CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Ramai rupa-rupanya yang rindu Lan A To Z

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yussss??? Maaf akak tak cukup tua untuk kenali heolsss...

Maafkan saya yang masih muda mudi body persis nasha aziz ni... Menyusun sepuluh jari meminta ampunnn dan mengesyorkankan sesiapa yang kenal heols ni untuk pergi beli estee lauder advanced night repair dan titik setiap hari untuk kurangkan penuaan dan kedut, mungkin tak dapat jadi muda mudi balik macam budak 5 tahun, tapi kurang2 nampak muka muda sikit dari jahlop pun cukup la... Sekain...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman kanak2 ribena dulu minat arwah fendi je. Tak pernah nampak lan hensem even kendu pon tak. Btw masa diorang kahwin Marcella tu yg nampak rupa retis, muka lan marhaen jer...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
meols plk rasa panik tgk ank ke2 lan.. dok menyeksi, pakai stokin jaring mcm spnder nmpk separuh juboq muka mekap mcm porn star tapi sayang kemetot
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 28-11-2021 10:51 AM
A to Z quite flop dulu tapi biasalah bila zaman dah lepas baru org nak berkata

a to z pnh ada  zmn kegemilangan jgk.. lagu iyoko hella bubu hella darjat top la jgk.. atoz mng ajl kategori lgu itik gembo2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lan xpyh masuk la.. heols mcm xbrapa blh terima komen.. iols pnh je komen kt ig dia yg byk kena prektis sbb dia up sedutan berlatih utk rtm tu sumbang.. dia mcm bg alasan itu ini yg menafikan tu sumbng

paling xblh blah iols pnh add fb la tp iols xde profil pic sbb mmg xactiv fb .. blh dia pm srh ltk pic dulu.. aiyo xsdr diri follower pon brpa ketul je.. trs iols unfollow lan follow marcella cassisi. baik je cella lyn iols walopon xde profile pic haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 29-11-2021 07:58 PM
Who are yussss??? Maaf akak tak cukup tua untuk kenali heolsss...

Maafkan saya yang masih muda mudi ...

Kurang asam kau dud. Walau aku x kenal pun si lan tu, terus rasa nak beli estee lauder advanced night repair tu esokkk jgk. Dulu pernah pakai .. dpt sample botol kecik. Bangun pagi kulit muka rasa mulusssss sgt. Yiihh esok jgk nak kena cari ni. Lately ni aku kedek. Beli skin care mur mur je. But not yg timbang kati Tak hbs stock kambus belakang rumah ok.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 29-11-2021 08:17 PM
a to z pnh ada  zmn kegemilangan jgk.. lagu iyoko hella bubu hella darjat top la jgk.. atoz mng aj ...

Dua lagu jgk masuk AJL, tahun 1997, lagu Hela Bubu Hela (kategori Irama Msia) & Itik Gembo Gembo (pop rock, Juara Kategori).
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah laaaa Bukan best pun dia ni nyanyi.
Dahla track record teruk. Bini selawa Marcella tu, dia tak jaga. Dahla muka mcm org tertelan kulit kerang. Muka nak menangis manjang
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
a to z iols suka anak shaharudin tambi tu yg ganti arwah fendi..chap kot nama dia..manis leting rhope beliau
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 09:39 AM
Dia ni tk sedar di untung dpt bini cntik have2 sggp hdp susah dgn dia.bodo

huhu exactly. bini dia cantik ..have have lagi..tp dia ni dulu poyo sikit.. nasib baik bini bijok
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:02 AM | Show all posts
pittjie replied at 29-11-2021 08:25 PM
Kurang asam kau dud. Walau aku x kenal pun si lan tu, terus rasa nak beli estee lauder advanced ni ...

iols bebaru ni topap beli kat sephora... yihhh ship dari singapore rhopernyaaa
so sephora dah bungkuih kah dekat malaysia ni.... semua kena ship dari spore
stok pun kekurangan... kalau betui... mana la tak bungkuih... orang nak beli perfume untuk 2-3 bulan... dia jual yang untuk 1-3 tahun. yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Marcella ni mmg cantik. Nampak la dia bukan jenis dating2 dan sentiasa gang dgn ank je. Lepas cerai dia pmh jadi cabin crew Etihad. Patu bukak kedai mkn gitu. Tp latest ni eh mcm post cobid ni kedai dah tutup. Apa2 pon untuk umo 40an Marcella ni hot mama dgn 3 org ank perempuan yg cantik. Cuma yg sulung tu mcm kesian la sbb adik2 dia mmg cun meletops angat.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 29-11-2021 05:05 PM
pondannya pukul perempuan, dah lah tak hensem, lg nak angkat tangan, syukur sangatlah perempuan la ...

Hahhaha ayat "pondan nya pukul perempuan" aku merasakan ia lawak plk.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini die mmg cantik gile dulu.
Smpi skang igt sbb mmg cantik yg cantik hahahha
Xpyh mekap tebai
Mase tu i kanak2 lg
Yg main poker tu ke marcella..lain dah sket
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 09:39 AM
Dia ni tk sedar di untung dpt bini cntik have2 sggp hdp susah dgn dia.bodo

Kan punya lah cantik isterinya tapi dia sia2 kan hidup miskin satu hal muka innocent tak sangka kaki pukul jugak.aku tak tahu cerita dia ni sebab masa popular dulu aku masih kecil tapi ada kawan satu uni aku cousin marcella ni cerita

Lawa gila bini dia



Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ikut cerita kawan aku marcella ni masa dh cerai balik semula kat england.mak marcella ni yang bawa marcella dan 3 anaknya dia betul2 marah dan tak puas hati anak dan cucu hidup susah sangat masa tu.si lan ni mana suruh bininya cari kerja sebab insecure bini cantik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
cella ni lepas cerai dgn lan tak kawin lain ye
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:14 AM | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 09:39 AM
Dia ni tk sedar di untung dpt bini cntik have2 sggp hdp susah dgn dia.bodo

ye dpt org brunei yg cantik gilerrr tp x hargai. Tak faham org lelaki ni. Apa yg dia cari tah. Bini lawa2 , tapi buat hal.  Aku follow ex bini dia. Anak 3 org semua dah dewasa.  Tp ex wife tak kwin baru pun .
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:48 PM | Show all posts
yum3 replied at 30-11-2021 11:14 AM
ye dpt org brunei yg cantik gilerrr tp x hargai. Tak faham org lelaki ni. Apa yg dia cari tah. Bin ...

follow kat socmed ke. share sikit nama fb/ig cella ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:17 PM | Show all posts
fido_dido replied at 29-11-2021 11:59 PM
a to z iols suka anak shaharudin tambi tu yg ganti arwah fendi..chap kot nama dia..manis leting rhop ...

iols la antara peminat setia chap tu. iols pulak mmg taste stok2 lelaki jenis kulit gelap gitu. now dah botak tengah kot si chap tu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.092753 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list