CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 87317|Reply: 756

Adik Retis TIBAIUNTA Dengan Duda Artis Ada Apa-Apa Kah?

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kakasotong2 at 30-11-2021 03:20 PM

Hello chuolsss. Meols kembali lagi dengan thread kaunter pertanyaan sebab curious dengan sesuatu. Apa yg sesuatu tu?

Haaa tadi meols ternampak igs LMK. Ada penampakan Jejai dr belakang uols. Rasa curious pula sebab dah lama LMK xde up gambar jejantz lain selain dari ahli keluarga & mua sheols. Jejai pun ada repost igs LMK itewww.





Meols sebenarnya tahan diri je xnak buka thread, sebab xnak bg limelight pd keluarga TIBAIUNTA ni, tp tulah, rasa tertanya2 pula ala2 curiousity kills the cat giteww  

So kesahnya, LMK dengan JJ ke sekarang? Atau sekadar coverline sajo. Almaklumla JJ punya kenalan kan semua kenamaan. Mana lah tahu kot2 la dgn orang lain sebenarnya.

Marilah undi uols & buat perbincangan bersama
Single Polls, Total 326 Users voted
Your User group have no permission to vote

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:15 PM | Show all posts
pesal x nmpk gambarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeee kosserrr kopek lemak tu nakkan jejai, walaupun sheols memang takde taste sampai sedara mara sendiri yang debab pun sheols rela... kurang2 laki si nyna tu lah taste sheolsss
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua la jejai kalau dgn lemak.tp apa ada kesah kan..asal orka.
Tp jejai nmpak downgred la . Lemak je mampooo ko jejai.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 30-11-2021 03:15 PM
pesal x nmpk gambarnya?

Line tenet meols selow barangkali. Nah meols retepek sementara nak edit masuk balik kt atas tu



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:18 PM | Show all posts
Hmm taste LMK kan selalunya chubby-chubby beruang. Tapi LMK ni bolehlah masuk kategori taste Jejai. Jejai suka pilih kacukan yindia-pakistan-bangla dan sempadannya, mynmar.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tertnya2 asal dulu jah tak tackle jejai kan. Kalau tak tntu sskjp dpt selpie bersusun ditangga
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:24 PM | Show all posts
ND and FS boleh layan anak2 macam anak sendiri.. LMK boleh ke? eh.. curios pulak iollsss
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:24 PM | Show all posts
seriousla.. boleh ke sskjp ni nak comolot ngan keluarga prominent ni....aiiyyoo...
arap jejai belajar dr kesialapan betapa hansuangnya mulut mentua sblm ni.. jdkkan sempadan uols..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:26 PM | Show all posts
so kaedahnya kalau mammatin mati..terbeliak la matanya.. sbb cita2 x kesampaian nak cakar pintu yestana.. dulu gantung arap kt jahlop..la ni menjual lemak.. tp masih tidak berhasil.. tp ok la jejai..x la sebangsat PU penjual agama ituh...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:29 PM | Show all posts
syabas jejai.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wahhh menarik nih…no wonder she dress like old old …dressed to impress
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:30 PM | Show all posts
ni mencakar jalan depan yestana saja la boleh la jejai ada darah istana jugak kan. tapi tak kena nya. apa dorang borakkan knowing lmk tu luxurious brand saja knowledge yang dia ada. topik topik berilmiah rasanya tak pandai.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
retis ke dia ni???
kalau betul, caca marba sungguh family mamazat. habis golongan diorg sapu..kecuali royal. hahaha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam LMK ada igs gambar sipi2 kereta oren. Masa tengok semalam meols mcm syak dah kereta JJ hahahaha xtaw la kenapa boleh terfikir JJ masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:33 PM | Show all posts
aritu ada Q&A jj ni buat...
ada org tanya ada gf dak...dia kata ya...
nak kawen dak... dia kata mmg x kawen lagi laa dalam masa terdekat....

so conclusionnya kalau btoi lemak ngan jj...
aku rasa jj wat stok geli2 saja kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, kalau betul lah diorang ni ada apa2, kira boleh tahan jugakla LMK ni. Sebab meols perasan Natasha Ozeir kawan kakak dia jahlop tu mcm nak try JJ, lama dah. Dulu dia sailang pakwe kawan jahlop jugak kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minyakyuyi at 30-11-2021 03:50 PM
KBW2 replied at 30-11-2021 03:18 PM
Hmm taste LMK kan selalunya chubby-chubby beruang. Tapi LMK ni bolehlah masuk kategori taste Jejai.  ...


Ni off topic ... Kak I ada cerita mamatut kenan dgn 1 mamat ni nk di jodohkan dgn krabat dia..nasib la si lelaki ni xmo since dh ada gf yg hot menang ratu cantik lg...I trus speku klu ikut rupa lelaki ni mmg taste si lmk..laki tu bussinesman kottt pak die dato sri mmg orka..lelaki ni pn ada pertalian jgk dgn fam mamatut..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza berapa ni umur?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:51 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 30-11-2021 03:18 PM
Tua la jejai kalau dgn lemak.tp apa ada kesah kan..asal orka.
Tp jejai nmpak downgred la . Lemak je ...

Eh.... kalau betul, ini lah gf paling kaya kut... ex wifey dua2 dari keluarga marhaen

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:05 AM GMT+8 , Processed in 0.090037 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list