CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] New York isytihar darurat semula

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:23 PM
Itu mmg thpbodoh sgttt lah tuduhann tu, acikk cap ibu dan anakkk ke lol

Termasukla tu...ada lagi sekor...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 02:34 PM | Show all posts
org NY kena makan Ivermectin
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
akak x kisah kalo Msia nk lockdown balik pun
sbb akak dh setel renovate rumah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:36 AM
Sini pun bebarapa bulan lepasss dah raya hindu bagaiiii semua corona restrictions dah lifted, tiba ...

Alah, anggap cam practise before balik Malaysia ni..mask ke mana2 lagi haru nak kena check in mysejahtera tu nak masuk mana2 kedai..masa mula2 dulu kena check in check temperature tu hampir few times I nak jadi Karen dah..skrg pasrah je
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat amareka ingat acik lana
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:50 PM | Show all posts
becir replied at 28-11-2021 02:44 PM
Alah, anggap cam practise before balik Malaysia ni..mask ke mana2 lagi haru nak kena check in myse ...

Boleh fahamlah mau ko tularrr nanti, baikk2 kat msia tu behave yachh jgn buat hall kat luarr tu silappp2 jd famous ko main dgn perangaii org msia semua nak rakam ni. Act amu tak kisah kena pqkai mask tunjuk pass semua tu, yg aku muskil bila hidop kita akan kembali ke era spt pra pandemikkk, adakah masih ada harapannn?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 02:42 PM
akak x kisah kalo Msia nk lockdown balik pun
sbb akak dh setel renovate rumah

Amboiii dlm keadaan kelamm kabott pandemikk ko dah renovate rmh, classs ko nyahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 28-11-2021 02:03 AM
Hadoiii tahun depan gak la baru boleh pegi. Rindu buffalo chick wings, rindu philly steak, rindu pre ...

Kedai wak jowo pun ade juallaa.. takat pretzel jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:51 PM
Amboiii dlm keadaan kelamm kabott pandemikk ko dah renovate rmh, classs ko nyahhh

aku plan nk reno rumah ms awal 2020..skali pkp kan
pastu lps mael sobri dh uplift pkp tu,cepat2 aku suruh kontraktor buat keje bagai
baru je mggu lps dh siap and now tinggal nk bersihkan rumah jah bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:39 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 12:07 PM
Pulakkk, akulah lisdawati, aku lah nurul deep, akulah neighbour shalwati masa dia kat sweden dulu, ...

omg ini ke the infamous oren yang bergasak dengan queen bauksit satu ketika dulu..???
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:03 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 10:57 AM
Hahaha... Biar jela musuh tu.. Dh seri satu sama da..

Idop kejap mati idop kejap mati

Amboiiii ko akak norm, record tu masih dipegang dgn gahhhhnya oleh lava, stinger n acikkk bidacool aka sarahmirza. Nick aku ni selalunya lama2 sekaliii baruu mamposs, tu pun klu ada kes2 besoo. Tapii last time wass funn, really enjoyed d fightt lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:06 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 03:20 PM
aku plan nk reno rumah ms awal 2020..skali pkp kan
pastu lps mael sobri dh uplift pkp tu,cepat2 ak ...

Oh ok, dah cantikk lah rumahh ni. Kira mail sobri adalah jugak jasa kat ko ye klu nak hrp bapa lockdown msia tu harus rmh ko sampaii skrg masihh tak renovate.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:07 PM | Show all posts
~boolean replied at 28-11-2021 03:39 PM
omg ini ke the infamous oren yang bergasak dengan queen bauksit satu ketika dulu..???

amboiii amboiii amboiiii infamous oren? sabo je. Menjawab pertanyaan ko tu, aku pikir iya lah kut oren yg ko maksudkan lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh hijau tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 05:06 PM
Oh ok, dah cantikk lah rumahh ni. Kira mail sobri adalah jugak jasa kat ko ye klu nak hrp bapa l ...

iols skang amalkan konse scandinavian minimalis konsep kekdahnya
mmg all white and less perabots gituh
ms pkp tu dh buat spring cleaning bagai
tinggal nk reno jah
skali dh abih pkp, terus suruh kontraktor buat keje
  kalo nk harap din pagoh lembam tu,smpi ke sudah la tak dpt nk reno weh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 28-11-2021 10:21 AM
Rasa nya lana senyum sinis ramai name calling heshe di forum.... Di boleh saja balik malaysia anyt ...

Laki dia boleh masuk ke sbb bukan warga?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 28-11-2021 01:22 AM
Selamatkan acik Lana Nordin... Beliau kat amarika skrg

I baru visit ig acik hidung ni dia masak utk Thanksgiving TURKEY hahaha.Byk duit dia laki bini holidays sana sini yg penting pakai jam mahal hahaha.Baru dpt wasiat kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:51 PM
Amboiii dlm keadaan kelamm kabott pandemikk ko dah renovate rmh, classs ko nyahhh

Sis skrg jarang berforum
Awat?Kalau free sila pg kat tt mak pak mertua dari neraka tu.Ada kisah psl berkaitan dgn acik azmee
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:20 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:25 PM
Termasukla tu...ada lagi sekor...

aoh kesahhh ada lg yg bodoh ingatbnoor mn manakkk, takkan dorg tak tahu kut dulu noor pun kena. Tuduhan yg bodohh dr org bodohh lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:36 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 05:54 PM
iols skang amalkan konse scandinavian minimalis konsep kekdahnya
mmg all white and less perabots g ...

Ok sgtt ko buatt konsep minimalis scandinavian, perabott lemariii semua kaler putihhh, tak byk brg tak serabuttt rmh nampak luasss senang kemasss. Aku pun nak tukar konsepp mcm ni nanti, skrg ni rmh aku konsep org tua2 lol perabott jenis kayu oak ke yg nmpk mcm antik2 tu, beratt pulak tu, aku terinspirasii dr rmh mak mertua aku dulu, cantikk mmg cantikk klu tgk konsep rmh org tua2 kat sini, tp tulah susah nak kemass byk sgtt brg display dorg, yg antik2, porselinlah itu ini penuh rmh segala sudutt ada brg, nak lap2 semua ambik masa, aku dah tak sanggop lagi. Aku nak buat konsep modern scandinavia, kat sini org muda mcm yg ko buat tu lah, perabut putih tak byk perabott sgtt dlm rmh. Senang hidopp tak byk keja nak kemass.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.101103 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list