CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] New York isytihar darurat semula

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 10:54 AM | Show all posts
Sebelum ini, pendahulunya, Andrew Cuomo pernah mengisytiharkan perintah sama pada 7 Mac 2020 sebelum ditamatkan pada 24 Jun lalu selepas menilai kemajuan yang dicapai dalam usaha memerangi pandemik tersebut.
7 Mac? Aku ada di NYC pada 18 Mac 2020 dan tiada lockdown.


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 11:29 AM
Biar dr kejauhann musuh dah joleh nampakk

Hahaha... Biar jela musuh tu.. Dh seri satu sama da..

Idop kejap mati idop kejap mati
Ko pon dh ikot jejak manak ke..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 07:19 AM
Woodsbury jam 6 pagi dah beratur panjang during this Black Friday week

Kahkahkahkahkah

Deyols cri tisu selit jubo lgi ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 28-11-2021 11:15 AM
Deyols cri tisu selit jubo lgi ke sis?

org pi flagship stores la...apa curlast berbondong bondong premium outlets?

and org spend bukan shop hokay

ko ghaser?

kahkahkahkahkahkahkag
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 28-11-2021 02:03 AM
Hadoiii tahun depan gak la baru boleh pegi. Rindu buffalo chick wings, rindu philly steak, rindu pre ...

Broadway dah bukak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:24 AM
yg shopping kat lazada shoppee jugak yg selamattt. Mana ratu shopping online lama tak nampak lol k ...

Hang ni Maidin salin kulit ka? Dendam Sgt hang dgn org Kedah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:54 AM | Show all posts
Lantak ler tempat mereka nak macam mana yang duduk belah sini nak sibuk buat apa rindu nak kena lockwodn juga ke macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:07 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 28-11-2021 11:52 AM
Hang ni Maidin salin kulit ka? Dendam Sgt hang dgn org Kedah tu.

Pulakkk, akulah lisdawati, aku lah nurul deep, akulah neighbour shalwati masa dia kat sweden dulu, akulah stinger dan skrg sku jugak maidin lol kohkohkohhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 28-11-2021 01:22 AM
Selamatkan acik Lana Nordin... Beliau kat amarika skrg

Mujur acik Lono kat florida kott kebangga bethol la dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 28-11-2021 07:16 AM
Florida. Acik lana, Florida dari dulu melambak ke tidak, sama aje.... Very mild undang undang pand ...

Diaorg kan kenot kurung2.. mask bagai ni.
Pencabolan Human rights tapi 6k la everage sehari si Lana Jeksen sensored lah nk kasi nampok indah belako.. hujan emas kannn??
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:38 PM | Show all posts
kat US darurat masa nak Krismas, kita kat Malaysia lak lockdown masa bulan puasa dan raya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:11 PM | Show all posts
JunkMail replied at 28-11-2021 01:22 AM
Selamatkan acik Lana Nordin... Beliau kat amarika skrg

berdekah aku ketawa.. hampir lupa kat makcik tuh kih3
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:39 PM | Show all posts
JunkMail replied at 28-11-2021 01:22 AM
Selamatkan acik Lana Nordin... Beliau kat amarika skrg

berkrisis dikelilingi kapir harbi. hmm.. tak berapa nak nampak keberkatan disitu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 07:06 AM
acik lana dk mana eh? bkn ny kan
malaysia kalau bakal kena kurung balik bg la hint sikit..nk ba ...

Takleh blah punya alasan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 12:07 PM
Pulakkk, akulah lisdawati, aku lah nurul deep, akulah neighbour shalwati masa dia kat sweden dulu, ...

Jgn ada forumer bodoh yg tuduh oren tag team dgn manak sudah...mcm aku kena...siap tuduh aku ada geng wasap dgn manak...x ke bodoh to the max otak forumer tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:09 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:00 PM
Jgn ada forumer bodoh yg tuduh oren tag team dgn manak sudah...mcm aku kena...siap tuduh aku ada g ...

Bukan tuduh i tagteam dgn manak lagi, siap tuduh i manakk lol mmg bodoh sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:09 PM
Bukan tuduh i tagteam dgn manak lagi, siap tuduh i manakk lol mmg bodoh sgttt

Noor pernah kena juga...sibodoh tuduh aku MN manak...tahap bodoh bawah tapak kaki babi rasanya sampai menuduh mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:20 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:00 PM
Jgn ada forumer bodoh yg tuduh oren tag team dgn manak sudah...mcm aku kena...siap tuduh aku ada g ...

Sbb manak kan tak kaco i agaknya. Dari dulu pun bukan i dgn manak gaduhh mana pun, org yg nak i gaduhh dgn manak sbb kononnya nak suruh i ajar manak. Bila i pikir skrg buat apa i nak gaduh dgn manakk krn org, klu dia kaco i ok lah. Ni dia hal dia, i hal i, lantaklah apa dia buat, masing2 dgn hal sendiri.
Opss: masa i mati baru2 ni bersemadi di alam barzahhh; manakk ada dtg diam2 melawatt kuburrr i lol tgk2 salahh sorg visitor adalah manak kohkohkohh dia bawak rose putihhh taburr kat kuburannn.... terharuuu i noor, disebalik kita tak ada communicate tp bila i mati dia dtg melawatttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:20 PM
Sbb manak kan tak kaco i agaknya. Dari dulu pun bukan i dgn manak gaduhh mana pun, org yg nak i ga ...

Ya darling...samala...manak ni dia serang jgn balas balik jadi lama2 dia x kaco kita...dia suka bila kita sentap...jd noor mmg x layan provok manak..tu manak jarang serang noor...tu yg forumer otak bodoh tu ingat aku kawan manak....dasar bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:23 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:10 PM
Noor pernah kena juga...sibodoh tuduh aku MN manak...tahap bodoh bawah tapak kaki babi rasanya sam ...

Itu mmg thpbodoh sgttt lah tuduhann tu, acikk cap ibu dan anakkk ke lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 02:39 PM GMT+8 , Processed in 0.075619 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list