CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Kes rogol di Kelantan meningkat

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 10:41 PM | Show all posts
Edited by ketipongtipah at 27-11-2021 10:45 PM
hyie replied at 27-11-2021 05:18 PM
haah, betul jugak. Meols teringat kawan meols yang pernah kerja kat hotel area Mekah. Heshe citer  ...

Ehh cerita engko ni teringat ceriter ponen opis akak dulu.
Dio ikot jantan mlm.. lepas servis tu jantan buat onar tinggal kan dia kat area Templer Park sana.
Dio tahan lori nak tompang, lori pecut tak berhenti pon.
Pemandu2 lori semua ingat dia... hantu!!
(to be continued.........)

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:56 PM | Show all posts
hyie replied at 27-11-2021 02:58 PM
maksud meols yang lelaki straight yach, non-lgbt. Sebab kenalan meols yang fefonenz mahupun bukan  ...

Oooo..Konsep asalkan berlobang..janji kasi setel.

Balik tidor pun lena adik dah happy...gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 27-11-2021 07:16 PM
puak2 ni mace tak penoh tgk pompue, klu g negeriii dio puak2 ni duk selonggok selonggokkk gitteww  ...

Tu blom lg stok2 jd biawak hidup je
Pastu sskjp ni bangga sbb pasar siti khadijah tu majority pompuan yg berniaga
Padahal laki diorg yg biawak and harap hasil bini jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 27-11-2021 12:51 PM
Tutup rambut pun tak menolong kena tutup apa lagi ni...

ni takda.kena mengena tutup rambut pun
semua kes budak2 remaja yg bru nak kenal erti hubungan cinta ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 12:54 AM
Tu blom lg stok2 jd biawak hidup je
Pastu sskjp ni bangga sbb pasar siti khadijah tu majority pomp ...

ni kalau tahun 80an atau awal 90an betula lah mcm ni

pasar siti khadijah dan pasar2 lain semua pompuan sebab negwri ni asalnya memang pompuan yg tadbir dlu2 pun...

kira mcm emansipasi wanitalah...masa zaman kuno wanita lain masih di bawah lelaki tp kita wanita dah berniaga..jd pemerintah etc etc
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke last mth ada lobai mintak negeri2 lain contohi pentadbiran kelantan yg terbaik sbb suma negeri lain dah failed?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:09 AM | Show all posts
sekngucing replied at 28-11-2021 06:07 AM
ni takda.kena mengena tutup rambut pun
semua kes budak2 remaja yg bru nak kenal erti hubungan cin ...

buat penat ja berbungkus berlemoih sampai kepam hasilnya tak seberapa kalau macam tu

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogol nie ada di mana² tapi aku perasan asal kes dari negeri nie di hype kan gila²... Tengok statistik kes rogol negeri lain pulak yg leading....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 10:42 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 27-11-2021 06:45 PM

Mungkin mereka banyak memanca kitab seks ulamak!
Lama dahulu para ulama banyak menulis kitab tentang seks, bermacam macam cara seks dan informarsi mereka kitabkan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-11-2021 06:47 PM
Dha takda kerja
Banyak masa
Seks jelah dalam kepala otaknya

Betul..byk yg hidup mcm sedentary lifestyle.. Laid back saja takyah usaha keras sgt nnt bini mesti tlg top up apa yg cukup.. Sian kdg tgk wanita sskjp ramai rajin2 keje yg laki ermmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MoneyMatters replied at 28-11-2021 10:47 AM
Betul..byk yg hidup mcm sedentary lifestyle.. Laid back saja takyah usaha keras sgt nnt bini mesti ...

Lakinya bekeng2 belaka
Kalau dijawab dikata derhaka
Sebab tulah..perempuan menurut je
Orang2 perempuan Kelate memang baik2 menurut sungguh eh. Aku yang lemas tengok
Kalau laki Kelate kawen dengan perempuan luar baru ada takut ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 28-11-2021 10:09 AM
buat penat ja berbungkus berlemoih sampai kepam hasilnya tak seberapa kalau macam tu

Bukan salah perempuan. Salah jantan kepala Kotey takleh control lah. Usaha perempuan tu nak tutup aurat dia Sukati dia lah. Orang jantan tak guna ni pakai lah apa pun kalau nafsu tu jahat sangat memang pakai ttp2 pun boleh fetish.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 28-11-2021 10:09 AM
buat penat ja berbungkus berlemoih sampai kepam hasilnya tak seberapa kalau macam tu

Kalau uols.pg.kelantan berapa.kerat je berbungkus
Hakikatnya org sana pakai tudung tp baju lengan pendek
Kalau pas tumbang..diorang akan kembali kpd sebelum 1990an
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 28-11-2021 11:01 AM
Lakinya bekeng2 belaka
Kalau dijawab dikata derhaka
Sebab tulah..perempuan menurut je

Syukur sis akhirnya i bertemu spesis yg sama dgn i haha.. My dad is Kelantanese but dia kerja di KL.. Kawin dgn my mom so thankfully dh x pure Kelantan n cannot stand Kelantanese yg malas. Having said that hari2 i doa dulu x dpt laki Kelantan. Syukur laki I bkn Kelantan and can accept me for who I am. Kalau nk kena jaga laki style perempuan Kelantan pasrah je sabar je mmg hmm xdpt la
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kembiri jer la dorg ni semua pastu anta p pondok
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:42 AM | Show all posts
punch them in their little needledick
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 03:29 AM GMT+8 , Processed in 0.075231 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list