CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 11-12-2021 09:09 PM | Show all posts
Normabaru replied at 11-12-2021 08:44 PM
Manak aka stinger ni ank xde bini xde gf xde.. Tuwe kertu xlaku sbb mulut capui sgt

Yg ada hanyal ...

dah bertahun dia kat porem cari. member dia si laba. dah pencen. si manak belum pencen lagi


Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakar bahasa dah lari masuk burrows keww?

Kahkahjahkahjah

Bila nak endorse yg pazzpatahalmulk is indeed a bimbo?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-12-2021 08:20 PM
hai manak gundu legam buntut kuali..apesal senyap kt benang sebelah...

Tulur sudah kucut kudut k ...

Thread mana tu..nk tgk gak dia dibuli smpi telur kucut hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 11-12-2021 08:30 PM
Budak surahan mods kasi naik ratings/provoke org...cam tu la bangsatnye keterunan ko gundu kepam.
...

Pegidaaaa kaki ngadu a cry victim you are ...konon dicyberbully la kahkahkahkahkah.... bangsat bangkai keturunan anjing tak tahu malu macam ko tak payah berporum la....dok gentel kentik ko tepi bucu katil sudah...

Kahkahkahkahka
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 09:17 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-12-2021 11:09 PM
dah bertahun dia kat porem cari. member dia si laba. dah pencen. si manak belum pencen lagi

...

itulaaa ada porumer bgtau dh 10tahun dok gitu jelaaa asik salin kulit...pastu xde sapa nak reply komen dia pon kt porum ni sebab ramai sgt yg meluatttt

klu bbnu xpe jgk xmatang..ni makin tuwe mulut makin capui...menjadi2 perangai hazabedah mcm otak mereng xde respect asikla probok2 24/7

sembang mcm kenal luar dlm..sebok hal dlm kain org padahal kain sendri koyak berlubang2

bila org lain kacau idop dia pandai plak nak marah siap bangsat2kan org

what an ugly gundu sicko he is!

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 9-12-2021 11:42 AM
keprihatinan la sangat...........apae2 aku suka tengok telatah rizqa anak rizman very2 cute

Tiberrr.     
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Stingiler lupe makan ubat ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:12 PM | Show all posts
Normabaru replied at 11-12-2021 09:00 PM
Peabrain xhabis2..ckp jela ko sembang taik kucing

Mcm la org xtau

wahhhhh hot tea

rupanya takde life sungguh, padanlah gigih mati hidup mati hidup balik kat dalam porom ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lahhh ada kenduri ke kat sini? kahkahkahkah
anjing gila kena buli bertubi tubi.. kahkahkahkah
puas hati tengok anjing tercidukk
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 11-12-2021 10:03 PM
Stingiler lupe makan ubat ke

"Mummy syg baby potima to mars and back...."

Pantat ngernyam tak dapat melancong tetiber nak kena buat ayat syg potima....budak tak berdosa yg tak tahu menahu apo iteww cuti yg seolah ko perlu mintak maaf padanya

Once a bimbo always a bimbo.....


Kalau berani to disagree dgn aku ...argue la...

Kahkahkahjahkah

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-12-2021 08:20 PM
hai manak gundu legam buntut kuali..apesal senyap kt benang sebelah...

Tulur sudah kucut kudut k ...

benang manakah anjing gundu legam bontot berkerak tu berakk cirit??
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 12-12-2021 12:36 AM
benang manakah anjing gundu legam bontot berkerak tu berakk cirit??

ko cari benang harga barang naik nnt nmpk  menceceh tahik cair si gundu bontot itam berkerak ni lari terpusing2 hilang modal..

Hujung2 dah kalah kucut tulur minta izin kaka konon nk brunch dgn ank jiran umur 3thn halimunan dia kat dotti #tiberrrr kesah pulak nk bgtau plan today kt kaka pdhl dah koyakkkk

Logik fikirlah.. Siapa je parents sanggup bg laki tua kudut tulur kucut mulut capui mcm dia bgaul dgn ank depa? Nak nak pokai smpi duit 500 pon minta pinjam smbil nyundal trauma weh..

manak ni nk sarkastik dgn porumer.. Konon ank jiran umur 3thn lagi bijak..xsedar indirectly  tunjukkn hidop dia tuwe kerepot tak laku2 n lonely forever tu..nk kongkek pon pokai

Bila porumer bls probok dia.. Terus kne bangsat kena fitnah.. Pdhl dengki hati bsuk xblh tgk porumer mbawang aman2.. Pajura n timoh pon blh jd bahan?!  Sicko gilaaaa

Hujung2 berdecit masok gua bila MN @stingertaiklu masuk kahkahkahhhhh

Cc @SisLena p la jenguk benang tu. Klaka wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-12-2021 08:47 PM
bkn hati je hitam sis.. kontol putik jagong pon hitam..eh segala2 nya laaa kt diri dia mmg hitam l ...

Kan serba serbi hitam. Dasar dengki. Biar laaa kaka faz tanak kuar oversea, hak masing2 laaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 11-12-2021 10:36 PM
"Mummy syg baby potima to mars and back...."

Pantat ngernyam tak dapat melancong tetiber nak kena ...

Kenyataan ko tak payah agree ke disagree pun. Layak terus je loji kumbaban ja, orang mental memang la tak perasan dia ok ke tak. X penat nampak kebodohan tu. Tak leh nak hadam kau punya statement. Isu apa pun x tau. Tiba tibanya.  Memang sejenis maniac ko ni, lagi orang orang reply lagi tinggi maniac ko tu. Dah macam meracau pun ada aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
sr10 replied at 12-12-2021 12:08 AM
Kenyataan ko tak payah agree ke disagree pun. Layak terus je loji kumbaban ja, orang mental memang ...

Kalau you dont have anything to rebutt...hanya akan menampakheun kebodohan ko sebab tak tahu macam mana nak mempertahankheun retis dambaan ko....kalo benar la ko rasa that she is not a bimbo kheunz?

Kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Sana sini hentam menghentam yeeeeaaaahhhh meriah. Apiiiiiii kasi letop
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 11-12-2021 09:01 PM
Kalau tak announced apa apa pun org tak question...tapi kerana kebimboaannya nak jugak membuat ken ...

Koyak rabak ke gunduuuu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
OpahmuTaikSyabu replied at 12-12-2021 12:23 AM
Koyak rabak ke gunduuuu?

Tak sekoyak peks ko yg dua anak kuda boleh buat u turn dalamnya...

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerboss replied at 12-12-2021 12:27 AM
Tak sekoyak peks ko yg dua anak kuda boleh buat u turn dalamnya...

Kahkahkahkahkahkahkah

Gundu kena reject .. baik ko masuk geng Sajat je nokkkk!

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
hanahani replied at 11-12-2021 11:10 PM
Kan serba serbi hitam. Dasar dengki. Biar laaa kaka faz tanak kuar oversea, hak masing2 laaa

Memang la hak ko...tapi kenapa anak yg tak berdosa ko heret sama macam dia tahu beza cuti obersea atau local iteww apo, sedangkheun ko yg cirit  peks ngernyam nak cuti ke oberseas tak dapat...konon sayangkheun anak

Kheunz?

Harkk tuiiii

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.189834 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list