CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: mojarean_X

[Politik] Ku Li: PAS hanya menghitung hari di Kelantan

  [Copy link]
Post time 2-12-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wirazam at 2-12-2021 10:24 AM
CikYaYaYa replied at 1-12-2021 11:26 PM
Xder maknanyaa Pas kalah kat Kelate nun. Rakyat diorg mmg suke Pas wlaupon xder apaa pon yg brubahh. ...


Ganu nih..mmg boleh swing dan berubah..
Dgn erti kata lain yg mmg gunakan kuasa demokrasi semaksimumnya..kalau parti yg govern X ok, mmg senang senang leh swing ke parti lain..harapnya ganu akan maju seperti negeri Selangor...
Antara negeri2 pantai Timur, ganu yg paling gah dan maju..penduduk yg masih bersekolah pun antara yg paling bijak lar..walaupun ada kes kes terpencil kepelikang tanpa batasang..

Kesimpulannya..selamat maju jaya utk ganu..rasanya mcm ada motto..Terengganu maju tahun berapa tah..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:26 AM | Show all posts
capiloton replied at 1-12-2021 06:22 PM
aku tak paham.
ada berbilliyun pompuan dalam donia,
dan berjuta yang cantik, decent lagi senonoh pe ...

itulah...sebagai sultan, cari lah yg berbuah dada besar sedikit...ini sangat kecil teteknya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:58 AM | Show all posts
Selalu baca dalam karya klasik, bila raja dah berkehendak, maka tiada siapa dapat menghalang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
walaun yg merantau la paling babi, saje nak bodohkan orang duk kg padahal dia kemain bangga merantau negeri maju. walaun yg tak merantau pulak bodoh, lobaicow tu kereta tempatan pon tak hingin naik. kau disuruh telan air karat samapi mampos. mmg bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 2-12-2021 02:26 AM
itulah...sebagai sultan, cari lah yg berbuah dada besar sedikit...ini sangat kecil teteknya..

Ini besar kalau pakai push up,cuma bila takda push up bra nampak kecik sebab sudah lenduk diuli mamat slavic
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 1-12-2021 06:22 PM
aku tak paham.
ada berbilliyun pompuan dalam donia,
dan berjuta yang cantik, decent lagi senonoh pe ...

Aku dengar cringe gak background solatan ni
Tapi tulah mana ada org semporna serba serbi khuen
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 Kelantanese aku rilek2 je layam jem tiap kali balik kg. Kadang bangga pulak memasing sembang jalan jem. Yang memekak biasanya menantu, org luar yang nak bercoti ke Kelantan

Dah la tuk, kalau setakat isu jem je memang terus berangan la nak tukar. PAS in thier blood kekdahnya. Atuk tu yang dah lama betapa kat situ pun gagal meluaskan jajahan.. Berkali2 PRU setakat jajahan tu jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 3-12-2021 07:21 AM
Kawan2 Kelantanese aku rilek2 je layam jem tiap kali balik kg. Kadang bangga pulak memasing sembang  ...

Kelantan adalah satu-satunya negeri di semenanjung yg tiada lebuhraya yg proper menyambungkan dengan lembah klang. Terpaksa pakai jalan persekutuan dan jalan negeri yang tidak sesuai untuk interstate travel. Di musim perayaan nak travel antara daerah dalam negeri pun sesak teruk akibat poor infrastructure.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:53 AM GMT+8 , Processed in 0.070254 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list