CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lurkingaround

[Tempatan] Ada risiko jangka panjang mRNA Covid-19 vaksin.?

  [Copy link]
Post time 10-12-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
stingersodas replied at 10-12-2021 09:27 PM
Aku Masih mengunyah popcorn ...you want some?

Kahkahkahkahkahkah

Orang kalau keturunan tak ketahuan ni, agak2 munafik memang suka menganggap orang lain hipokrit macam dia. Tak habis2 cari salah orang padahal genetik hang memang tak semenggah

Suka hati kolah nak bersaing as terpaling. Jangan ingat orang lain tak senonoh macam hang dah la..sibuk cari fault orang padahal terpampang la dosa hari2 sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
https://fullfact.org/health/CDC-document-viral-isolates/

Berkenaan claims SARS-COV-2 tak boleh isolate, ni statement terlalu konspirasi. Entah geng konspirasi pernah buat ke ketidak pcr ni aku doubt

CDC rebukes SARS-COV-2 cannot be isolated.
Explaining rna expression terlalu rendah dalam region undetected. Benda ni boleh berlaku kepada profesor kangkung yang bodo2 tu akibat tak research elok2 sebelum buat paper. Ada satu kes studen memerlukan beribu2 embryo untuk dapat expression akibat prof buat proposal pakai lutut. Orang macamni pun ada

Kalau masih tak jelas berapa kuantiti sel yang nak digunakan untuk buat pcr just buat more calibrations. If parasitic virus ni tak wujud, then dia pakai sihir or graphite as they conspired
Same thing as saying tak wujud SARS-COV-2/ACE2 signaling which cause lung injury
Kau kena buktikan pulak graphite or whatever you believe  lalu kat ACE2 tu
Jangan folkslore sangat bab genome ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 04:44 AM | Show all posts
Buritan replied at 8-12-2021 03:23 PM
Koh koh koh sapelaa yg takut tuuu

rasanya ramai yg takut
setakut mereka kepada Long Covid
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 09:27 AM | Show all posts
Elok la kalau tak takut.  Boleh injek vaksin tiap2 bulan.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2021 02:31 PM | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 14-12-2021 09:27 AM
Elok la kalau tak takut.  Boleh injek vaksin tiap2 bulan.

.
Setahu saya, mengambil vaksin Covid atau dos penggalak terlalu kerap spt tiap2 dua bulan, boleh bikin sistem imun/ketahanan badan penat dan lemah = badan lebih mudah diserang oleh antigen spt virus, bakteria, fungi, dll = boleh kena kecederaan atau kematian.


Perlu ingat, pada bulan Nov 2021 di Malaysia, ada beberapa orang tua berpenyakit/"comorbid" pun mati Covid selepas ambil dos penggalak Pfizer = vaksin Covid tak berapa berkesan untuk golongan ini yang mempunyai sistem imun/ketahanan badan terlemah.
.


Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 14-12-2021 02:53 PM
^CUN_GILA~. replied at 14-12-2021 09:27 AM
Elok la kalau tak takut.  Boleh injek vaksin tiap2 bulan.


Another issue derma darah
Bagi pesakit yg terima darah penderma vaccinated
Entah pfizer ke sinovac
Berapa booster dia dah terima dlm 3 tahun
Penerima pulak antivak or amik booster syarikat lain

Pastu donor blood tercemar covid pun satu hal. Omicron ke apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.074018 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list