CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lurkingaround

[Tempatan] Ada risiko jangka panjang mRNA Covid-19 vaksin.?

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 03:37 PM
Aku harap amalina che bakri tiada di thread ini... Dia akan senyum sinis.... At least dia ada effort ...

Statement lawak si drum fake molecular researcher
Dramalina bagi scientific explanation pasal ubat tinggi tak semak paper dulu. English sheol basic dan hauk yach..grammar tak semak
Ko baca je her captions. Mandarin speaker can write better
Buat malu melayu je, aku counter balik dgn paper Lancet pasal researcher kaji benefit ubat tinggi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2021 04:26 PM | Show all posts
Edited by lurkingaround at 7-12-2021 04:32 PM
KIM.K replied at 7-12-2021 03:25 PM
So kalau hang nak tanya patut ke tidak rakyat amik AZ
Oversea diorg bagi AZ to certain age bracket ...

.
https://www.sinarharian.com.my/a ... adesh-Laos-1.176395 - Malaysia sumbang 842,600 dos AstraZeneca kepada Bangladesh, Laos - 6 Dis 2021

Mengapa kerajaan Malaysia tak awal2 kasi vaksin AZ berlebihan itu kepada Rakyat Malaysia.? = kerana ada risiko tinggi sikit.? = kerana Malaysia lebih kaya dari UK, pengeluar AZ.?
.


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lurkingaround replied at 7-12-2021 04:19 PM
.
https://www.bbc.com/news/health-59418123 - 2 Dec 2021


Ape bongok?
1 kes per 6 juta is less than 1% prevalent
73 cases in 50 mil is also less than 1% prevalency
Tak sampai 2 org dalam 1 juta data pool or 1:500,000
Or 0.000,002% prevalency for AZ
Not even 1% of population
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 03:30 PM
Hahaha kasihan ko kim... Iyea lah ko paling terer... Phd pun tidak complete.. Kah kah... Sembang b ...

Dramalina terpaling molecular ke ni?
Please betina, aku takde mak kaki jual kerang gi hack mesin judi 12A1 SPM k
Kalau elok kejadian ko dah lama mak si manak nak pinang
Bodoh itu boleh dilihat daripada struktur muka

Ko buat mrna terpaling pakar tak cukup bijak nak explain nanolipid. Confirm kena kaki specialist kat spital.
Diorg panggil ko bodoh kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau korang sit in the same meeting room ice breaking over this muther fucking vaccination issue
Can you explain the mechanistic analysis better?

Am i too smart or are you bragging
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2021 04:42 PM | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 04:28 PM
Ape bongok?
1 kes per 6 juta is less than 1% prevalent
73 cases in 50 mil is also less than 1% pre ...

.
Soalan yang lebih penting adalah; ... Antara vaksin Covid AZ dan Sinopharm, mana yang membawa risiko lebih tinggi untuk kesan sampingan thrombosis/gumpulan darah/"blood clot" kepada Rakyat.?
.


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lurkingaround replied at 7-12-2021 04:42 PM
.
Soalan yang lebih penting adalah; ... Antara vaksin Covid AZ dan Sinopharm, mana yang membawa ri ...

Sini aku nak luku kepala bebal kau
Berkali2 tanya soalan repetition
Data aku dah interpret la celaka
Eh berani kau tanya lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali masa nak beranak generasi baru tu masing2 makan omega 3, choline ngan fresh food paham?
Bila otak tu lembab..tak dapat la bini genius
Aku main luku2 je kepala bengap ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 7-12-2021 06:04 AM
KIM.K replied at 7-12-2021 12:33 AM
Dramalina terpaling molecular ke ni?
Please betina, aku takde mak kaki jual kerang gi hack mesin j ...


I amalina pula.... Rasa nya dia who are yuss kan saja.... Merit dia tinggi... Sebab confident jadi contestant untuk future women award .. Tidak seperti someone cerita di forum cerita tidak mampu habiskan phd....yang penting ada excuses... Kan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 12:21 AM
Statement lawak si drum fake molecular researcher
Dramalina bagi scientific explanation pasal ubat ...

Kerja i pun tidak tahu main agak saja.... I specialty apa pun tidak tahu.... I memang tahu u bukan lab expert..software untuk analysis data pun fail dan tidak tahu. Hanya tahu western blot saja tidak familiar with pcr.... Di awal mahu tegur secara detail... Sebab sembang kencang forumer
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 10:01 PM
I amalina pula.... Rasa nya dia who are yuss kan saja.... Merit dia tinggi... Sebab confident jadi ...

Phd boleh sambung yach
Tapi fabricate results boleh masuk penjara taw..
Dari nak terpaling flex jadi memalukan pulak buat jenayah terancang

Well you know what scholars said ilmu yang berkat ni  datang dari rezeki HALALAN lagi toyyibanz
Takat gene expression ni technical celah gigi, koser nak komen paper vaksin susah sangat
Berapa IQ yang komen susah ni?

Cellular signaling tu u takmampu sexplain janganlah berangan nak ngajor kat med school mesia ni
Our education system really competitive yach
Sia2 kena dua kali bodoh ngan local specialists
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 7-12-2021 12:05 AM
... so ... kalau kak lid dan anak2 dipanggil utk booster pfozer (mrna) .. kami patut ambil ke? OK  ...

