CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] Varian Omicron sudah dikesan di UK, Jerman, Itali

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 07:41 AM | Show all posts


Aku dgr je Omicron, ni yang first bermain kt kepala aku.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 29-11-2021 08:09 AM
slyfynx replied at 29-11-2021 07:41 AM
Aku dgr je Omicron, ni yang first bermain kt kepala aku.


Gigeh pesatuan doktor Africa Selatan kata simptom mild je...ada yg tk de gejala pun.Tak perlu dunia nak gempar sgt katenya...apa pun tunggu dia minggu lagi baru kita tau siapa si Omicron ni. yg terbaik sekat satu benua tu dr masuk kemane2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:01 AM | Show all posts
omicron ada sebuah filem pada tahun 1963, boleh cari di youtube, sinopsis filem itu ialah, satu alien akan masuk ke dalam seorang penduduk bumi, semata2 untuk mempelajari selok belok kehidupan bumi, supaya kelak bangsa alien ini dapat take over bumi dari manusia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:32 AM | Show all posts
omicron juga ada siri katun, mel-o-toons, omicron and the sputnik (1960), ada di youtube.

omicron juga ada pada komputer game, sinopsis game, the plot of omnicron is literally transhumanism -AI taking over the human race. game keluaran sega eidos.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:34 AM | Show all posts
http://socioecohistory.x10host.c ... -of-vaccine-deaths/

foreign alternative news -

Covid “Nu” (Omicron) Variant a COVER STORY for Accelerating Wave of Vaccine Deaths
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:57 AM | Show all posts
Mengapakah varian Omicron begitu menakutkan?

Strain virus ni  telah berkembang untuk menggabungkan SEMUA mutasi terhebat dari Alpha, Beta dan Delta. Ianya adalah varian paling senang berjangkit dan paling resistan terhadap vaksin ...

Experts said it will be weeks until they know how worrying the new variant is, so it is not yet clear what extra steps might need to be taken in the run up to Christmas.

The World Health Organization has classified the virus as a ‘variant of concern’, the label given to the highest-risk strains.

The variant has so far been spotted in five nations: South Africa, Botswana, Hong Kong, Israel and Belgium.

Where did B.1.1.529 first emerge?

The first case was uploaded to international variant database GISAID by Hong Kong on November 23. The person carrying the new variant was travelling to the country from South Africa.

Experts believe the strain may have originated in Botswana, but continental Africa does not sequence many positive samples, so it may never be known where the variant first emerged.



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 28-11-2021 03:23 PM
Sabah mula terima pelancong luar negara mulai 1 Disember. Yah, jom tepuk tangan dan ucap selamat d ...

Semoga pengalaman almarhummah siti sarah menjadi iktibar pada sekelian mak buyung mak buyung kita dimalaya ini......jgn jadi ketegaq....prinsip kehulu...prinsip kehilir....tak mahu vaksinnya

Semoga yg bakal lahir kedunia dapat lihat org yg melahirkheunnya.....

Ahakzzz
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 28-11-2021 03:24 PM
oh no...dah ade tularan di western eu dah. HK ade 6 cases.

I hope Msian MOH ni alert lah ni.

Hope jgn tak hope.....just about the only thing we do, best..

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:34 AM | Show all posts
Radzor replied at 29-11-2021 02:44 AM
Pabenda byk sgt benang omicron ni.. kombine je la.

Btw , apa kata doktor afrika-

iols pun rs quite relief bila katanya virus omicron ni symptom dia very mild n tak perlu msuk spital utk dirawat pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 29-11-2021 09:32 AM
omicron juga ada siri katun, mel-o-toons, omicron and the sputnik (1960), ada di youtube.

omicron j ...

Yup. Ada jer I dapat link tu. All related dengan tak sengajakan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 29-11-2021 09:34 AM
http://socioecohistory.x10host.com/2021/11/29/covid-nu-omicron-variant-a-cover-story-for-acceleratin ...

Because.....Kids under 12 dah start masuk Emergency.Dep. Nanti swab test, senang letak under Moronic variant.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:55 PM | Show all posts
slavehunter replied at 29-11-2021 02:49 PM
Because.....Kids under 12 dah start masuk Emergency.Dep. Nanti swab test, senang letak under Moron ...


yg kena tu moron2 belaka..

he he
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya dah nak wajibkan pakai sarung tangan getah pulak.

Variant ni terhasil dari mutasi dlm badan pesakit HIV katanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 28-11-2021 07:09 PM
RIP travel?!baru berangan nak ke yurop sbb tiket murahhh

Meols dah pergi France semalam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
So apa vaksin yg boleh handle varian omicron ni...

Bila boleh jab?

Awat lembab macam siput barbeng kj ni?

Kahkahkahjahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 29-11-2021 05:21 PM
Meols dah pergi France semalam.

Ada pi 31 rue cambon?

Kalau ini alamat ko tak pegi....ibarat ko tak pegi france kata spesis greentea


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar jap. Kita dah beli teket ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols baca SA pulek kata virus jenis ni mild to no symptoms kan? Bukan kah sifat virus makin lama makin lemah? Penatlah asyik nak kena fear monger je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Turki tu dari dulu bukak border time Delta mengganas pun, janji tunjuk negative swab test. Ada takde dia suruh ppl from Brazil n South Africa mandatory quarantine upon arrival. Nak tutup border mmg nehi...savage diaorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:29 PM | Show all posts
dekat Belanda i tengok buletin utama 1.30 pm tadi , dia akata 2 orang  manusia yg sepatutnya kuarantin sebab depa dari South africa ke ape , depa dua tu pi cabut lari  adehhhhhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 39420 Replies : 1499
OPPENHEIMER (2023)
SY_MumiOPPENHEIMER (2023)
Views : 77 Replies : 4
[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun
xyla73[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung
Views : 91463 Replies : 1194
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34933 Replies : 581
BoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
HamazakixamBoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
Views : 4868 Replies : 1
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81062 Replies : 120
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52101 Replies : 366
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49656 Replies : 1134
Daily life (activity) as homemaker / housewife / Taitai
green~teaDaily life (activity) as homemaker / hou
Views : 5446 Replies : 33



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:30 PM GMT+8 , Processed in 0.080071 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list