CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] New York isytihar darurat semula

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 07:29 PM
Tok lakii dia kaki enjoyy dulu walaupun bini dah dua, so acik azmee tu tak perlu lah dabikk dada k ...

dia bleh ckp ya dia tu chenta pertama laki dia ms aku tgk interbiu kt tv masa tu
gambo kawen pun muram jah mcm kene kawen paksa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:33 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 09:28 PM
dia bleh ckp ya dia tu chenta pertama laki dia ms aku tgk interbiu kt tv masa tu
gambo kawen pu ...

Klu tok laki dah g cari retiss buat bini no dua, takyah overr braggingggg cinta mati bagaiii lah makcik @azmee oiiii, buat maluu jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:37 PM | Show all posts
makcik azmee tu korg tak perasan ke jeniss attention seeker narcissist bagaiiii. Cuba tgk hetul2 cara dia dlm mana2 interview. Tak payahh susahlah part sendiri rakam sendiri sebarrr beli durian tepi jalan tu pun dah menunjukian betapa narcissist nya makcikk ni. Exicited giler buat pulak second video ala2 komen psl gideo tersebarr tu betapa humblenya dia, siap g g balik tmpt abag jual durian tu nak tgk reaksi gegeh bercerita dlm video.... dia pun nak virallll lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 07:29 PM
Tok lakii dia kaki enjoyy dulu walaupun bini dah dua, so acik azmee tu tak perlu lah dabikk dada k ...

Seriously?
Tok laki dia gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:48 PM | Show all posts
Timortimur replied at 28-11-2021 09:46 PM
Seriously?
Tok laki dia gitu?

Dia suka berpoya2, minum, pompuannn, biasalahh jantan ada kedudukan n kekayaan... cuma takkan nak tunjukk depan rakyatt benda2 tu,  kan ketua agama negeri memasinggg haruslah syumulll depan rakyatt, tp masa tu apaknya masih hidoplqh dia crown p . Yg org tua dr negeri kaya air selalu takde tu lol pun sama jah, sebelum dia rembattt bini org, masa zmn aku 20an dulu aku pnh gak g party anjuran dia, biasalah sama jah cerita, minom, pompuann....gitulah lifestyle dorg, enjoyyy selaluuu, duit bukan masalahh, ramaii jahh tukangg kena sponsor.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 28-11-2021 02:07 AM
Laki dia boleh masuk ke sbb bukan warga?

Dahulu gomen malaysia banned spouse non citizen sekejap saja few months... Later deoa benar kan... Sekarang if gomen buat rrstriction rasa susah mahu banned partner and non citizen kids... At least bantu economy hotel sector sebab quarantine...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:18 AM | Show all posts
darurat nama shj....yg lain berjalan mcm biasa..ikut sop shj
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Varian afrika pun dah keluar
Vax utk lawan varian ni saintis kata tgh buat
Cucuk lg la tewwww
Byk negara banned flight dr sana
Sementara malaysia???? Xpe, masih dlm kawalan

Btw acik lana xnak share ke citer kat nuyok ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 28-11-2021 11:42 AM
Broadway dah bukak

Ha ah, lupa lak Broadway.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 28-11-2021 02:59 PM
Kedai wak jowo pun ade juallaa.. takat pretzel jah

Prezel molayoo, sama macam steak molayoo jah. Western kunun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 3.879445 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list