I tidak ambil booster lagi... Ter lalu awal untuk cucuk jan baru ambil... Kak lid decide.... Drum tidak boleh ecourage sebab di malaysia masih under control... Kak lid jaga sop and ikut healthy lifestyles...omicron kak lid baca news update if new variant highly contagious like delta...(lama tidak update busy dengan kerja sekarang free sikit sudah sampai kl untuk ambil anak dan parent)

Good news... Terus kan diet tetapi jangan ter lalu extreme... Tudak elok untuk badan..

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 10:09 PM
Kerja i pun tidak tahu main agak saja.... I specialty apa pun tidak tahu.... I memang tahu u bukan ...

Penat aku order markers dengan ekstrak RNA for pcr
Ko yang zero mrna signaling tuduh aku tak buat labwork..tak buat pcr. Astaga
Kena buat PHD immunology pulak baru faham viral signaling?
Ko yang buat immuno pun tak paham molecular sembang banyak

Immunology ni susah sangat ke sampai ko tak compute any sexplaination for LIPID NANOPARTICLE?
Any student nak make sense on gene expression perlukan berapa PhD?
Takat biochemistry ni aku belajar during first grad
Gene and protein expression bukan rocket science pun

PhD ni untuk makin mahir
Tapi kalau PhD bawah profesor kuat menipu otak besar ikan bilis kata dekan aku tu, payah sikit nak kata halal
Tak sesuai dgn aku yang tak menyundal dan makan benda haram nih




Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 06:15 AM
Phd boleh sambung yach
Tapi fabricate results boleh masuk penjara taw..
Dari nak terpaling fl ...

Ko sangkut issue signalling issue... Bagaimana mahu ngaku expert.... Ramai scientist dan physicians involved study living medicine... Ko masih ber wrestling untuk small issue...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 10:01 PM
I amalina pula.... Rasa nya dia who are yuss kan saja.... Merit dia tinggi... Sebab confident jadi ...

Cuba u bayangkan universiti you sanggup buat apa kalau tau fabricated entry results
I tak sanggup fabricate2 data analysis ni
Geng molecular tau cerdas otak i dulu
Takleh tipu dgn i data2 graf

Uni kat mesia ni boleh bincang lg la tipu2 entry ni
Uni mat saleh diorg buang je kau





Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 10:44 PM
Ko sangkut issue signalling issue... Bagaimana mahu ngaku expert.... Ramai scientist dan physician ...

Ko tanya prof molecular my sexposition tu
Banding dengan komen2 blurry kau
Tergagap2 tak membaca takda reference
Nanoparticle lipid membrane pun kata susah
Gi baca la apa susahnyaaa..
Undergrad pun boleh jawab bikin malu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 7-12-2021 06:46 AM
Cuba u bayangkan universiti you sanggup buat apa kalau tau fabricated entry results
I tak sanggup  ...

Kim my honest advise.... Jika ada peluang sambung.sambung lah..  fabricated issue sudah lame... If u boleh buat better than others buat.... I tidak berani comment lebih but i boleh mendengar.... If ada peluang 2nd chance... Buat untuk diri kamu... Bukan untuk orang lain... If too much excuses... Cant cant cant...Personal issue letak tepi.... Be urself... Mental kena kuat.... I faham somehow kita lack self motivate diri.. But excuses akan buat di jadi seorang yang gagal... I sendiri stop compared diri sendiri dengan orang sebab semua itu rugikan diri dan tidak akan pernah cukup sebab akan sentiasa ada orang lebih better dari diri sendiri.. Focus kepaxa diri sendiri untuk achieve kita mahu dalam hidup...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 7-12-2021 07:11 AM
KIM.K replied at 7-12-2021 06:51 AM
Ko tanya prof molecular my sexposition tu
Banding dengan komen2 blurry kau
Tergagap2 tak membaca t ...


Tidak ter gagap pun..... Memang kerja aku pun.... Cuma aku bukan bukan buat vaccine.... Aku guna untuk rawat disease... Bukan issue baru bagi aku... Keyword banyak aku bagi....ko tanya semula prof ko.... Sekadar layman begitu siapa pun boleh obgyn boleh cerita... Banyak lagi term aku boleh bagi jika betul ada effort untuk faham... Bukan sembang sebab expert immunology..... Dan aku rasa useless sebab tidak ramai akan faham... Ko sendiri blur technical issue... Dengan tool dan study.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesi comolot keww? Nak flex kesarjanaan memasing kewww?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 7-12-2021 11:02 PM
Kim my honest advise.... Jika ada peluang sambung.sambung lah..  fabricated issue sudah lame... If ...

Drum, u silap ni ingat i ada masalah signaling. Itu mungkin cakap2 orang yg dengki dengan kesilapan masing2. Aku buktikan sebagai fitnah dan karma berbayar

Aku nak menasihati kau, makanan yg haram dari rezeki haram tu membuatkan kau tak boleh dekat dengan agama. Rasa bersalah dari penipuan dan pemalsuan ijazah akan selalu menghantui kau

Jika kau tak bekerja keras untuk menyamai standard yang betul, kau akan selalu dilabel penipu. Organ2 kau akan jadi daging busuk dari makanan haram. Ini yang berlaku di fakulti aku. Inikah yang kau nak

Aku ni dah terkenal sebagai pakar bidang lain. Sebab terang hati dan minda internationally aku sorang yamg pakar dalam bahan tersebut. Takda di seluruh dunia. Thats why i pandai kupas tajuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:33 PM GMT+8 , Processed in 0.136958 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list