CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nia_salina

bipolar mom.Im paying it forward. anyone looking for a wfh job?maybe i can help pulak this time. pls head to last page.TQ for all of your doa!-open space for mental health sharing

  [Copy link]
Post time 1-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
stinger2022 replied at 1-1-2022 10:17 AM
kahkahkahkahkahkahkahkah

suker tengok kalo ko dah angrybird...dan bukan calang calang org boleh b ...

ko dgn fitnah OT xhbs2..
jaga jela kain buruk ko yg dh koyak tu...

xpyh nk sebok psl Hal org...
ko tu tua bangka berkedut lgsg TAK LAKUUUUU

Dah la xlaku sebab gemok hitam legam
duit pon xde..sengkekkkkkk naw nk kongkek pon nk pinjam duit awek 500 Pon xmampu...kahkahkah

Sape je yang kawan dgn ko dlm porum ni..
jgn ckp kawen..bkawan pon org xhendak
laki perempuan semua meluat
Mulut bau serupa longkang kumbahan tahik

Klu xknl buat cara xknl..
Tak payah nak bangsat siyal kan org padahal ko tu yang sebenarnya siyal Dan bangsat mcm mulut busuk ko tu

Dh la ko merempat kt forum Msia
Sebok Hal Hal org Malaysia
Mcmlaaa msia ni negara ko
Pdhl xde kaitan pon
LPs tu jaja fitnah non stop mcm org gila!!

Pathetic sungguh hidup seketul manak yg gundu hitam legam bulat macam Gary Coleman ni khens

Semoga ko mati dimakan anjing kurap asbab mulut capui ko tu

Ps:sebanyak mana org baca Komen ni moga sebanyak Itu la Allah angkat doa setiap org yg baca Komen kaka ni
AMINNNNNNN
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 10:51 AM | Show all posts
Selamat tahun baru.

Kita have courtesy ok saya akan close thread terus jika ada lagi.. Kesian kat TT nnt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 1-1-2022 10:51 AM
Selamat tahun baru.

Kita have courtesy ok saya akan close thread terus jika ada lagi.. Kesian kat T ...

selamat tahun baru!
its ok mod. stinger ni mmg merata kt bod lain pun dia ada. mmg dia cmni .org pun tk layan dia so its okay. just ban post dia je if can...

as for kaka @Normabaru i "kenal" dia kt board sana. so no problem. lantak pi kaka norm bedal dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 08:27 AM
ko dgn fitnah OT xhbs2..
jaga jela kain buruk ko yg dh koyak tu...


tak yah layan dia la kakanorm. buat penat je lantak nya dia. dh mmg gitu dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 1-1-2022 01:13 PM
tak yah layan dia la kakanorm. buat penat je lantak nya dia. dh mmg gitu dia kan

Hahaha..xlayan tp mod blh matikan MN tp memilih utk just ban?so ni je cara nk ajar org kurang ajar mcm si manak tu..

Apepun Happy New Year to all esp TT..

Be strong and byk2 zikir Hasbunallah wanikmal wakeel..baca ayat 1000 dinar..insya Allah nnt ada rezeki xdisangka2 Mai

Kaka dah byk Kali came across this situation yang kaka blank tup2 Allah bantu..so bykkn meminta padanya ya take care!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 31-12-2021 08:39 PM
tq everyone who came n read...happy new year 2022 !semoga tahun 2022 lebih baik untuk kita semua!!!

Happy new year sisturrr.. Moga kita smua makin murah rezeki & sihat bahagia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 1-1-2022 12:36 PM
Happy new year sisturrr.. Moga kita smua makin murah rezeki & sihat bahagia

tq tq. hapy new year !!!tq for being there for me. amin aminnnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 11:24 AM
Hahaha..xlayan tp mod blh matikan MN tp memilih utk just ban?so ni je cara nk ajar org kurang ajar ...


diri sendiri  tak terajar, nak ajar org....?

kahkahkahkahkahkah

berjela jela ko spam tred tak kena ban dah kira bagus kheunz?

kahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hi guys...if u all reading this pls just ignore forumer stingers ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by WhyOhWhy2019 at 2-1-2022 05:02 PM

