CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Tayang Baby Bump, Elvina Minta Maaf

[Copy link]
Post time 30-11-2021 10:00 AM | Show all posts
Pernah datang prog Meletop nak promosi drama geng mak mak dengan pelakon lain
Time Nabil sebut Datin Elvina
Hajjah Nelopak teruss potong, tak payah datin datin la, macam pelik je bunyi
Semua tetamu terdiam sesaat, pastu gelak2
Elvina pulak tak terkata, hanya mampu senyum je

Bukan neelopak la kalau hati busuk
Tu pun ramai yang dok sanjung
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 30-11-2021 12:29 AM
Intan mana? Ex wife kude ke? Jauh sgt nk compare kalau yg tu. Not in the same league pon

Bukan..intan najuwa gedik tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 30-11-2021 10:38 AM
Bukan..intan najuwa gedik tu

Ya ampun punya la x relevan n sejuk beku intan najwa tu smpai i x terlintas lgsg sheol. Intan ex kude yg bukan retis pon i boleh ingat
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 30-11-2021 10:00 AM
Pernah datang prog Meletop nak promosi drama geng mak mak dengan pelakon lain
Time Nabil sebut Datin ...

eeuuww.. dengki qianat sungguh! lopak kepingin title Permaisuri tak pun che puan.. ahahaha.. nan hadooo dpat la title ustazah mardiah terpaling kepam!
Lobebak yg benak je boleh accept kehitaman hati si jahlop ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols mmg lawa tp kawen awal kn.. berlakon ok x kayu kayan.. nk jadi tai2 pun bole je dh datin kn tp nk jgk berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 02:33 PM | Show all posts
Lawa dia ni...suka tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:08 AM | Show all posts
suka dia ni..
tapi tula, cepat pulak disambar..
dia ni mcm amyra rosli...
terpalit dgn -ve vibes laki sendiri... dgn dia2 jadi sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 29-11-2021 01:38 PM
cantik sgt die ni..looking fwd her new drama...blakon pon best

Kan. Cantik sangat jauh meninggal kan mira basic. Lembut pun lembut bila bercakap.
Tapi mungkin sheols bukan sejenis gedik kot kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 08:18 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 2-12-2021 11:15 AM
Kan. Cantik sangat jauh meninggal kan mira basic. Lembut pun lembut bila bercakap.
Tapi mungkin sh ...

suara die mcm serak2 basah..mekap pon basic je..efoortless..psl die begado ke ape tu lantok la..yg penting lakonan die sgt2 la best..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 12:42 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia..

Sebelum aprena pakai tudung sllu konfius antara dorg 2
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 01:35 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 30-11-2021 10:00 AM
Pernah datang prog Meletop nak promosi drama geng mak mak dengan pelakon lain
Time Nabil sebut Datin ...

Berbaur jeles tu, yelah muda2 dah berpangkat datin. Mau xpanas hati mak si bilie.
Nama asal Norzalina jadi Elvina, pasni boleh la suh kawan aku tukar elvina. Glamer sket.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sangat tapi macam kureng meletopppp. Cantik bertiang dari basic. Bagusnya bukan sejenis gedik
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudanya dah datin. Laki sheols keja apa je
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lawa, laki dia ke pernah ada kontroversi scammer? Dan bibit2 curang dgn ajen insuran, amboi dapat bini lawa, anak cute muka ko so-so pun nak test market
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 29-11-2021 03:01 PM
dia ni lawa mcm jue aziz dlu2

Betholll macam jue aziz. Suara pon nak sama. Kalau belakon jadi adik beradik memang sesuai sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 10-4-2022 05:22 PM
Dia ni lawa, laki dia ke pernah ada kontroversi scammer? Dan bibit2 curang dgn ajen insuran, amboi d ...

Dia elegant kan. Tapi macam tak sesuai bersuami kan laki dia itu. Walau kaya Sebab ketot and then ntah mcm tak sesuai dgn elvina
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik elvina ni. Suka tgk dia berlakon.

Baru lepas marathon kdrama 2521. Pelakon yg bwk watak yu rim ada iras elvina. Gaya cakap pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 30-11-2021 10:00 AM
Pernah datang prog Meletop nak promosi drama geng mak mak dengan pelakon lain
Time Nabil sebut Datin ...

Mulut gampang.mendapatlah kau dgn laki tak sior pensyarah kanan kolej shoplot perasan ustaz walhal tak ada tauliah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 29-11-2021 09:55 PM
Lawa dia ni. Jauh bertiang nk compare dgn intan jendul tu
Tak tahu kenapa rasa nk compare dua org ni ...

Intan jendul ke nora jendul ?
Silap org tak ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:45 PM GMT+8 , Processed in 0.080488 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list