CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lurkingaround

[Tempatan] Ada risiko jangka panjang mRNA Covid-19 vaksin.?

  [Copy link]
Post time 1-12-2021 11:28 AM | Show all posts
ketipongtipah replied at 1-12-2021 10:58 AM
Acik kena lukis guna marker pen atas ketas A4 baru bebudak dan mak pak, tok penghulu, apek kedai,  ...

satu keje pulak nak lukis2.. iols tak reti lukis...
rohingya pun nak blajaq, nak paham ka?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 11:26 AM
pemahaman hang mmg ada problem. dolu2 masa hang nak ajar psl PPE kat porem pun ada ajaran sesat.
s ...

Sorry to say bitch, itu memang amalan PPE lab aku kat uni
Ko ingat ppe lab engkau terpaling betul?
Ce cerita part mana yg ko rasa cerdik terlebih tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 11:24 AM
hang nak berdasarkan IL-6 semata utk menentukan itu bukti keradangan disebabkan beksin. iols kata, ...


Signaling tak reti nak komen paper orang
Koser nak membazir dgn biomakers
Ingat bapak ko sponsor
Baik la test common cytokine dulu

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:38 AM | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 11:26 AM
Spin spin spin..
Bagi nampak bijak tapi merapu jahh
Spin lagi tinot docking site tu kat mana

eh minah, ke mamat...
beksin sekadar nak hasilkan antibodi jahh..

memandangkan hang nak sgt tunjuk tau byk sgt menda, citer lerr apa method hang pakai utk rekabentuk beksin nih.. iols tak buat beksin.. iols nih takat cikgu tusyen pro bono yg dah lama tak ngajar...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:39 AM | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 11:34 AM
Signaling tak reti nak komen paper orang
Koser nak membazir dgn biomakers
Ingat bapak ko sponsor

IL-6 tu ler antara paling senang nak test, adikk wooii... tapi iols dgr, arituh kat spital mesia, nak organize menda nih pun susah... giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:40 AM | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 11:28 AM
Sorry to say bitch, itu memang amalan PPE lab aku kat uni
Ko ingat ppe lab engkau terpaling betul? ...

hahahahah... baru iols tau.. hang dah amik peksa IFBA ke lom? sembang sgt.. meh compare markah peksa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 11:38 AM
eh minah, ke mamat...
beksin sekadar nak hasilkan antibodi jahh..


Selain pro bono maybe plagiarised some sketchy papers with obscured data which nobody read lah
Kesian bebudak tadika dapat ppe sekenhen

Memandai nak carikan antibodi
Dah pakar sangat apsal kau je tak kaji active biomarker IL-6 ni dgn kobid
Letak la favourite biomarker ko tuh
Kot cukup ilmu nak menyumbang as immunologist cabuk
Aku pun tak claim pandai discover vaccine pathway







Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 11:39 AM
IL-6 tu ler antara paling senang nak test, adikk wooii... tapi iols dgr, arituh kat spital mesia,  ...

Repeat ayat aku je tau
Semua biomarker mmg susah nak ejas la bengong
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 11:40 AM
hahahahah... baru iols tau.. hang dah amik peksa IFBA ke lom? sembang sgt.. meh compare markah pek ...

Ko pegi uitm tanya pengarah dia dah IFBA ke belom
Aku ikut je takkan nak menambah lak sop tuh
Terpaling makmal tapi molecular ke laut
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:04 PM | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 11:56 AM
Selain pro bono maybe plagiarised some sketchy papers with obscured data which nobody read lah
Kes ...

hahahha... kkm arituh dah cuba lerr.. deme tak voley nak organize sbb wad bizi ke apa.. kan iols dah habaq awal2 tuh yg deme dah cuba buat kat spital tapi dgr citer tak menjadi..
iols tak mcm hang lerr.. baca paper pun fail. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:04 PM | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2021 11:59 AM
Repeat ayat aku je tau
Semua biomarker mmg susah nak ejas la bengong

hahahahha... test ikut pakai kit jer laa... hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:11 PM | Show all posts
Edited by Tinot7 at 1-12-2021 12:28 PM
KIM.K replied at 1-12-2021 12:00 PM
Ko pegi uitm tanya pengarah dia dah IFBA ke belom
Aku ikut je takkan nak menambah lak sop tuh
Terp ...

hahahah.. hang dari UiTM ka? prof faiz foong, kan ada...

https://internationalbiosafety.org/wp-content/uploads/2021/11/Directory-of-Certified-Professionals-November-11-2021-Biorisk-Management.pdf


tapi ... nama hang musti takdok dlm senarai atas tuh, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 1-12-2021 07:15 AM
Aku pun sampai tertido td tgh nak reply tinot.  Ye lah mcm2 varian muncul satu2, kena baga diri be ...

You too ...take care  ..muahs
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 06:08 AM
alhamdulillah..
iols buat appointment utk pfizer. harap2 dpt la. dan harap2 takde kesan teyuk. ami ...

Akak x de pun efek teruk lagi ...cuma sakit tang tempat cucuk tu je....alhamdulillah...moga cik tinot pun ok juga bila cucuk booster nanti...amin
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 12:04 PM
hahahha... kkm arituh dah cuba lerr.. deme tak voley nak organize sbb wad bizi ke apa.. kan iols d ...

Excuse me eh..
Paper in agriculture pun aku ada. Siap penulis buku teknikal keluaran UMS. Ko saper? Haha

Ko paper cell culture based layak la. Integrated industry tak lepas

Org buat keje cell culture dgn gene expression macam IL-6 kat makmal molecular bukan makmal spital yg sempit tu. Pcr asek rosak je keje. So inexperienced la you



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 12:04 PM
hahahahha... test ikut pakai kit jer laa... hahahahah

Memang pakai kit ler siap2 datang sekali marker
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 1-12-2021 12:42 PM
Tinot7 replied at 1-12-2021 12:11 PM
hahahah.. hang dari UiTM ka? prof faiz foong, kan ada...

https://internationalbiosafety.org/wp- ...


Ko ingat aku keje kat lab sempit u**m?
Tipu2 error bar, claim investigate significant biomarker padahal low insignificant gene expression?

Koser nak duk bawah profesor IQ100 buat proposal tak relevan pasal dulu dia buat phd upah org settlekan labwork haha mekap je memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 12:11 PM
hahahah.. hang dari UiTM ka? prof faiz foong, kan ada...

https://internationalbiosafety.org/wp- ...

One more thing

Len kali jangan pukul rata PPE org lain ajaran sesat kalau kau tak biasa kerja in different laboratories
Maybe masa ko amik test tu, org lain dah grad

Signaling pathway ni aku lebih fasih dari my professors
Ko nak tau seseorg doctorate tu bodoh macam ikan bilis ke tidak, tanya biomarker
Macamtu dekan aku menilai proposal pensyarah. 'You ni ikan bilis' refering to IQ
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 30-11-2021 09:44 PM

Due gene expression untuk mrna vaccines better sis semua stick dengan new update journals.... Issue siapa professor kah prof.. Dr pakar kah... Pakar itu ini tidak boleh claim depa tahu tilik segala apa yang akan ber laku if depa tidak involve in this study... Pakar pakar juga depending kepada journal sekarang . The rest ngaku itu ini sembang babi terbang saja...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-12-2021 06:09 AM
noor tuh dah booster katanya.. iols pun bakalan amik gakks.. nnt kalau iols kiok, iols habaq kat h ...

Koh koh.. dah kiok pun leh kabo.. aku dah jarang masuk sini.. skrg aku sibuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 04:58 PM GMT+8 , Processed in 0.084247 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list