CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 10503|Reply: 58

Datin Alyah, Datuk Ramli MS pokok bergoyang ke?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 11:21 PM | Show all posts |Read mode

Penyanyi Alyah mendedahkan kurang waktu bersama suami (Ramli MS) setiap kali Gegar Vaganza mula bersiaran.

Saya tak kisah tiada masa dengannya – Alyah

PETALING JAYA – Penyanyi Datin Alyah mengakui ruang masanya bersama suami, Datuk Ramli MS atau Tok Ram menjadi terhad setiap kali tibanya program Gegar Vaganza (GV).

Alyah bagaimanapun memberitahu, dia langsung tidak terasa hati kerana sudah terbiasa dengan situasi berkenaan memandangkan program realiti popular tersebut sudah pun berjalan hampir sedekad.

“Jujurnya tiap kali tiba GV, memang rutin seharian kami jadi janggal dan jauh berbeza. Nak makan bersama di luar pun jarang sekali dan boleh dikira dengan jari.

“Tok Ram agak padat jadualnya sebab bermula Selasa, dia akan sibuk untuk persiapan konsert minggu seterusnya. Tidak mengapalah, saya sedia maklum dan faham dengan situasi begitu,” katanya.

Alyah berkata demikian ketika ditemui pada majlis memeterai perjanjian antaranya dengan syarikat pengeluar produk kesihatan dan kecantikan wanita, Kamya Glow baru-baru ini.

Sesi tersebut dilihat sebagai satu langkah mengembangkan kolaborasi perniagaan Alyah bersama Kamya Glow dalam segmen kecantikan dan kesihatan.

Dalam pada itu, Alyah atau nama sebenarnya Noor Hasliah Abu Hasan terharu apabila lagu Thank You Allah kekal menjadi pilihan pendengar pelbagai peringkat usia hingga kini.

“Rasa bersyukur sangatlah. Mana tidaknya pada usia sudah 40 tahun begini, kanak-kanak sampailah orang dewasa sukakan lagu kerohanian seperti itu.

“Ada yang kongsi dalam media sosial dan sebagainya. Terkejut dan tak sangka juga saya penerimaan lagu tersebut sampai begitu sekali,” katanya yang bakal melancarkan single terbaharu awal tahun hadapan.

Terdahulu, Alyah dan Tok Ram bernikah pada 18 Mac 2013 di Indonesia tetapi merahsiakan perkahwinan mereka selama setahun setengah sebelum diketahui media.

Hasil perkahwinan selama lapan tahun, mereka masih belum dikurniakan rezeki menimang cahaya mata. – K! ONLINE

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/11 ... asa-dengannya-alya/

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reserve komen, sementara nak tunggu aliff azi perform
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2021 11:23 PM
Reserve komen, sementara nak tunggu aliff azi perform

Mana nak komen GV ni
Thread dah closed
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
knp dia kawen dkt indon? biasa org kawen dkt siam. siyes xtahu kisah kawen diaorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Same old same old story
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:34 PM | Show all posts
tunggu dan lihat.........................banyak kemungkinan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal GV je..naik juga nama tinyah..
I rasa she mmg dh faham kot toklaki he tu mmg akan busy time gv.. Yg wartawan sibuk dok tanya kenapa..nak goyangkan lagi lakibini tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kitmal replied at 28-11-2021 11:34 PM
tunggu dan lihat.........................banyak kemungkinan

Antara kemungkinannye ape kaka spill the tea
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Xheran kalau betul. Tp jodoh diaorang mcm kuat. Dlu tin yah bukan pernah langgar kereta tok ram ke sbb marahkan heols?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tin Yah ada event apa entah semlm,wartawan tanya ,dia jawap lah kot .Elok je diaorg sambut birthday tok ram 2 minggu lepas .Dah dekat 10 tahun pun diaorg kawen ,awal2 dulu kot lah fasa Tin Yah masih darah muda ,silap sikit langgar je terus keta Tok ram .huhu skrg dah 40 ,nampak makin matang la sikit .
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:45 AM | Show all posts
pauliza replied at 29-11-2021 12:34 AM
Tin Yah ada event apa entah semlm,wartawan tanya ,dia jawap lah kot .Elok je diaorg sambut birthday  ...

wah lama dah ye
masih terngiang2 kisah alyah langgar kete laki
lepas tu luahan perasaan di sosial media
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya kenapa tiap kali gv ada je cerita ttg hubungan deols.
Muak la...
Tok laki gi kerja je pun. Balik rumah kepit le ketat2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 29-11-2021 12:50 AM
Masalahnya kenapa tiap kali gv ada je cerita ttg hubungan deols.
Muak la...
Tok laki gi kerja je pu ...

Betul tu koman2 dia tau tok laki dia tu kat mana, dah dekat 10 tahun kot GV mesti dia dah  memahami takkan  asik nak merajuk cam bebudak plak.
Bayangkan kul 11 laki masih ada depan tv tgh bagi komen, dia kat umah duk mesej setiap 5 minit tanya bila nak balik? U tak sayang I ke blablablaa
Haa mau tak bengkek je laki kalau dia berperangai buang tebiat gitu huhu
Ini pun sumber rezeki depa gak syukurlaa masih ada job kan dikala ramai org tgh bergelut nak teruskan kehidupan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal wartawan x interview lakinye hettykos endang...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana yg citer rumahtangga goyang? Vaveenya reputz pondan yg dok menanya benda sama sampai ajm
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiap2 kali gv keluar berita ala2 kurang kasih sayang. Kalau nak attention memanjang simpan je la tokram kat rumah. Elok la tokram tu kerja. Orang yg pencen & duduk rumah cepat sakit tau.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:17 AM | Show all posts
aku tertanya jugak apa yang tokram nampak kt tinyah ni sebab sheols sgt clingy. mcm kebudak-budakan pun ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:24 AM | Show all posts
tinyah ni hidung dia comel
tu je part yg bole puji pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:28 AM | Show all posts
Mano tak bergoyang. Laki pon sibuk laga2 pipi dengan Ibu Hetikus Mondok




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:28 AM | Show all posts
entahlah rasa mcm tin yah cuba bahagiakan hati sdiri. suami dia mcm x pedulik dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:55 AM GMT+8 , Processed in 0.095260 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list