CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Alasan Tinggal anak dalam kereta: Saya pernah tinggal anak dalam kereta sebab nak beli lauk, macam mana nak ceduk lauk dan dukung anak?

[Copy link]
Post time 28-11-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bethol la i pernah baca org tulis..jgn dilayan org gila
utk tak ot..mak mak yg ckp p pasar tpksa tinggal ank kt keta tu mana laki dorg..kalau single mom i sajes akk dukung jer la ank tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:08 PM | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 11:49 AM
Dia cukup2 gilaa nk2 perusahan bas sekolah bungkus tu mental breakdown

agaknya dia mmg pengusaha bas sekolah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 12:07 PM
dah nampak kheunz? jgn lupa report button...dari situ boleh nampak kesentapan sapee

kahkahkah

no hal la..xyah ingtkn..i ingt jer tekan button report tu..tp kan nak tnya nk bg reason apa ye kali ni..ada idea tak..sbb asik tekan benda sama jer
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
siann tered yb yg suci ini telahh dicabul dek bapak tikus
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 28-11-2021 12:08 PM
agaknya dia mmg pengusaha bas sekolah kot.

Mmg pn aku ckp
Aku bayar hanya ada service saja masa pkp
Bila ada pengusha bas mintak bayaran half fees /40% masa sekola langsung tk buka
Dn mmg aku bayar 100% pn masa 2mggu je sekolah ttp tk bole terima
Marah betul dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kena buka 'The baby-sitters club'...jaga bebudak..bayor ikut jam....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:17 PM | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 12:15 PM
Mmg pn aku ckp
Aku bayar hanya ada service saja masa pkp
Bila ada pengusha bas mintak bayaran hal ...

dia mmg suka carik pasal, suka serang personal org...hidup dia lonely sgt tu...kepala dah tak betul.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 28-11-2021 12:17 PM
dia mmg suka carik pasal, suka serang personal org...hidup dia lonely sgt tu...kepala dah tak betu ...

Ada masa layan kan aje
Tp kena cerca dia la saja bg triggered
Org camni dia mmg suka org triggered
Stress dgn hidp bisnes lingkup org kt porem ni lak dia hencap..sah mentol
Poremer mana tah penah jumpa dia
Mmg tk emsem buntal dia ni tau tak
Miskin paling tk bole blah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:40 PM | Show all posts
mak bapak cuai, itu je. banyak alasan lak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 1000 cara yg boleh dia fikirkan tapi dia pilih untuk perjudikan keselamatan aanak dengan tinggalkan tanpa pengawasan di dalam kereta
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 11:19 AM
kalau ssh sgt nk cedok ikan jgn beranak kak

Ha...ha....Komen Kau ni....

Tapi betul pun...alasan nk ceduk lauk Tu MCM bingai Sgt.....mintak tlg pembantu kedai takkn X blh....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 28-11-2021 12:49 PM

Ada 1000 cara yg boleh difikirkan supaya dia tak perlu tinggal anak dalam kereta tanpa pengawasan tapi si bapak ni tetap hanya nampak & pilih 1 cara, iaitu cara yg merbahayakan nyawa anak jugak
Sorry to say, you are not fit to be a father
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh nak tampo pakai senduk mak sapa ni
Suruh la staf kedai tu cedokkan
Aku balik dari pej pos hantar barang suruh pekedai tu je cedok
Koser nak pakai tangan kotor nak cepat pos
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 28-11-2021 12:42 PM
Ha...ha....Komen Kau ni....

Tapi betul pun...alasan nk ceduk lauk Tu MCM bingai Sgt.....mintak tl ...

kheunn..ada jer tkg ceduk yg akan tlg nnti
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:55 PM | Show all posts
kesian juga..

some places mmg tak allow kids masuk..

pernah juga jadi, guard suruh my girl tunggu kt luar..

eh mmg tak la i nak tinggalkan..

sudahnya i balik je..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik org2 sekarang ni. Nyawa anak2 pun main ambil mudah. Mungkin mudah sgt kot nak dpt anak.
Ai sampai anak2 dah besar panjang pun heret anak merata kalau kat luar. Biar la org nak kata apa. Nama nak biar deols je jauh dr mata sowi.
Bukan kongkong. Tapi selagi bwh penjagaan ai. Hadap la. Esok2 deols masuk u ke kerja ke pandai2 sendiri. Ai dah pesan sesiap
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap MKN percepatkan la akta ni... Menyampah dgn yg merempan lps sendiri cuai
Jgn salahkan takdir kalau sendiri yg cuai
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
G drivethru mcd je laaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 05:14 AM GMT+8 , Processed in 0.066473 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list