CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 299|Reply: 3

PM tak bileh baca

[Copy link]
Post time 28-11-2021 07:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Orenn1 at 28-11-2021 08:30 PM

Hello semua dan kpd yg berkaitann,

Aku dpt beberapa pm tp bila click pm tu dah tak ada, cuma blh baca dr luarr sikit saja tp bila click pm tu langsung tak ada. Bila keluar balik dr luar blh nmpk lagi tp bila click masuk dlm pm tak ada. Harap boleh faham, hermm klu tak faham tanya ye. So apa solusinya?
Terima kasih.

Oren
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:42 PM | Show all posts
oren guna Mobile ke? kalau ya, cuba tukar ke PC version dulu.

selain itu, bolehlah cuba browser lain untuk mobile..

Brave,adblock browser,opera. kalau nak juga guna browser yang sekarang guna tu
kena remove dan try reinstall sebab saya dah test guna mobile dan laptop
semua masih ok boleh baca PM.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2021 01:47 AM | Show all posts
trunks replied at 28-11-2021 11:42 PM
oren guna Mobile ke? kalau ya, cuba tukar ke PC version dulu.

selain itu, bolehlah cuba browser lai ...

Hi trunks, gunq PC version, browser guna safari utk apple device. Forumers yg hntar mssg pun cakap dorg tak boleh baca
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:47 AM | Show all posts
Edited by trunks at 30-11-2021 12:41 AM
Orenn1 replied at 29-11-2021 01:47 AM
Hi trunks, gunq PC version, browser guna safari utk apple device. Forumers yg hntar mssg pun cakap ...

ok.saya baru test guna Macos. dan dah guna safari dan Chrome untuk baca PM
masih boleh baca, macam ni,cuba oren restart modem dulu (tukar IP ) dan guna
Chrome pula, atau kalau nak test login Cari guna mobile dulu pun ok untuk
baca PM (berjaya tak) sementara kita cuba fix masalah ini.

saya baru test hantar PM ke inbox oren,boleh lepas..
saja nak test, mana tau.ID oren kena block ke.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.078592 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list