CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nia_salina

bipolar mom.Im paying it forward. anyone looking for a wfh job?maybe i can help pulak this time. pls head to last page.TQ for all of your doa!-open space for mental health sharing

  [Copy link]
Post time 27-12-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 25-12-2021 03:02 PM
tak boleh nak copy lak grup tu .try click ni kalau boleh...
https://www.facebook.com/groups/freela ...

Sis nak kerja data entry tak? Fully wfh. Full time position contract basis. Saya baru dapst contact dari someone and dah contact orang tu. Nanti kena send resume kat dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 27-12-2021 04:53 PM
Cenderakirana9 replied at 27-12-2021 04:30 PM
Sis nak kerja data entry tak? Fully wfh. Full time position contract basis. Saya baru dapst contac ...


omg nak!! can u PM me pls!! nanti i leave my hp num sbb pm kt cari ni tak btl skit.u dapat dari grup tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 27-12-2021 07:43 AM
Kejap, kalau dah self harm macam mana Dr boleh kata tak teruk?

Sbb cek kt gomen kot?
Sbb mse scoring tu mmg iols cerita semua..
Sbb xkot my mom cover2 x mau cerita habis kan..
Dia ckp.. ape yg dia diagnose tu rs x perlukan ubat..
Tu yg first step.. dia bg jumpa pegawai kaunseling..
For me xde la help sgt pun sbb pegawai buat sesi thru fon sebab alasan Gantikan kwn dia cuti bersalin & dia bkn pegawai kt kk tu.. pgawai di kk daerah lain.
Esok iols bw mom utk terapi panic attack di kk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 27-12-2021 04:51 PM
omg nak!! can u PM me pls!! nanti i leave my hp num sbb pm kt cari ni tak btl skit.u dapat dari gr ...

Eh tak i dapat dari orang. Pm ni memang weng la. You just pm i you punya no fon. Nombor sahaja supaya i dapat view kat pm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cenderakirana9 replied at 28-12-2021 04:13 AM
Eh tak i dapat dari orang. Pm ni memang weng la. You just pm i you punya no fon. Nombor sahaja sup ...

itulah yg susah tu sini pm dia tah pape.dh pm nanfi cek ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 28-12-2021 12:01 AM
Sbb cek kt gomen kot?
Sbb mse scoring tu mmg iols cerita semua..
Sbb xkot my mom cover2 x mau cer ...

i think depends pada hosp n doc jugak kot. tapi kalau dia ckp tk perlu ubat pada i ok la ok...plus she still goes to therapy kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-12-2021 11:01 AM
i think depends pada hosp n doc jugak kot. tapi kalau dia ckp tk perlu ubat pada i ok la ok...plus ...

Kawan i kata kalau dah perlukan ubat, takut perlu bergantung sangat je dengan ubat. Betul ke? Kesian pula rasanya tengok orang kena makan ubat just to be normal.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-12-2021 11:01 AM
i think depends pada hosp n doc jugak kot. tapi kalau dia ckp tk perlu ubat pada i ok la ok...plus ...

Tpi nampak mcm x membantu sgt.. x taw la sbb gomen ke kan..
My mom dri smlm gelisah susah hati.. subuh lagi sheols duduk kt katil menung sorg diri.. hurm.m
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 29-12-2021 05:06 AM
Kawan i kata kalau dah perlukan ubat, takut perlu bergantung sangat je dengan ubat. Betul ke? Kesi ...

actualy betul. mcm i bpd mmg dia kata mcm org kencing manis, buah  pinggang. maksud dia kena selalu makan ubat. depends u di diagnose apa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 29-12-2021 09:47 AM
Tpi nampak mcm x membantu sgt.. x taw la sbb gomen ke kan..
My mom dri smlm gelisah susah hati.. s ...

i assume there must be smethg yg triggers dia. kadang benda2 kecik pun triggers dia.

eh i dah update shopee i. evryone jemput visit my shopee hehe..just search SQ Kids Bondoru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
todays luahan huhu...buat mcm journal lak kt sini haha..
my emosi bit tak stabil tonight since tadi i told my husb i got notin to cook dh ni tomorow..he said he oso got no money...but we will go tru this. biasalah ups n down. kadang its sad for me bila tgk org yg i kenal like so called frens..family members..beria tlg mangsa banjir yg they all tk kenal..i mean bukan tak boleh pulak..im not tat mean..and i dun want to make it bout me...tapi bila i hint tgh susah nobody even care to help or even ask...well maybe i ni jenis tak rrti mtk tlg in real life..when i talk bout my mental health problem they just assume im atention seeking..so yeah watever. huhu..
sori guys terluah perasaan pulak . tq forv readin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ahh my precious card haih sometime all u can do is laugh it out

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 10:20 AM | Show all posts
nia_salina replied at 29-12-2021 11:43 AM
i assume there must be smethg yg triggers dia. kadang benda2 kecik pun triggers dia.

eh i dah up ...

semua benda jdi trigger dia..dgr org sakit la.. dgr org meninggal la.. maslah org lain jadi beban kt dia tiba cmtu..
terus dia jadi down..
teruk juga  jam2 pagi sampai subuh dia dh bgun tak boleh tido sbb susah hati & fikiran kacau.
tu yg sampai loose appetie & tak sihat ..
ok sis.. baikk iols follow ur shoppe yachhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 30-12-2021 10:20 AM
semua benda jdi trigger dia..dgr org sakit la.. dgr org meninggal la.. maslah org lain jadi beban  ...

ekceli i pn cmtu. tats y musim banjir ni i avoid baca  fb. bukan i takde empati tp i jadi tak tido malam. but bila kena cmtu i akan buat tat breathing teknik. cuba u tgk kt utube breathing teknik for anxiety.
sometime it works for me lah. kadang org suruh zikir all tat ...bukan i tak buat tp tak salah try other alternatives.

tq chuols. i pn tgh ssh hati ha anak tak sihat..dgn smlm i bgtau my husb nk beli groceries..he said no money yet.. but i positive evrythg will be ok...this too shall past.so watever u all goin tru prcayalah this too shall past. hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tq everyone who came n read...happy new year 2022 !semoga tahun 2022 lebih baik untuk kita semua!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.097051 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list