CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3429|Reply: 37

Dato' Afdlin Shauki meroyanzzzz

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 08:36 AM | Show all posts |Read mode
Alkisah ada budak panggil dia gemok. Biasa la nganjing2 pasal bola. Afdlin pon selalu je menganjing team bola lawan.

Bila kena panggil gemok, terus heolls sentap. Amik kau, di letak nya segala gambar budak yang panggil dia gemok tu.




Sejam lepas tu heolls update terima permohonan maaf. Tapi kan iolls bukan apa, nak jadi gemok ni mental kena kuat. Sebab gemok tu kadang2 pilihan individu tu sendiri. Nak kurus, jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:44 AM | Show all posts
Dia dah join PKR kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 7-12-2021 08:47 AM

Ari tu bkn tiap2 minggu ke wat live with Diva AA promote bang non dan pkr. Siap jemput shamsul iskandar md akin lg. Last2 shamsul tu kalah kt prn melaka sekali dgn semua calon pkr wipeout. Oh btw asal afdlin tiru mo kak ecah screenshot dan post pengkritik mereka
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang mok pon heols. But to call him off on socmed is a bit too much la.

Btw iols nak jadik pesen pulis jap nape profile pic tu pakai baju pengantin biru muda ngan tudung merah? Pelik nau
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:51 AM | Show all posts
haaa! body shaming ni jenayah ke? abes tu kena tipon puliss pulisssss! baru tau. patut ler heols sentap semacam. ye laa heols kn dato.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2021 09:15 AM | Show all posts

Nak join politik, tapi kena panggil gemok, sentap acanerrr.... Heolls bukan level2 Rosmah. Rosmah pon chill2 je orang ejek muka, padahal sheolls bini menteri je.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2021 09:17 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 7-12-2021 08:46 AM
Memang mok pon heols. But to call him off on socmed is a bit too much la.

Btw iols nak jadik pesen ...

Iolls tak pasan pulak baju biru tudung merah...hahahaha... yelah pelik di situ.

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:19 AM | Show all posts
owh ...... situasi dipanggil gemok pasal bola
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:19 AM | Show all posts
next time org gemok ni kau puji je kurus. dia punya kembang tu semangkuk walaupon kau rasa bersalah giler lepas puji
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:24 AM | Show all posts
ni zaman comedian has-beens muncul balik news ke? semalam hans isaac
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:38 AM | Show all posts
dia cyber bully budak tu boleh plak? sama je dua2 ni..elok hantukkan kepala dua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:47 AM | Show all posts
Ada nampak ni semalam. Dua-dua pun salah la.
dah nak masuk 2022 pun masih main ejek-ejek size badan orang. kat public lagi tu..
Tapi si Afdlin lagi teruk la bagi saya sebab dia pegi viral gambar orang lain satu kali.
kalau ya pun panas hati sangat, viralkan muka yg kutuk dia saja lah.. yg lain-lain tu kaburkan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:58 AM | Show all posts
Childish nya si Aflin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:23 AM | Show all posts
-iols rasa bukan dia terasa, cuma dia ada pengaruh, dia perlu educate mases yg ada akta untuk body shaming.
-ini kalau bapak budak pon masih ingat body shaming tu kelakar, tu yg kat sekolah galak bebudak ejek rupa paras dan kecacatan seolah benda tu tak salah
-dewasa kena body shame rilek je, kalau bebudak boleh mental breakdown
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jadi gemok ni mental kena kuat. Sebab gemok tu kadang2 pilihan individu tu sendiri. Nak kurus, jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.

FACTSSSSS!!

Tapi kalau sebab ubat, lepas beranak, etc tu lain laa.
Ni yang jenis melantak sampai kena jumpa dr Now apa segala tu memang kena maki sajorkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:57 AM | Show all posts
taknak besarkan perkara konon
dgn post kat socmed kuman pun nampak mcm gajah dah

kalo ko taknak besarkan benda pegi la DM budak tu direct
sbb ko Dato' orang nak kena mohon maaf secara sembah ratu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:01 PM | Show all posts
betul kata orang...orang lawak ni kalau marah lain macam
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:03 PM | Show all posts
Ko panggil gemuk, marah laa dia..
Ko panggil boyot baru dia ok. Cam roy panggil nordin. BOYOT!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:12 PM | Show all posts
memang dia gemuk pun.... tapi tetap kita kena salahkan pengkomen tu sebab bodyshaming pakai profile sendiri... soo yang bodoh tetap pengkomen.... lain kali belajar dari acik forum siap ada nickname tertentu untuk retis hokkeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mmg gemok pun kan?? apasal nak koyak??
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 06:22 AM GMT+8 , Processed in 1.695427 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list