My husband MDD, doc suggest dia berlatih CBT (Cognitive Behavioral Thinking), dekat playstore bnyak apps berkaitan CBT dan latihan nak bantu kita bentuk pemikiran sihat balik, sbb bila depress pemikiran kita berubah, dan perlukan latihan untuk shift mind balik

Bagi I depression perlukan willpower yg sgat kuat, n its not easy, 3 tahun I jaga suami MDD, d 1st yr 1 rsa hate n anger, 2nd yr hate da xda tp anger selalu menjengah, 3rd yr 2 2 tu da xda, tp dia disconnect ng I, tp dgan org lain dia mampu kawal, bila dgan I teruk sgat, 3 tahun with no mercy..

I doakan u ada semangat yg kuat utk melawan depression, dgan ubat kita stabilkan minda dan emosi, tp at the same time kena cari latihan yg mampu bentuk latihan minda dan habit yg sihat balik..it will take some time but i think its not impossible
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
WhyOhWhy2019 replied at 2-1-2022 05:01 PM
My husband MDD, doc suggest dia berlatih CBT (Cognitive Behavioral Thinking), dekat playstore bnyak  ...

hi!!! ada i baca ni its bout controling ur way of thinking kan..tapi btl sejak tak sihat ni mmg cara pkir...even my instict pun jadi strong ...sound weird tp tula dia nya
i disconect dgn my husband juga...kejap ok keja tak...ada at one point tu org ckp kena sihir bagai..evntho theres proof of it tp i more belive on psikological parts.
i hope ur okay too ..for me its not only hard kt org yg sakit tp org keliling pun tersakiti jugak...ha gittew.. good for u for being there for him eventho its hard.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 30-12-2021 02:10 AM
todays luahan huhu...buat mcm journal lak kt sini haha..
my emosi bit tak stabil tonight since tadi  ...

Sorry sis, iols baru terbaca. U okay tak tu? Anything yang I boleh tolong jangan segan2 roger ya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 29-12-2021 05:06 AM
Kawan i kata kalau dah perlukan ubat, takut perlu bergantung sangat je dengan ubat. Betul ke? Kesi ...

I salah sorang yang perlukan ubat untuk hidup normal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
@nia_salina hope it's not too late to wish happy new year dan juga kepada forumers di thread ni. Baru2 ni gomen ada bgtau ada bantuan keluarga malaysia untuk sesiapa yg layak. Nanti u ada masa, u pegi web bkm hasil.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 2-1-2022 10:28 PM
@nia_salina hope it's not too late to wish happy new year dan juga kepada forumers di thread ni. Bar ...

happynew year to u too!!! yeah ada ternampak tadi kt ig. il check it outfirst thing tomorow hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 2-1-2022 10:24 PM
I salah sorang yang perlukan ubat untuk hidup normal.

Alaaa Mel hugss for you. Dah lama ke makn ubat?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 2-1-2022 11:12 PM
Alaaa Mel hugss for you. Dah lama ke makn ubat?

Dah lama ambil but then off meds. Last year was disaster, so I pergi jumpa psikiatri dan sambung balik ambil ubat dan juga kaunseling. Dah 10 bulan ambil ubat. Bermacam perasaan bila diagnose with mdd..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
edited 3/1/2021 2.13 am .happy new year again semua!semoga tahun ni lebih baik untuk kita semua!jangan lupa checkout my shopee ye .search madershaf13/SQ kids bondoru. i jual kids prelove. baru start off balik ...
boleh chat dengan i kat sana juga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 2-1-2022 11:12 PM
Alaaa Mel hugss for you. Dah lama ke makn ubat?

@melatibiru is one strong women. evntho she also tak sihat she gave me strong encouragement as well.

i think for those yg secretly battling mental health problem should support each other...
PM me ye anyone reading me if u need mental support..i takle suport financialy but this i can do ,Insyaallah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 2-1-2022 08:48 PM
Sorry sis, iols baru terbaca. U okay tak tu? Anything yang I boleh tolong jangan segan2 roger ya..

kejap ok kejap tak ok huhu gitulah. tq so much for asking! hapyy new year to you! sure do if anythg il pm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:21 AM GMT+8 , Processed in 2.735755 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list