CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nia_salina

bipolar mom.Im paying it forward. anyone looking for a wfh job?maybe i can help pulak this time. pls head to last page.TQ for all of your doa!-open space for mental health sharing

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 11:01 AM | Show all posts
u boleh cari platform buat copywriting ke, jadi penulis ke. semoga urusan u dipermudahkan.
buat affiliate link pun ok dpt sikit2 duit.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerke replied at 7-12-2021 11:01 AM
u boleh cari platform buat copywriting ke, jadi penulis ke. semoga urusan u dipermudahkan.
buat affi ...

i tgh tgu GLOW project tu .doakan dpt ye . sementara tu tgh kumpul dana skit untuk betul kan laptop huhu n nk join kelas writing. i dpt byk info pasal job ni dari forumer actualy. kalau tak ,tak tau pun ..tu tgh kumpul2 skt nak join class sbb saingan tinggi skrg. doakan ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2021 07:41 PM | Show all posts
just to share here i dpt email dr mdec glow. so if anyone pernah join the program maybe le share with me how it goes
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 11:54 AM | Show all posts
nia_salina replied at 8-12-2021 07:41 PM
just to share here i dpt email dr mdec glow. so if anyone pernah join the program maybe le share wit ...

i think that is good, explore dulu ..so long depa tak suh you bayar pape just participate je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 9-12-2021 11:54 AM
i think that is good, explore dulu ..so long depa tak suh you bayar pape just participate je..

itulah. sbb dh survey kalau mik training kt luar plg murah rm700 .gulp now i nk kena fokus cari dana untuk fix my laptop or beli tab or something. alhamdulilah dpt dh 1 job kecil harini untuk translating.

jadi kalau ada yg nk tlg i blh la sedekah kt i baju kids terpakai sbb i de buat sides jual baju bundle kids. any help would do. tq for the suport of evryone who read this!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
if anyone cant read my PM pls bukan in desktop view. pening la PM cari ni huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
edited: i still requires few help like kids sekenhand clothes etc. can PM me if anythg. n just to share i dh dpt first intw to translate skrip! doakan i dpt ye!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 15-12-2021 02:34 PM
edited: i still requires few help like kids sekenhand clothes etc. can PM me if anythg. n just to sh ...

Nia , i dah pm u dpt tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-12-2021 03:10 PM | Show all posts
marlindo replied at 16-12-2021 02:35 PM
Nia , i dah pm u dpt tak?

ada ada.i dh reply tp kalau tk dpt baca sbb pm sini mcm tk betul skit...yes any kid clothes wld do but tu la the problem is im in perak. if u got the pm reply sana la ye. tq!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 01:29 AM | Show all posts
Hi Nia.....i ada baca kat thread kakpam tadi. If you ada stabil internet connection and laptop sendiri? I ada nampak vacancy for Dominos CS yang WFH. Salary takde la besar sgt, i rasa dlm 1.4 k -1.5 K camtu sebulan sbb bukan keje hari2 n kontrak. You boleh tengok kat link ni :

https://www.jobstreet.com.my/en/ ... -pizza-in-selangor/

You tgk yg utk Work From Home punya. Hope this helps! I ada jugak sikit baju2 anak I. Nanti I PM eh for address.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-12-2021 08:37 AM | Show all posts
Edited by nia_salina at 17-12-2021 08:55 AM
putriTS replied at 17-12-2021 01:29 AM
Hi Nia.....i ada baca kat thread kakpam tadi. If you ada stabil internet connection and laptop sendi ...

wahhhh tq so much for this info. il check this out today. ha sure nanti PM me ya. Tq so much!!

edited : done apply hehe. tq for the info again!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 01:13 PM | Show all posts
nia_salina replied at 17-12-2021 08:37 AM
wahhhh tq so much for this info. il check this out today. ha sure nanti PM me ya. Tq so much!!

edi ...

nia, cuba you buat dropship dulu. U boleh je tgk kat shoppee tu ada banyak yg dropship program. keep explore ok.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-12-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 18-12-2021 06:16 AM
adila39 replied at 17-12-2021 01:13 PM
nia, cuba you buat dropship dulu. U boleh je tgk kat shoppee tu ada banyak yg dropship program. ke ...


