CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 599|Reply: 10

[Dunia] China haramkan selebriti post gaya hidup mewah dlm socmed

[Copy link]
Post time 28-11-2021 10:27 PM | Show all posts |Read mode
#Lain-lain
China Mengharamkan Selebriti Memperlihatkan Gaya Hidup Mewah Di Media Sosial
Diterbitkan pada 28 Nov 2021. oleh Aman.

China sedia memperkenalkan beberapa peraturan dan undang-undang dalam memastikan kesejahteraan pengguna internet mereka. Terbaru, China turut telah memperkenal peraturan baharu yang mengehadkan selebriti daripada melakukan beberapa perkara di media sosial.

Antara had baharu yang diperkenalkan adalah termasuk bilangan akaun yang boleh dimiliki seseorang selebirti, pengharaman perkongsian gaya hidup mewah, dan juga pengehadan perkongsian yang menunjukkan aktiviti dan kerja mereka.

Pada masa yang sama, peraturan baharu juga menyasarkan paparazzi dimana diharamkan daripada berkongsi kehidupan seseorang selebriti.

Pihak berkuasa China meminta platform media sosial untuk memantau akaun selebriti, dan melaporkan sebarang aktiviti yang mencurigakan kepada pihak berkuasa.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang reban ayam ajelah.

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:48 PM | Show all posts
rich influencers be like:






Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni comot2 la retis china ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis // pounder // influencer bergegar yachh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow Dianxi Xiaoge. Aku addicted tgk life kt desa2 di Yunnan rather than celebs punya luxurious life
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:21 AM | Show all posts
saya mau tayang apa ya...?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:22 AM | Show all posts
kerajaan komunis
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:22 AM | Show all posts
elok gak tu buat kat mesia neh

mau meroyan geng2 lavida alip sokri sajat & seangkatan dgn mureka

satu sen tak guna pun.. batak!
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:23 AM | Show all posts
sekali la dewa sayu iteww,..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:25 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 28-11-2021 11:18 PM
Aku follow Dianxi Xiaoge. Aku addicted tgk life kt desa2 di Yunnan rather than celebs punya luxuriou ...

dah banyak orang buat konsep begini sekarang india pun ada

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:55 PM GMT+8 , Processed in 2.978324 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list