CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Raline

Uyaina pernah diminta berlakon ‘minum’ di kelab malam

[Copy link]
Post time 28-11-2021 01:46 PM | Show all posts
Kau tetap sendu dengan bakat pun tak de. So mana datang sejuta followers kat ig kau tu?? Beli ke?? Ke follow sebab tengok video kau menggedik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takleh blah tengok dia belakon drama yg dgn zul arifin tambah2 yg mcm montaj ke video kelip dlm swimming pool tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleehhhh. Dah sendurama, dan2 keluarkan cerita2 burit mcm ni. Yarkhhh
Dia ni aura poyo dia tebal. Muka dahla tak seberapa, kening mcm labah2 tgh baring lurus. Tgh berlakon muka sedih, terkuit2 labah2 dia tu
Mcm bagus je dia ni. Sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
You are sooo overrated! Miya Pilzah 2.0 sangatt dengan baju berlapis2, sore kepit, pojaan penerbit MA. Btw, retis kesukaan MA haruslah yer overrated, overused. Asyik ropa sama depan skrin tb.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni lagi teruk dr mira filzah..hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke?????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Babak minum arak ni dah banyak dlm drama gerak khas
Penjahat dan ketua gengster ????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu. Dia ni blh la dikatakan not really beauty with brain.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:31 AM | Show all posts
iols rasa tak perlu laa nak bercerita bagai. dok diam2 jer sudehh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:42 AM | Show all posts
die ni xde slh ape pon tp sis tgk die mcm turn off btol la
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:56 PM | Show all posts
Perlu ke nk kene buat mcm tu sedangkan dia berlitup bagai yang menyuruh tu pun...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:13 PM GMT+8 , Processed in 0.075433 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list