CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Politik] Ku Li: PAS hanya menghitung hari di Kelantan

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 30-11-2021 05:51 PM
Sep duk klate serik blako doh... pru nanti sep perantau kelik pakah pas..lepas pakah naik kL kijo  ...

Takdah dah sep2 perantau nak undi pas lepasni
Mapuh g la nge PAS loni Dorang kata
Hutan dibalak
Air kotor
Jalan teruk
Hapa pun takda
Jadi menteri pun takda fungsi
Buta terus dapat merc dengan pitis
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 30-11-2021 07:21 PM
Takdah dah sep2 perantau nak undi pas lepasni
Mapuh g la nge PAS loni Dorang kata
Hutan dibalak

Kalau perantau tak undi pas dah..insya allah pas jatuh pru depan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Menghitung hari:

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lipans replied at 30-11-2021 03:50 PM
habis dah tak jadi serambi mekah la lepas ni.

Dah lama dah jadi Serambi Moscow:





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aisey mennn..rakan baik sendiri mengata kat lobai..abg lobai seperti biasa, buat2 tak dengar sahaja..tapi kalau DAP, fuhhh kiamat lah hasilnya…
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat kelate tetap pangkah pas pis pus tp masing2 menyemak keje/cari rezeki kt lembah klang....pastu penyebab utama jem org nk blk pantai timur....x faham dgn pemangkah2 bulan bintang ni....kau dh pilih gomen tu then hadap je la dgn kemunduran negeri kau tu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tupai replied at 30-11-2021 09:35 PM
Rakyat kelate tetap pangkah pas pis pus tp masing2 menyemak keje/cari rezeki kt lembah klang....past ...

Demokrasi- pilih siapa pun
Kebebasan bergerak- dijamin dlm.perlembagaan

Marah dgn kelantanese sebab jem nak balik ganu atau pahang...org ganu ataunoahang pun kerja di kl/wilayah kan

Salahkan dr m yg buat pembangunan berpusat- dia kata kalau nak jd petani/nelayan duduk kpung

Org kl/selangor tak rebut peluang..salahakan org luar mcm cina/india/ melayu yg dtg ke kl
Harapkan org selangor asal...tak majunpun selangor/kl ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 06:15 PM | Show all posts
harkktuih replied at 30-11-2021 09:31 AM
Byk kali dah skrip kata gini.. Ujung2 yg balik merantau undi lobai taliban

Kwlatan takkan berubah sbb org Kelantan mmg suka Kelantan mcm Tu..diaorg balik raya boleh shopping like a raja kat Kelantan krn living cost yg rendah..
Cuma skrg nih pimpinan Kelantan mcm X ok sgt kalau nak dicompare dgn zaman masa arwah Nik Aziz ada
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 06:22 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 1-12-2021 06:52 PM
kakikuDibibirmu replied at 30-11-2021 09:31 PM
Dah lama dah jadi Serambi Moscow:

aku tak paham.
ada berbilliyun pompuan dalam donia,
dan berjuta yang cantik, decent lagi senonoh perangai nya.

slut rope gini yang buat di jadi bini soltan,
takkan naive benau tak check background

can't help but to think, ini contoh klasik when a man get pu$$y whipped
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 1-12-2021 06:22 PM
aku tak paham.
ada berbilliyun pompuan dalam donia,
dan berjuta yang cantik, decent lagi senonoh pe ...

Errmmm nice pussy



Akak suka bank CIMBclit sebab ada logo octopussy
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 1-12-2021 06:15 PM
Kwlatan takkan berubah sbb org Kelantan mmg suka Kelantan mcm Tu..diaorg balik raya boleh shopping ...

Aah. Orang Kelantan masih berpegang dengan pas dulu sebab arwah Nik Aziz tu. Sekarang hapa pun takda nak jadi rujukan dan kebanggaan mereka. At least arwah tuan guru zuhud orangnya. Selalu tegur rakyatnya. Dan tidaklah menerima bulat2 duit so called duit menteri tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xder maknanyaa Pas kalah kat Kelate nun. Rakyat diorg mmg suke Pas wlaupon xder apaa pon yg brubahh. Ku ttggu Ganu jah next PRU sapa pulak menang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
yg undi bagi pas menang ni sek2 perantau. deme dok luar. dah sedap dok luar. tak nk tgk ke kg halaman ni maju??
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:24 AM | Show all posts
tripleid replied at 30-11-2021 05:34 PM
Kelantan kalo tak dok dlm malaysia dah lama jadi afganistan2.0..negara kebanggaan lobai2 Pusss

DAPig perintah akan jadi macam PAP.. perasan israel 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:26 AM | Show all posts
sekngucing replied at 30-11-2021 05:39 PM
Perantau bodoh....balik kelantan undi pas tiapkali pru..

camtu lagi bodoh sama macam geng2 liberal perasan urban kepam berkerak undi DAPig.

disclaimer: aku bukan sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 2-12-2021 12:24 AM
DAPig perintah akan jadi macam PAP.. perasan israel 2.0

Oh baguslah klau kelantan  jadi mcm PAP singapore..negara maju dan bertamadun 1st world country lagik...melayu sana pun pandang rendah ngn melayu Msia sbb kat msia ada umnopas
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:41 AM | Show all posts
tripleid replied at 2-12-2021 12:31 AM
Oh baguslah klau kelantan  jadi mcm PAP singapore..negara maju dan bertamadun 1st world country la ...

rendahlah sangat sampai usahawan melayu singapore datang jumpa aku dan team minta business coaching?  

betapa hina, rasis dan diskriminasi halus melayu singapore kena dgn geng sepet perasan zionis.

HAKTUIH!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 2-12-2021 12:26 AM
camtu lagi bodoh sama macam geng2 liberal perasan urban kepam berkerak undi DAPig.

disclaimer: ak ...

Aku rela undi dap dari.pas
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 1-12-2021 06:22 PM
aku tak paham.
ada berbilliyun pompuan dalam donia,
dan berjuta yang cantik, decent lagi senonoh pe ...

Berbuih mulut dah penasihat beri nasihat sape pompuan tu tapi heols nak jugak! Nak jugak! Natijahnya sampai sekarang tak tayang muka bila ada meeting.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 2-12-2021 12:26 AM
camtu lagi bodoh sama macam geng2 liberal perasan urban kepam berkerak undi DAPig.

disclaimer: ak ...

pru15 pas jd tukang pacak bendera mca dgn gerakan je la.
melayu muslim ajak mopakat pas lari dah kenapa??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.078197 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list