i dh ctct a few especialy yg buat tiket themepark tix kt perak ni yg legit. sbb barang i tak berani sgt takut nanti kena tanggung if pape. i dh pernah kena dulu tu yg i risau sikit. il keep on exploring. at the moment i nk fokus on cari dana nk buy a cheap lappy proly..untuk buat keje transcribing. so nk kena sort all the baju nak jual. skrg buat kerja pakai hp tu yg susah skit tu huhu since kerja menaip.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 02:46 AM | Show all posts
2.45am . tak tau kt mana nk meluah. i just type here then. anxiety attack. overthinking again. biLa i read all thiz story about wife need to hv their own income and all tat ..buat i presure dgn keadaan skrg. i seems cant do anythg right on how im goin to help my family.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai nia, i selalu baca luahan dkt thread sana blogger. Im so sorry u have to go through this phase. But I believe, this too shall pass insyaallah.

I pum actually a housewife yg sikit2 ada side income from tutoring job and dropship sikit2. I dah 6tahun tinggal dunia kerja I and sekarang anak I dah besar la untuk  I rasa tenang tinggal pergi kerja, I rasa nak kerja macam dulu. Tp I rasa macam dah impossible . Sedih jugak. Saja luah sini.

I also understand trigger u pasal wife patut ad income sendiri tu. Jom nangis sama2 hahahaha. Sorry kalau tak membantu.

But insyaallah i nak hantar baju2 preloved kids tu. I tengah proses nak pindah rmh, insyaallah bila i dah sort brg semua I PM u ok.

Sorry panjang cerita. But I pray u dilimpahkan rezeki dan dikurnia kesihatan yg baik amin2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillarexy replied at 24-12-2021 09:45 PM
Hai nia, i selalu baca luahan dkt thread sana blogger. Im so sorry u have to go through this phase.  ...

awww thank you! somehow i feel glad boleh sedih sama sama haha. takde bukan sbb apa...kadang rasa nak jadi mcm org lain yg selama burst out evrything kt socmed. tapi kita ni jenis tak suka gitu coz takut org judge.so bila i le burst kat sini i rasa glad ada org rasa yg sama haha...i mean i felt o ada juga yg paham coz somehow we r in the same shoe.
tq so much u. u just PM me anytime .can luah here also im always here
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I'm a student tengah cari part time job yang boleh buat dari rumah. I seriously penat sangat dengan study. Lectures and assignments banyak gila. I ada part time jobs but takleh keep up dengan workload anymore. Badan sakit, takleh focus dalam kelas, kesihatan makin teruk. Hari tu pergi check sebab i sakit tak baik2 for a few months, and based on the initially assessment, puncanya sebab stress.... Kalau i tak kerja, i tak ada duit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cenderakirana9 replied at 25-12-2021 08:13 AM
I'm a student tengah cari part time job yang boleh buat dari rumah. I seriously penat sangat dengan  ...

i tgh buat pattime wfh tapi it require a lot of time juga n pay is not tat much. tu jela yg i buat at the moment. kalau nak nanti PM ye.
nowadays mmg ramai yg stress sbb duit. ur not alone. my niece pun i tgk stress dgn study. nak nak skrg ni situasi tak mcm dulu. i hope ur okay. i wish to help u more. if u need to luahkn just write here okay.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 25-12-2021 09:33 AM
i tgh buat pattime wfh tapi it require a lot of time juga n pay is not tat much. tu jela yg i buat ...

You buat apa eh? I seriously dah buntu macam mana. Bila kerja, jadi makin stres and end up kesihatan makin teruk. Bila tak kerja, mana nak dapat duit ya allah banyak betul ujian zaman sekarang. I study kat KL, kos tinggi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cenderakirana9 replied at 25-12-2021 12:50 PM
You buat apa eh? I seriously dah buntu macam mana. Bila kerja, jadi makin stres and end up kesihat ...

ni pun actualy sugestion dari forumer kat sini jugak. so setakat ni yg ada i buat subtitle malay untuk drama. tapi bayaran ciput jela n takes a lot of time sbb i ada anak kecik. u pegi fb search freelancer malaysia.
then ada juga forumer sugest buat dominos customer service dr rumah .
and i dh reguster untuk training untuk jadi freelancer utk program GLOW. u le join training kalau u nak blh register lg sblm 31/12. tp tula u still studying kan nt clash pulak.
selain tu i buat kids prelove kt shopee.
tapi unfortunately for me laptop i rosak.so byk pending.
tq to forumer yg tlg i but at the moment mmg i fokus kt my kids kalau ada bantuan pape.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:49 AM GMT+8 , Processed in 0.083431 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list