CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lurkingaround

[Tempatan] Ada risiko jangka panjang mRNA Covid-19 vaksin.?

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:05 PM
Tidak ter gagap pun..... Memang kerja aku pun.... Cuma aku bukan bukan buat vaccine.... Aku guna u ...

Jangan rasa gitu
Ko bagi je in technical details
Sapa yang pandai tu dia kupas apa dia tau
Kena ada masa nak mengupas
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 11:10 PM
Ada sesi comolot keww? Nak flex kesarjanaan memasing kewww?

Kahkahkahkahkahkah

Kenapa IQ basic kau tak reti flex
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 07:10 AM
Ada sesi comolot keww? Nak flex kesarjanaan memasing kewww?

Kahkahkahkahkahkah

Ko gay kah manak comolot segala
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:18 PM
Ko gay kah manak comolot segala

I can be anything you want me to be....

Thats the beauty of the forum.....janji ko happy

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 07:15 AM
Jangan rasa gitu
Ko bagi je in technical details
Sapa yang pandai tu dia kupas apa dia tau

Hahahaha mahu kupas di forum... Ko kena handle tool dan study sendiri baru ko akan faham..sepatut aku tidak perlu susah bagi keyword dan tool name if ko sudah terer.. Sebab itu malaysia masih cari expert tahu buat mrna vaccine... Bussiness bukan pakai air liur.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 11:19 PM
Kahkahkahkahkahkah...baru dgn dwdrum ko dah banyak kantoi kimark?

Ko nak fulbright scholar bantu  ...

Takat study aku tu takyah dengki la..im fullbright
Youre foolbright

Kau mana berani jengah time brainstorming
Datang meeting pun lewat
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:23 PM
Hahahaha mahu kupas di forum... Ko kena handle tool dan study sendiri baru ko akan faham..sepatut  ...


Kim ni berguru ngan setang...sebab iteww kena tunggu malam keliwon jumaat baru boleh kupas....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:23 PM
Hahahaha mahu kupas di forum... Ko kena handle tool dan study sendiri baru ko akan faham..sepatut  ...

Takat nak bincang vaccine signaling tu bukan susah pun
Nak ajar buat simulation mmg tak wajar la
Kita bukan nak tolong u buat bisnes
Bagi awareness je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 11:25 PM
Kim ni berguru ngan setang...sebab iteww kena tunggu malam keliwon jumaat baru boleh kupas....

Ka ...

Selalu mencelah time tak penting
Time takde masalah
Time takde struggling
Time melawak
Time takyah bopikir
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 11:23 PM
Takat study aku tu takyah dengki la..im fullbright
Youre foolbright


Kahkahkahkah ko berguru ngan setang ...nak kupas apa apa isu kena malam jemaat...kheunz?

Hari lain tak boleh kupas....kipas boleh kot?

Dgn dwdrum pun rebah keww kimark?

Kahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 11:27 PM
Selalu mencelah time tak penting
Time takde masalah
Time takde struggling

Kalau setakat bingai macam ko anytime is good time utk aku bajau....

Kahkahkahkahkah

Dgn dwdrum pun tumpas keww kimark?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 11:28 PM
Kahkahkahkah ko berguru ngan setang ...nak kupas apa apa isu kena malam jemaat...kheunz?

Hari lai ...

Rebah pebende bodo aku sexplain on behalf of dwdrum lagik.
Please la IQ basic2 macam ko ni ajar pun bebal
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 07:25 AM
Takat nak bincang vaccine signaling tu bukan susah pun
Nak ajar buat simulation mmg tak wajar la
K ...

Tidak wajar apa signalling seperti coated lipid saja pun.... Itu pun i perlu explain juga kah kim
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 11:31 PM
Rebah pebende bodo aku sexplain on behalf of dwdrum lagik.
Please la IQ basic2 macam ko ni ajar p ...

Kahkahkahkahkahkah....

Siap on behalf lagik?

Kahkahkahkahkahkah

Dah kalah iteww kalah la kimark.....apa yg ko nak malu?

Dwdrum aja pun....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:31 PM
Tidak wajar apa signalling seperti coated lipid saja pun.... Itu pun i perlu explain juga kah kim  ...

Aku pun malas kopek2 vaksin nih
Kang tak pasal kena tuduh antigovernment

Bagi sting ni kupas macam pandai sangat
Heol pakai vpn
Polis tak kacau
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 7-12-2021 07:25 AM
Kim ni berguru ngan setang...sebab iteww kena tunggu malam keliwon jumaat baru boleh kupas....

Ka ...

Aku ingat ko saja ada business matter malam jumaat... Tak kan lah ber gantung hidup dan intellectual budak 3yo manak...ko percaya penda bullshit begitu manak.. Oh please...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:31 PM
Tidak wajar apa signalling seperti coated lipid saja pun.... Itu pun i perlu explain juga kah kim  ...

Lawan kim.ark...lawannnnnnnnn...

Bak kata ibu hetty...kita hajaq lagi.....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:35 PM
Aku ingat ko saja ada business matter malam jumaat... Tak kan lah ber gantung hidup dan intellectu ...

You dont have to worry what i believe or not believe in...janji aku terhibur tengok dua spesis comolot malam ini....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.190485 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list