CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Geng Aruz buat hal, undang geram netizen

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 30-11-2021 12:20 PM
Sama je sports car pun
Konvoi2 kejadahhhhh
Lepas tu benti kat rnr siap halau2 tak bagi parking se ...

sport car at least dorang laju la jugak kat hiway..iols memang penah jumpa aruz berangan dekat fast lane..ingatkan satu tu je rupa nya memang trend pulak..dah jadi ala2 vellfire ngan alphard, wajib duduk fast lane walaupun bawak 80kmj
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
domestobot replied at 30-11-2021 12:22 PM
semua nak duduk kat lane paling kanan sebab masing2 rasa diaorang tengah laju dan rushing. walhal  ...

betul2..iols kalau tengok selamat memang overtake kiri jah..tak koser nak berebut beam signal segala..ego memasing perasan laju
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizzmimi at 30-11-2021 02:50 PM
MeghanK replied at 29-11-2021 10:47 PM
tapi atas hiway tu memang keter gitu2 je berkonvoi ber club pon..ada nampak keter conti berkonvoi ra ...


Cam kelakar lak bayangkn kete conti, merc or beemer buat club convoi ramai2.. Kalo sports car ade pernah nampak gang lambo & geng ferrari. Tapi laju la depa.. Yang nampak tu rasanya no plat spore..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 30-11-2021 11:24 AM
110km mmg had laju. tapi lorong kanan tu lorong untuk memotong. lantak dia la nak laju 280km/j sek ...

mcmn kalau sebenarnya geng2 aruz tu dlm mode memotong tapi dlm masa yg sama nak ikut peraturan had laju? patutnya yg kiri tu slow down utk bagi ruang orang mrmotong. tu kan ada poremer kena saman bawak 130 masa memotong. lagipon ko caye ke yg bawak lebih 110 ni utk memotong semata, yg ramai aku tgk mmg nak pecut sampai destinasi atau nasib tak baik jd pembunuh yatimkan anak2 orang lain bila terbabas kalau sendiri mampos mmg padan muka je
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 30-11-2021 07:03 AM
Acikgomen replied at 29-11-2021 08:14 PM
Konvoi geng2 keta moto brand mahal ke murah ke sama je otak kat lutut
Bodo tak pikir nyawa
Elok je ...


Sis tahu kan route mana....2 lane.. Sudah lah 1 lane treler drive slow sebab naik mountain... Bukan slow pun kereta mahu overtake treler... Depa yang bawa laju high speed bagi high beam supaya bagi laluan kepada depa....kereta lain perlu ikut bontot treler...
Lagi 1 i kena few month sebelum i balik... Selepas rnr sg perak.... Gang bmw during daylight depa conquer road kiri kanan.... Mula depa bawa around 180..190 kmh.... Bila mahu overtake depa depa speed.... And slow tidak bagi i overtake.. I sedar depa keliling i ada tepi... Hadapan dan belakang i..... Depa ikut speed i....last i bawa seperti turtle ... Depa ini road bully iya juga...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Pagi tadi pon aku jumpa seketul aruz yg bawak melenggang kat lorong kanan. Aku nak memotong sebab ada lori jalan beriringan di lorong kiri & tengah. Seboleh2 kereta tu nak maintain bawak 90kmph, hog jalan x tukar lane. Dah lepas lori tu aku masuk lorong tengah balik. Dari kejauhan aku perati je kereta tu kena highbeam dengan bmw, tu pon dia xnak mengalah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 30-11-2021 12:56 PM
Ni belum lagi bila geng-geng konvoi ni sampai dekat satu destinasi diorang nak tuju tu. Mulalah cari ...

Masuk kedai makan bising2 cam kedai tu bapak dia punya. Tarik kerusi meja lain sampai tinggal seciput je untuk pelanggan lain. Pastu duduk lama2 macam pakcik2 kaki dam aji kat kedai janda meletop.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2021 12:03 PM
kalau jalan ada 4 lane, lane 2 dan 3 paling lembab kura2 taktau dorang makan angin atas jalan ke a ...


Ha jalan tu paling helok duk lane 4 paling kiri sebenarnya clear habis.. just elak2 motor jelah.. mmg pun semua nak duk lane paling laju tp jalan tu kan beralun turun naik bukit so kete tak pikap tetap lah gigih nak stay situ.. pastu yg takleh blah bila nk smp tol dia leh pancung paling kiri pulak pegi yg t&g je hanjhhh bebenor perangai
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 1-12-2021 12:38 AM
Ha jalan tu paling helok duk lane 4 paling kiri sebenarnya clear habis.. just elak2 motor jelah..  ...

hahahah betul sangat ni..kalau nak stay fast lane terus ke smart tag takpe la jugak..dah la tol duta tu besar..bersimpang siur semua berebut jalan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.073377 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list