CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Ramai rupa-rupanya yang rindu Lan A To Z

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 30-11-2021 02:17 PM
iols la antara peminat setia chap tu. iols pulak mmg taste stok2 lelaki jenis kulit gelap gitu. no ...

you, kening dia tu yg mahal
tp iols mmg suka la dia ni dulu masa a to z.. lan who are yous? gitew
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 30-11-2021 09:23 AM
Kan punya lah cantik isterinya tapi dia sia2 kan hidup miskin satu hal muka innocent tak sangka ka ...

mcm mana dia boleh perasan dia hensem??
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 30-11-2021 01:48 PM
follow kat socmed ke. share sikit nama fb/ig cella ni

marcellacassisi ig tp tu la duk overseas sexy ank beranak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 08:42 AM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 30-11-2021 01:48 PM
follow kat socmed ke. share sikit nama fb/ig cella ni

iq dia marcellacassisi
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 08:52 AM | Show all posts
fido_dido replied at 30-11-2021 11:48 PM
mcm mana dia boleh perasan dia hensem??

masa muda semua org ensem. Lan dulu kan jadi rebutan peminat. Tp rezeki cella dpt Lan. Tp bila dah dpt tak jaga Cella btul2. Masa depa bcinta dulu jarak jauh Brunei-KL, bila tel beribu2 tiap2 bulan. Bila dah jadi bini, dia sia2 kan Cella. Sedih baca kisah depa.. -
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 30-11-2021 09:30 AM
Ikut cerita kawan aku marcella ni masa dh cerai balik semula kat england.mak marcella ni yang bawa m ...

Dalam benang lan yg lepas, ada forumer cerita air pun kena potong. Memang bagus la marcella ni blah dr hidup lan poyo perasan hensem.
Ni bukan kisah isteri diuji masa suami susah. Ni hampeh punya laki. Anak sumbing pun takleh terima. Tak boleh blah ayat dia "saya hensem, isteri cantik ,tapi anak sumbing" Celah bedah manantah hensem. Hensem bertiang lagi jeff,ar ah fendi dengan chap anak shaharudin tamby tu.


Harap lan tu dah berubah la dah bila dah veteran ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 30-11-2021 11:14 AM
ye dpt org brunei yg cantik gilerrr tp x hargai. Tak faham org lelaki ni. Apa yg dia cari tah. Bin ...

Takut and serik kot. Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:53 AM | Show all posts
acikhan replied at 1-12-2021 07:10 AM
marcellacassisi ig tp tu la duk overseas sexy ank beranak....

kelaut dh bini n anak2 dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:57 AM | Show all posts
lazim replied at 29-11-2021 08:15 PM
meols plk rasa panik tgk ank ke2 lan.. dok menyeksi, pakai stokin jaring mcm spnder nmpk separuh jub ...

anak dia nom 2 daring gilerrrrr....takut iols tgk pic2 dia,,,tinggal x telanjang jer
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 10:43 AM | Show all posts
tak ... aku tak rindu .... sekian
saja nak menambah ke statistik yang tak rindu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 1-12-2021 09:57 AM
anak dia nom 2 daring gilerrrrr....takut iols tgk pic2 dia,,,tinggal x telanjang jer

kan . iols salahkan lan.. kehidupan cella dgn lan mngkin buat dia rasa agama shj xckup utk bhgia.  last2 makin menjauh dr agama.  drg rasa bhgia agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:06 PM | Show all posts
kepala hotak dia berjambul.. komen ex wife paling aku ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lan ke tu awat terkepom je muka
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I ade tgok utube lan.. better xpyh la msuk GV.. nyanyi pn dh mcm kunyah sireh je.. better duk umah bisnes smbil2 buat amal ibadat. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 1-12-2021 06:04 PM
I ade tgok utube lan.. better xpyh la msuk GV.. nyanyi pn dh mcm kunyah sireh je.. better duk umah b ...

Boleh duet dgn azza elite.
Teamkunyahsireh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 28-11-2021 02:02 AM
Dia la tu , dlu dlm benang lan banyak tumpah teh.
Ai suka dulu dia ni tpi lepas dia ckp dia hensem ...

Bini org brunei tu je?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 29-11-2021 08:15 PM
meols plk rasa panik tgk ank ke2 lan.. dok menyeksi, pakai stokin jaring mcm spnder nmpk separuh jub ...

Cer tepek sini sis..nk tgk...malas nk ke ig ke fb
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 29-11-2021 11:59 PM
a to z iols suka anak shaharudin tambi tu yg ganti arwah fendi..chap kot nama dia..manis leting rhop ...

Ye chap ni sgt hensem n manis...mana dia ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 2-12-2021 08:56 AM
Bini org brunei tu je?

Ha yang tu . Marcella
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tgk anak2 dia muka ala2 bini tmj
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 05:28 PM GMT+8 , Processed in 0.080660 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list