-12-2021 08:34 AM
Weiii mmg lama pergaduhan missfake dgn bff pondan dia kali ni ye. Dah lama takde sesi like dan komen ...

Rajin stalk dorang ek Gigih betul.. Haters abadi Ko bukan kisahkan fattah jer ker rupenya ngan bff dia pun ko kisah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.085252 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list