CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Kes rogol di Kelantan meningkat

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Oops!...U did it again....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 27-11-2021 04:12 PM
Dat why la nape meol suke lebih ramai lelaki msia menjadi gayah! Ada hikmah di sebaliknya yach

saiya banyak setuju...Malesia parampuan bole kawen sama kita worang-Abangla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 04:19 PM | Show all posts
Itu lah akibatnya apabila hanya  di ajar budaya menotop aurat itu lebih penting dari budaya menjaga maruah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 27-11-2021 04:14 PM
saiya banyak setuju...Malesia parampuan bole kawen sama kita worang-Abangla

Cuol ketinggalan bus ke.zee avi baru jah menikoh dgn jejanz jepun
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:14 PM | Show all posts
Punat_button replied at 27-11-2021 03:50 PM
tadi kata biseks, cemaner boleh non-lgbt

cenggini...asalnya diorang ni memang straight. Suka kat perempuan tulen sahaja. Lepas tu, diorang ni ada satu fetish yang pelik yakni suka kepada sebarang bentuk unsur yang ada sifat feminin, termasuklah fefonenz, biasanya yang bercirikan wanita tulen macam ada kopek dan lemah lembut. So, diorang secara tak langsung jadi biseks. Walhal, dalam dunia diorang, sebenarnya diorang masih declare diri sebagai straight. Faham, kan? Gittewww Sebab tu la iols kata dia non-lgbt.

Kalau lgbt tu, bagi meols, yang memang aslinya lgbt. Bukan dibuat2 begitu. Macam gegayah yang ada ni lah...kalau gayah, main dengan gayah. Kalau fonen berketet, main dengan jantan. Haa gituuuuu...


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:18 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 27-11-2021 03:57 PM
Macam di negara Arab lah mungkin.

haah, betul jugak. Meols teringat kawan meols yang pernah kerja kat hotel area Mekah. Heshe citer ada kenalan heshe (fonen tapi tak drag) yang diangkut dengan pak arab naik kereta sampai ke kawasan padang pasir. Pastu dirogol Bila dah puas, pak arab tu tinggal je heshe kat situ sensorang. Yang ni sebab dah takda pilihan kan. Kat sana ada hari tertentu untuk perempuan keluar. Sekarang tak tau la kan, sebab dah ada Arab Fest kejadah apa tah lagi tu. Maybe dah lebih terbuka dan sekular.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
majoriti mesti kes bbnu birah, tapi sbb bawah umur je digelar rogol
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
akak syak kes rogol di sskjp makin naik sbb sempadan siam golok belum dibuka lagi
kalo tak mesti memasing dh pi ke seberang utk lempias nafsu memasing kt siam
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-11-2021 05:18 PM
haah, betul jugak. Meols teringat kawan meols yang pernah kerja kat hotel area Mekah. Heshe citer  ...

Owh..kat sana ada hari tertentu utk.pompuan kluar ek...pelik sggh budaya
Kalau kt msia harus kena maki
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dha takda kerja
Banyak masa
Seks jelah dalam kepala otaknya
Kalau kerja pun jenis kerja kampung relax2 je
Bini yang tolong topup banyak
Beginilah kebanyakan laki2 Klate
Dorang kena keluar dari kepompong klantenese kalau nak ubah generasi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh klate gedebe cawwat kote buah mempele serambi Moscow gommo klate gommo!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:12 PM | Show all posts
Satu pengapaian ni di bawah pentadbiran lobaii PAS
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:16 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2021 06:10 PM
akak syak kes rogol di sskjp makin naik sbb sempadan siam golok belum dibuka lagi
kalo tak mesti mem ...

puak2 ni mace tak penoh tgk pompue, klu g negeriii dio puak2 ni duk selonggok selonggokkk gitteww tgk ore mace nak tubekk bijikk matooo. Takdok raso maluu perati ore gitu, becii tgkk perangaa darat jate2 tak guno gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelantan darul rogol
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 27-11-2021 04:40 PM
Cuol ketinggalan bus ke.zee avi baru jah menikoh dgn jejanz jepun

saiya tada 'can' ka...adik manis...kita worang banyak romantik la...-Abangla....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:16 PM | Show all posts
hyie replied at 27-11-2021 05:14 PM
cenggini...asalnya diorang ni memang straight. Suka kat perempuan tulen sahaja. Lepas tu, diorang  ...

yang ko cakap tu dipanggil MSM = 'jantan main jantan' tak kira orientation.


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sex dan kelantan berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kuat makan bawang kot macam india negara india...makan budu dengan hirisan bawang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Fitnah belaka. Mana mungkin serambi mekah begini.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
pemerintahan isle yg diberkati. ini semua pitenah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.080243 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list