CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Satu Malaysia kena ‘game’ dengan Tauke

[Copy link]
Post time 28-11-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mzz langsung x tau kewujudan isu ni.. so mzz x termasuk dalam term satu msia tu ya

and who cares anyway..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry x termasuk sbb x kisah.. Lantak ko la lain la klu fattah amin
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Eii x koser la. Bila masa plak la aku percaya permainan ko tu weh. Ko buat ape pun, kisah pulak aku.. ciyekk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Low class reflects low quality

Iteww pun ader yang beli
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sape jelah nak beli produk kau cak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:16 AM | Show all posts
Fly_over replied at 28-11-2021 12:33 AM
sorry iols tak termasuk. iols ada radar detector cheap marketing..

kaka pon..ntah nape cm lame sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah hape2 tah.
Ada ke yg kesah kat kau
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 09:16 AM
kaka pon..ntah nape cm lame sgttt

kan… buka mulut je cop terus cheap marketing jgn bagi chance…
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:58 PM | Show all posts
Kesiannn...ada ke org heran ko nak tambah atau nk kurang cawangan pon.
Byk kerja lain ..lamberttt lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 28-11-2021 03:39 PM
kan… buka mulut je cop terus cheap marketing jgn bagi chance…

dia mmg kaki perempuan.. so nk kutuk pon dia bkn berubah.. Plus bak kata babi sima.. Itu hal personal dia.. Pandaila dia uruskan nnt.. Hujung2 rupanya cheap marketing.. Bini dia blh layan eh lawak prank gini.. Esok2 tjumpa dlm bilik hotel kata la marketing jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sebb tu aku malas nak layan kontroversi2 skrg ni

more to cheap marketing
kalau tak cheap marketing sekadar pancing nak tambah followers

contohnya : bising pasal suami curang la apa la

nama pun cheap
yes .. maksud aku theyols very the cheap
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam ter tgk live shu ni kat tik tok. Tu je nk komen.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la nk kt ko kan melainkan melati tu je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry meols tak termasuk sbb dari awal meols duk cam dah muka pengantin tu macam muka sorg instafemes nama apa ntah., yg suka buat muka bodoh2 tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Actually 1 Malaysia tak kisah pun kau nak nikah no berapa pun tp macam biasa cerca tetap jalan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh sorry not me. Tak ada impak dia dlm hidupku
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:25 AM | Show all posts
bole ler geng ngan bebisimah... sama perangai...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:27 AM | Show all posts
like i care? kau rasa kau hebat dgn cheap marketing tu? pirahhhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku masuk sini just nk bgtau aku tak termasuk dlm satu malaysia kena game tu...kisah pulak aku ko nak kawin 2 3 4..even 100 sekalipun aku peduli apa...lepas tu acah2 satu msia kena game padahal ramai je rakyat msia yg ignore gosip sampah yg ko sendiri create...ketahian sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:52 AM | Show all posts
kena game camner tu?
aku aman2 jer baca forum...
baru singgah kat instagram ...dia followers pun baru 118k....satu negara konon....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.083881 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list