CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Ramai rupa-rupanya yang rindu Lan A To Z

  [Copy link]
Post time 2-12-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 29-11-2021 04:29 PM
masa aku g umah kwn aku kt sg buaya.. Marcella dtg umah.. Ya Allah.. cantik nya dia..Terpegun aku  ...

Kena tangan tu apa sis?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 1-12-2021 08:52 AM
masa muda semua org ensem. Lan dulu kan jadi rebutan peminat. Tp rezeki cella dpt Lan. Tp bila dah ...

tp i tak rasa dia hensem masa muda hensem lg ahli2 group dia yg lain
salah tu u, bukan rezeki cella dpt lan tp rezeki lan dpt bini cantik gojes hot mcm cella tu tp xreti jaga..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 2-12-2021 10:24 AM
Kena tangan tu apa sis?

Kena pukul
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 2-12-2021 11:25 AM
tp i tak rasa dia hensem masa muda  hensem lg ahli2 group dia yg lain
salah tu u, bukan re ...

Betul.. huntong apa marcella  tu dpt lan
Dpt susah ada lah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 2-12-2021 08:58 AM
Cer tepek sini sis..nk tgk...malas nk ke ig ke fb

xbrani nk tepek.. bontot dia mmg free show
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia makin gojes la skg dgn anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:48 AM | Show all posts

tu kiasan org dulu2.. meaning kna pukul..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 3-12-2021 09:48 AM
tu kiasan org dulu2.. meaning kna pukul..

Tak prnh dgr kena tangan..to kalau ditangankan tu mmg biasa dgr
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 29-11-2021 05:05 PM
pondannya pukul perempuan, dah lah tak hensem, lg nak angkat tangan, syukur sangatlah perempuan la ...

Btol..tambah ngn meskenn plak tu..x sdar diri btol!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur brp lan ni..sebaya yusry kah?apsal dh rupa atuk2 sgt..hidup susah mungkin..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:10 PM | Show all posts
fido_dido replied at 2-12-2021 11:25 AM
tp i tak rasa dia hensem masa muda  hensem lg ahli2 group dia yg lain
salah tu u, bukan re ...

grup awal A to Z ada Lan, Fendy & Chap. Masa sek2 dulu aku suka Fendy. Dia ensem wehh. Tp Fendy dah meningal 2008.  Lan  idak le hensem mana pun.. btul le Dido kata hehehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 30-11-2021 09:30 AM
Ikut cerita kawan aku marcella ni masa dh cerai balik semula kat england.mak marcella ni yang bawa m ...

Marcella ni dulu kalau x kawen lan. Jadi model pon ok, mesti femes sampai sekrg, even sekrg pon muka dia bkn muka pelik cucuk botox bagai
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:33 PM | Show all posts
yum3 replied at 3-12-2021 01:10 PM
grup awal A to Z ada Lan, Fendy & Chap. Masa sek2 dulu aku suka Fendy. Dia ensem wehh. Tp Fendy da ...

awal2 Lan, Fendy dan Jeff. Chap masuk kemudian lepas arwah Fendy.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jep.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 3-12-2021 01:10 PM
grup awal A to Z ada Lan, Fendy & Chap. Masa sek2 dulu aku suka Fendy. Dia ensem wehh. Tp Fendy da ...

Lan paling poyo dalam group tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
iols igt die sbab jd hero dlm cite gemerlapan je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 05:18 AM GMT+8 , Processed in 0.069765 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list